Sağolun arkadaşlar ... 2. Döneme iyi başlayamadık ama birkaç süprizimiz var...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alex Galatasarayda
Galatasaray geleceğin Ronaldinho'sunu Vasco'ya 1.8 MYTL ödeyerek renklerine kattı
Aaritalo Galatasaray'da
Galatasaray bu transfer için 900 KYTL ödedi ... Güray genç forvete çok güveniyor ...
Can Nurullah Galatasaray'da
Galatasaray Schalke'de A kadroya kadar çıkmayı başaran genç kaleci Can Nurullah'ı 250 KYTL ödeyerek transfer etti ...
Bunların Yanısıra
Galatasaray,
Hamburg'dan Aykut Demir'i kiraladı
Stormvogels'den İlhan Demirciyi 425 KYTL
Deniz Aslan'ı 80 KYTL
Deniz Yılmaz'ı 180 KYTL
Andrey Karyaka'yı bedavaya renklerine kattı ...
Karyaka ve Bouzidi V. Manisa'ya, Fıratı da Boluspor'a kiraladı...
Aykut'u Trabzon'a sattı..
UEFA'da rakiplerimiz Empoli ve Atletico
Uefa'daki temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe dün çekilen kurayla sırasıyla Empoli ve Atletico Madrid'le karşılaştı ... Avrupa basınına göre Galatasaray Empoli karşısında zorlanacak, Atletico ise Feneri ezecektir...
Lig Başlıyor...
Ligin ikinci yarısı Kayserispor- Galatasaray Maçıyla başlayacak
Maç Sonrasında Güray'ın yorumu :
Vasat bir maçtı ... Lincoln sakatlandı ... ama tek bir gerçek var o da rakibimizin sert oynayarak Lincoln'ü 5 ila 7 ay'lık sürecek bir sakatlığa sokmasıdır... Anadolu takımlarına rica ediyorum ... Lütfen sert oynamayalım...
Büyük Derbi :
Geçen hafta puan kayıpları yapan Galatasaray ve Fenerbahçe bugün kapışacak ... Galatasaray'ın büyük eksikliği Lincoln Fener'inki ise Appiah... Haftalardır aradığını bulamayan Güray'ın bu maçta farklı bir taktik kullanması bekleniyor ...
Süper maçta takımlar biribirine yenişemedi... Galatasaray tek puanı son dakikada kurtardı ... Maç esnasında Güray'ın yeni saç stili dikkat çekti...
Güray: Saçımla birlikte taktiği de değiştirdim bana umut verdi ... Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında geri düştüğümüz ama 1 puan almamız büyük bir başarıdır ... diye konuştu ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu maçı farklı kazanarak büyük bir avantaj elde ettik bu arada :
![]()