-
Yeni bir aday daha çıktı ortaya
Hem de ciddi bir aday=> Dino Drpic...
Hürriyet'in haberine göre de kesin olarak anlaşılmış.
Kendisi Dinamo Zagreb alt yapısından yetişmiş bir oyuncu ,aynı zamanda takımın 2. kaptanı
Milli Takımda 1 kez oynayabilmiş ama Euro 2008 kadrosunda büyük ihtimalle olcakmış.(Hırvat Milli Takımının çıkışı ve kalitesi ortada)Ayrıca Zagreb devre arasında 2 defans oyuncusu katmış takıma.Bunlardan birisi İgor Biscan.Bu sebepten de gönderebilir Zagreb kendisini.İsmi pek duyulmamış bir oyuncu olabilir ama Kranjcar,Corluka,Modric,Eduardo gibi aynı takımda parlayan oyuncuları hatırlayınca insan umutlanıyor birazcık
Neyse kim gelirse gelsin de hayırlı olsun Beşiktaş'ıma...Unutmadan bu adam 26 yaşında 1.93 boyunda
Taraftar formunda bir abimiz de şöyle demiş kendisi için;
''Bu adam kontratini daha bir kac ay önce 2010'a kadar uzatti.... Hrvat ligi'nin en iyi stoperleri arasinda... sezon basinda da gündemimize gelmisti ve Bremen-Zagreb SL eleme maclarinda o yüzden dikkatli izlemistim... Ikili mücadelelerde sert ve basarili, haba hakimiyeti üst düzey.... Ama top teknigi,topu oyuna sokma gibi kabiliyetini pek göremedim acikcasi...''
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Haberin aslını da ekliyim dedim
Beşiktaş’a Hırvat stoper
Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği üzerine 3,5 milyon dolar karşılığında transfer edilen Higuain’le yollar ayrılırken Hırvat stoper Dino Drpic’le anlaşmaya varıldı.
Arjantinli futbolcu Higuain ile dün 2,5 saat süren bir toplantı yapan menajer Sinan Engin, bu oyuncuyu sözleşmesinin feshedilmesi konusunda ikna etmeyi başardı. Higuain, futbol yaşantısına Arjantin’de devam edeceğini söyledi. Sinan Engin, Higuain’in yerine Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen stoper Dino Drpic’le anlaştıklarını açıkladı. Sinan Engin, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın Huelva’da forma giyen Beto ile Bolton’lı Meite’yi ağır bulduğu için Hırvat futbolcuda karar kıldıklarını söyledi.
Kaynak:Hürriyet
Last edited by BlackEagle19o3 : 26.Ocak.2008 at 17:26
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri