1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Başarısız Taktiklere Başarılı yöntem

Hybrid View

arkadaslar oncelikle bu teori filan degil zaten butun fm lerde olan bisey ayrıca defans oyuncuların genelde yaratıcılıgı dusuktur mesela 5 olsa bile yuksek tutmak ne kadar mantıklı yada ofansif oyuncularında genelde yuksektir mesela 15 olan bi oyunucu little yaparsak oda ayrı bisey vs .... oyuncuya gore ayar yapmak daha mantıklı

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Thumbs down

Quote Originally Posted by wwhirlwind View Post
    arkadaslar oncelikle bu teori filan degil zaten butun fm lerde olan bisey ayrıca defans oyuncuların genelde yaratıcılıgı dusuktur mesela 5 olsa bile yuksek tutmak ne kadar mantıklı yada ofansif oyuncularında genelde yuksektir mesela 15 olan bi oyunucu little yaparsak oda ayrı bisey vs .... oyuncuya gore ayar yapmak daha mantıklı
    Ezequiel Garay wpnderkid bir defans oyuncu.Yaratıcılık 10 ile 11 arası gidip geliyo bende.Yaratıcılık littleda 6-7 maç denedim bocalıyo resmen.GeLen geçiyo.Ama yaratıcılık fazla yapınca spikerden okudugum tek yazı exelent tackle oluyo hata oranı %90 düşüyo.Ben bunları 1 2 maçta deneyerek söylemiyorum.Uzun süreli gözlemler yapıyorum ok.Ayrıca bi şeyi bil yaratıcılık sadece atak yaparken kullanılan ve atak şekillerini belirleyen bi şey değildir.AsıL senin sölediğin şey yanlış.Yaratıcılığı 15 olan birinin yaratıcılık oranını normale getirirsek 10 civarı kullanır fazla yaparsak maks. kullanır. Little yaparsak da 5 civarı cv daha az kullanır.Yani yaratıcılıgı fazla olması fazla kullanabileceğin anlamına gelmez.Az olmasıda fazla kullanamıycağın anlamına geLmez!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by wwhirlwind View Post
    Mavi renkli aldığım kısım için konuşuyorum.Teorinin ne olduğunu bilmiyosun herhalde...Fazla uzatmaya gerek yok bitsin artık bu tartışma.
    turksportal...

Mesaj Yetkileri