1 ile 30 arası toplam 150 sonuç

Konu: TSL 20.Hafta | Ankaragücü - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    4-0'lık bir galibiyetten sonra zaten rakip takım iyi olmaz doğal olarak kötü olduğu için 4-0 oldu ben hiç iyi oynayıp 4 tane gol yiyen takım görmedim.savunma kötüydü,o oynasa şöle olurdu,bunu oraya koysan 2 gol olmazdı fln geçiniz bunları orada Arda topu takip etmese,pasları vermese,Ümit Karan ayağıyla topu tutamasa gol mü olacaktı..?

görende rakip takımın oyuncuları topu alıp kaleye sokup gol attılar.

son olarak toparlarsak,Arda kendine geldi,şu takıma 1-2 takviye gelecek bununla beraber Hakan Balta,Linderoth,Lincoln,Nonda,Ayhan,Song eklendikten sonra artık güle oynaya maçları izleriz.

Sonunda beni anlaayan biri çıktı... çok şükür Dediklerine aynen katılıyorum. Mesajlarımda da bunu belirttim zaten.

Arda ya gelince gercekten cok iyi oynadı, umarım bu onun için moral olur ve diger maclarda da kendini ttoparlar...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

hıh Bende eray abinin dediğini demek istedim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bizim oynadığımız rakipler hep kötü olur zaten rize ankaragücü vs.Rize bu kadar kötüde niçin beşiktaş kendi sahasında yenildi ligde berabere kaldı fenerbahce kendi sahasında yenemedi?Hep tesadüf mü bu takımlar bizim maçta kötü oluyor?Neymiş fahri serveti tutmuş kimi tutçaktı bouzid mi h.baltayı mı h.şükürü mü m.topal ımı nonda yımı? rİZE NİN EN UZUN ADAMI KÜRŞAT 1.80.Neden kimse gaziantep in kötü oyunundan bahsetmiyo o kadro ne öle forvet yoktu doğru düzgün? Neden aynı kişiler svasın veya gaziantepin kötü olduğunu kabul etmiyor?Neden fenerbahce belediye karşısında kötüydü?O zaman sivasın kötü oynadığını kabul etmek gerekiyor.Tek taraflı yorumlar yapılıyor?Alexsiz fenerbahce s.urfayı zor yenerken gs 10 as futbolcusunda yoksun bir yabancısı bile olmadan sahaya çıkıyor ama hala rakip kötüydü deniiyor?

Mesaj Yetkileri