Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce bu maçı kim alır ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

12 23.08%
  • Fenerbahçe

33 63.46%
  • Berabere biter

7 13.46%
1 ile 30 arası toplam 166 sonuç

Konu: TSL 20.Hafta Sivasspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Tamam Sivassporlu taraftarlar iyi yapiyorlar,takimlarini iyi destekliyorlar da bu takim sampiyonluga oynuyor.Yani seneler sonra bir Anadolu takimi sampiyonluga oynuyor,kaldiki Sivasspor bu sene birak sampyionlugu ilk 5e girse cok sevinecekti.Bu yüzden taraftarlarin onlari bu yolda yanliz birakmamasi,hep desteklemesi gerekiyor.Sivasspor bunu cok hakediyor.Parasizliklarla,sakatlarla bogusurken bir taraftan da herkese ders verir nitelikte futbol oynayip,sonuclar aliyor.Alkislanasi bir durum Sivasspor´un durumu.
    Ama yok taraftarlar bunlari görmezden gelip böyle seyler yapsaydi NANKÖRLÜK olurdu ve bu hic hos karsilanmazdi.Bunu anlatmak istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    huyumuz kurusun diyecem ama,can çıkar huy çıkmaz

bugünkü maça çoğu fenerbahceli(ben dahil) 1-0 olsun bizim olsun diyorduk ama 1. golü atana kadar girdiğimiz pozisyonlar maçın alt bitmmeyeceğinin işareti idi bu gün güzel futbol oynadık yağmur çamur kar soğuk demeden işimiize bakıyoruz...
    yalnız kafama takılan az önce stadyum programında bizim futbolcuların halk dilinde halı saha kramponları diye geçen sentetik çim krompanları ile çıkması yasak değilmi yani hatırlıyorumda orta okulda bizim okulun maçlarında hakemler ooyuncuların kramponlarının altlarına bakarlardı çivilimi değilmi diye şimdi hakem bu olayı nasıl es geçmiş anlayamdım
    Hollanda Ligi'nde pekçok takım kullanıyor bu ayakakbıları Oftaş-G.Saray maçındada yedeklerde vardı bu ayakkabılar sanırım buzlu zeminde daha rahat oluyor

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Semih kesilmemeli. Çünkü Kezman iki gol attı diye, Semih kesilirse kaybederiz. Kezman'ı oynatırsak Kezman iki gol bana yetti gene yatayım. Üç dört maç sorna gene atarım foramayı kaparım havası ile devam eder.
    Semih ile Sevilla maçlarına çıkarsak tek şansımız Alex'in yine mükemmel oynaması olur çünkü Semih'in rahat oynaması boş alan bulması için Alex'in en üst seviyede olması gerekir ki Alex'ten de her zaman bu kadar iyi olamsına bekleyemeyiz.Bende Kezman'ın artık formasını geri alamsını gerektiğini düşünüyorum.Çünkü ameliyattan önceki Kezman o vuruşları yapamazdı.Birde istersen Şanlıurfa'ya attığı golü tekrar izle koşu yok demişsin de Kezman önce şutu vuruyor sonra Carlos vuruyor 'koşu yapan' topu önünde bulamayn Kezman tamam lıyor.Tıpkı son Sivas maçında yaptığı 'koşu' gibi

Mesaj Yetkileri