1 ile 30 arası toplam 133 sonuç

Konu: Juventusla başlayan macera ( Bir tutkudur Football Manager ! )

Threaded View

TRANSFER POLITIKAMIZ

Evet öncelikle herkese merhaba diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Asistan Manager 'im Taytopcuoglu nerden geliyor bu kadar transfer parası diye sormuş bana ( : Bu yüzdende 3 sezon boyunca izlediğim transfer politikasını sizlere anlatayım:

Kendi oyun stilimden dolayı sezon başlangıcında 30 'una girmek üzere olan ve oynadıkları mevkikere elimde kendilerinden daha genç olan alternatifleri bulunan yıldız oyuncularımı sattım. Bunların başında David Trezegeut ve Mario Camaronessi geliyor. Ilk sene şampiyon olarak bitirdiğimden dolayı ilk 11 imin vazgeçilmez 2 ismi olan ve oldukça yüksek performans sergileyen Antonio Nocerino ve Domenico Cristico 'ya diğer klüplerden yoğun bir ilgi vardı. Sadece isini 75 milyon dolara Inter 'e sattım. Şunu da unutmamak lazım ki ilk 2 sezon transferde asla aldığım oyuncuların toplam değeri sattığım oyunculardan fazla olmadı. Kaldı ki klübüm bana birde transfer bütçesi ayırıyor. Eee girdiler çıktılardan fazla oldu ve 2. sezon birde Şampiyonlar Ligi Kupası sevinci yaşadık, haliyle 3. sezonda muazzam bir transfer bütçesine sahip olduk. Ihtiyacım olandan fazla yıldızı renklerime kattım ve onların hepsindende yararlanmaya çalışıyorum şu an ve en iyilerini elimde tutup diğer oyunculardanda mali açıdan yararlanmayı düşünüyorum.

3. SEZON VE JUVENTUSTAN HARIKALAR

Evet sezona müthiş bir kadroyla başladık. Kadromuz gerçekten oldukça genç yıldızlardan ve efsaneleşmiş lider vasıflı oyunculardan oluşuyordu:

Gelelim bu sezonki maçlarımıza

Italya Süper Kupa finalinde Milan 'ı devirdik Avrupada Süper Kupa finalindeyse Fiorentina 'yı mağlup ederek lige oldukça moralli başladık. Fakat sanırım bu kadar yıldızın bir anda bir araya gelmesiyle oluşan uyum sıkıntısından dolayı peşpeşe alınan mağlubiyetlerle ligde bir anda iddiamızı kaybettik ve bu durum beni oldukça endişelendirdi. Yılmadık! Tekrar ligde ilk 3 sırayı elde ettik ve yavaş yavaş zirveye doğru emin adımlarla çıktık. Inter 'in puan kaybetmesini bekledik ve sonunda liderliği Inter 'den aldık. Kusura bakmayın Internet bağlantımda ufak ve geçici bir sorun olduğundan maç görüntülerini upload edemiyorum ve sizlere detaylı bir çalışma şu anlık sunamıyorum Aşağıda şu ana kadar yaptığım maçları ve ligdeki son durumu sizlere sunacağım:

Yalnız dikkatinizi çekmek isterim ki 28. haftaya kadar Inter 4 puan farkla liderdi ve liderliği elinden inanın zor aldım. Kendisi ile oynadığım lig maçındaysa 8 kişi kaldılar ve rahat bir galibiyet aldım.

DUNYA KLUPLER ŞAMPIYONASININ YENI ŞAMPIYONU JUVENTUS

Evet arkadaşlar Ligi büyük ölçüde garantiledik. Şimdi hedefimiz Champions League 'de üst üste 2. kez gülebilmek.

Sürç-ü lisan ettiysem affola
    Saygılarımla
    Sir Smeudreant Gumus
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    Tebrikler Juventus müthiş bir takım olmuş gerçi Juventus u sevmiyorum ama
    Başarılar dilerim bu sezon.
    Teşekkür ederim bu sezon hedeflerimizden sadece Italya Kupası 'nda başarısız olduk ve şu an 1 tek hedefimiz kaldı gerçekleşmeyi bekleyen o da Champions Leage...
    Last edited by Smeudreant : 27.Ocak.2008 at 00:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri