Sergio Ramos'a teklif götürdüm ama 140 milyon TL + Maxwell + Augusto Fernandez'e hayır dediler. Ben de vazgeçtim. Maicon'u satmak büyük bir hataydı. Daniel Alves DR mevkiinde iyi oynayamıyor. Onun için şimdilik orada Cesare Bovo'yu oynatarak sorunu çözdüm ama zaman zaman aksamalar oluyor. Juventus'a verdiğim Maicon çok iyi oynuyor. Ayrıca Vailatti ve Gyan'ı sattığım Roma da şu anda ligde lider.Belki çok para kazandık ama artık akıllandım. Kendi ligimden bir takıma oyuncu satmayacağım. Sonra çok güçleniyorlar. Benim yedek oyuncularım, rakip takımlarda yıldız oluyor ne hikmetse.
![]()
Adriano ve Ibrahimovic tam formda değilller şu anda. O yüzden Bojan ve Elano'yu zaman zaman oynatıp skoru değiştirmeye çalışıyorum. Bir gol kısırlığı var şimdilik ama ligde 10 maçta yalnızca 2 gol yedik. Ligin yeni ekibi Ravenna'ya yenilmemiz ise şok etkisi yarattı. Ayrıca Julio Baptista'yı Lazio'ya 10 milyon TL'ye sattık.
Julio Baptista / 10 milyon TL / Lazio'ya
Arjantin'in takviminde uygun bir tarih olmadığı için hazırlık maçı ayarlayamadık. Ancak daha önceden ayarlanmış olan Meksika ve Fildişi Sahilleri maçları var. Bakalım o maçlardan ne tür sonuçlar alacağız. Sizler de kendi oyununuzda takımınızda bulunan Arjantinlileri, milli takıma almam için bana önerebilirsiniz.

Belki çok para kazandık ama artık akıllandım. Kendi ligimden bir takıma oyuncu satmayacağım. Sonra çok güçleniyorlar. Benim yedek oyuncularım, rakip takımlarda yıldız oluyor ne hikmetse.