|:::ARJANTİN AYAKTA:::|

Arjantin Sir Gürbüz'ü karşılıyor... Sir Gürbüz, dünya klasmanında 11. sıraya kadar gerileyen, 2010 Dünya Kupası'nda gruptan çıkamayan Arjantin milli takımıyla el sıkıştı. Arjantinli taraftarlar Sir Gürbüz'ü Boenos Aires hava limanında karşıladılar. Boenos Aires hava limanı büyük izdiham yaşadı. Hatta 3 taraftar ezildi, 5 taraftar ağzındaki sakızı ezdi. Sir Gürbüz yaptığı açıklamada "Hedefimiz öncelikle Copa Amerika ama sonraki hedefimiz de Dünya Kupası'nı kaldırmak ve dünya klasmanında tekrar zirveye çıkmak" dedi. "Neden bir Avrupa takımı değil de Güney Amerika takımı?" şeklindeki bir soruya da Sir Gürbüz, "Ben İnter'e Arjantin futbolunu aşılıyorum, çünkü bana göre dünyanın en güzel futbolu. Kendi futbol anlayışımın temelini oluşturan bir milli takımı çalıştırmak da benim için çok güzel bir duygu. Arjantinli taraftarlar merak etmesin, Arjantin eski ihtişamlı günlerine dönecektir" şeklinde cevap verdi.

İLK HAZIRLIK MAÇI KİMİNLE OLMALIDIR?

Sizce Arjantin ile ilk hazırlık maçını kiminle yapmalıyım? Avrupa takımlarının eleme maçları olduğu için uygun değiller. Avrupa kıtası dışında hangi takımla maç ayarlayayım? Orta düzey takımlar olsun. Takımı tanıyabilmem için çok büyük takımlarla şu aşamada maç yapmamam gerek.