Şemsi Basinas be maldonano olayı birbirine benziyor..
Barusso için çok ugrasılıyormuş...
Şemsi Basinas be maldonano olayı birbirine benziyor..
Barusso için çok ugrasılıyormuş...
Ne Ochoa'yı ne de Barusso'yu bize yedirmezler..
Ochoa mı ?? Coook zoor .. Keske oLsa kale sagLam kalır ama cok zor ..
Barusso'yu kiralık opsiyonlu almak için ugrasıyormusuz..Surda 5 gün daha dayanalım![]()
Galatasaray Barusso'yu bitiriyor!
FLAŞ! Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray mutlu sona çok yaklaştı. Sarı kırmızılı ekip, CNN Türk televizyonunda alt yazı ile verilen habere göre Ganalı futbolcu Ahmed Apimah Barusso ile prensipte anlaştı.
25.01.2008
Kaynak : Sporx.com
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, 4 futbolcu transfer edilmesini istediğini açıklarken, bu transferlerin yapılmaması halinde istifa edebileceğinin sinyallerini verdi!..
Feldkamp düzenlediği basın toplantısında, takımda 4 yeni oyuncu istediğini ve bu oyunculardan birisinin Roma'da oynayan Ganalı oyuncu Barusso olduğunu yönetime bildirdiğini açıkladı. Alman hoca bir de kaleci istediğini söyledi.
Takımın çok genç oyunculardan kurulu olduğunu belirten Feldkamp, tecrübeli oyunculara ihtiyaç duyduğunu ancak Barusso'nun da genç bir oyuncu olduğu ve bu nedenle Ganalı oyuncunun gelmesi halinde takımdaki genç oyunculardan biriyle yollarını ayırabileceklerini açıkladı.
Feldkamp'ın çok konuşulacak bu açıklamaları, "Alman hoca istediği transferler yapılmazsa istifa mı edecek?" sorusunu akıllara getirdi. Kalli, basın mensuplarının bu yöndeki sorularına net bir yanıt vermezken, esprili bir dille "evet" dedi.
---------------------------------------
Bende Şampiyonlar Ligi kupası istiyorum..![]()
Gs Tv'de Adnan Polat, henüz sözleşme imzalanmamasına karşın Barusso'nun klubü ve kendisiyle anlaşıldığını söyledi.Sözleşme süresi vs. bahsetmedi.
Not :başka bi siteden alıntı
Noluyor yahu, ben hala inanmıyorum Barusso olayına.. İnşallah bana kapak olsun diye bitirir Adnanlar bu transferi..![]()
![]()
Barusso Aslan iddiası!
FLAŞ! Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray mutlu sona çok yaklaştı. Sarı kırmızılı ekip, CNN Türk televizyonunda alt yazı ile verilen habere göre Ganalı futbolcu Ahmed Apimah Barusso ile prensipte anlaştı.
Bu haberin ardından Doğan Haber Ajansı 17.18 saatinde üyelerine bir haber servis ederek Galatasaray'ın Barusso ve kulübü Roma ile kesin anlaşma sağladığını açıkladı...
Basinasi para yok diye almayan yönetim Barusso'yu mu alacak, Roma bu oyuncuyu bırakacak mı..? Bu işte bir iş var, büyük ihtimal kiralık gelir, gelirse.. O zaman da pek bir anlamı olmaz, çünkü adam Afrika Kupasında..
Barusso G.Saray'da
G.Sarayımız Roma'nın Ganalı oyuncusu Ahmet Barusso ile anlaştı
Sakatlık yüzünden Linderoth ve Lincoln gibi futbolcularından yeterli verimi alamayan G.Sarayımız yabancı transferinde sona yaklaştı. CNN Türk televizyonunun altyazı ile izleyenlerine duyurduğu habere göre G.Sarayımız Roma'nın Ganalı yıldızı Barusso ile kesin anlaştı. Habere göre ekibimiz 23 yaşındaki defansif orta saha oyuncusunun kendisi ve kulübüyle kesin anlaştı. Gana Milli Takımı ile 2008 Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Barusso gelecek vaat eden genç yeteneklerden biri olarak gösteriliyor.
Barusso kimdir?
Tam adı: Ahmed Apimah Barusso
Ülkesi: Gana
Doğum tarihi: 26 Aralık 1984
Doğum yeri: Akra
Boyu: 1.84
Mevkii: Orta saha
Kariyeri (Maç-gol)
?-2003 FC Nania 61
2003-2006 Manfredonia 32 (10)
2006-2007 Rimini 8
2007-2008 AS Roma 3 (-)
Milli Takım
2003- Gana 4
Kaynak: Sporx.
Aldıysak yılın transferi valla korkusundan karşısında kimse oynayamaz zaten![]()
Yine inanmadım, biraz daha çaba..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Adnan Polat GS TV'de Barusso ve kulübü ile her konuda anlaştık, 2 oyuncu daha alacağız demiş..
Adnan Polat'ta doğrulamış transferi. Hayırlı olsun kulübümüze..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Afrika Kupasından sonra gelecekmiş, erken elenmesini istediğimiz takım sayısı oldu iki..Kamerun & Gana el ele, acil elenmeniz lazım..
![]()
Bizim resmi site haberi dogrulamadan inanmam ben bu habere,ama eger dogruysa...![]()
Burdan bu transfer yatarsa varya "..."
Ayrıca imzalar atılmadan resmi site yazmaz herhalde..
Süper bir haber bu.İnanmıyordum ama son gelen haberler bu transferin olacağına işaret inşallah Barusso gelir.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Polat açıkladı: Barusso Galatasaray'da!
FLAŞ! Galatasaray, orta sahadaki transferini Ganalı Ahmed Barusso'dan yana kullandı. Sarı-Kırmızılı kulübün başkanvekili Adnan Polat, Galatasaray TV'de katıldığı canlı yayında transfer ile ilgili soru üzerine açıklamada bulunarak, Ganalı oyuncu ve kulübü Roma ile anlaştıklarını söyledi.
Resmi imza atılmadan transferin sonuçlanmış olamayacağını ifade eden Polat "Prensipte her konuda anlaştık. 23 yaşındaki milli futbolcunun ülkesi Gana'da düzenlenen Afrika Kupası'nın ardından İstanbul'a gelmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.
25.01.2008
Kaynak : DHA
Transfer yapacaklarını zaten biliyordum..
Türkiyeye 2.Appiah geliyor.Kiralık olarak geliyormuş Ribery ve Mondragon gibi Belli bir miktar para karsılıgı Bonservisini alma opsiyonu bizde olacakmış..Vaybe Siyahi oyuncu
![]()
Last edited by Emurafu : 25.Ocak.2008 at 19:03
Opsiyon olması iyi, yoksa anlamsız olurdu..
Vay be süper oldu bu transfer inş dediğiniz gibi Gana erken elenir![]()
Adnan Polat 2 oyuncu demiş, biri kaleci olur diğeri de kanat oyuncusu herhalde.. Para nerden geliyor, merak ettim doğrusu.. Basinas bonservis yüzünden gelmiyor deniyordu, bir anda açıldık..![]()
Galatasaray camiasına hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel maclar cıkartır
Burak her iki kanatta oynayabilen bir oyuncu arıyorlarmış.Barusso öneren Ogan tarhan...Jaimer peters olayıda vardı
Yanlız burak Adnan polat barusso kiralık demedi..Acaba toptanmı aldık![]()