Anket Sonuçlarını Görüntüle: Çeyrek final ilk maçını hangi takım kazanır ?

Voters
78. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

42 53.85%
  • Galatasaray

28 35.90%
  • Berabere biter

8 10.26%
1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maçlar | Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Herkes kendi takımını desteklercesine mesajlar atmış.

Şu bir gerçek ki Fenerbahçe kapalı oynayan takımlara karsı zorlanıyor, açık oynayan takımlara karsı farka gidebiliyor. Bence kadıköyde ki maçta düğümü Kalli çözer, Fenerbahçenin iskeleti hazır nasıl bir kadro ile çıkacağı biliniyor. Kalli Fenerbahçe´ye karşı sükse yapma amaçlı tabiri cahizse kumar oynamaya kalkarsa Fenerbahçe rahat bir galibiyet alır, biraz akıllı rakibi üstüne çekip Nonda gibi Serkan Çalık gibi oyuncuları Fenerbahçe defansına yerleştirirse çok zevkli çekişmeli bir karşılaşma izlemiş oluruz..

Galatasaray takımında Lincoln oynarsa takımın daha başarılı olacağı kanısındayım, ölü topları kullanabilecek adam lazım Galatasaray' a.

Aynı şey Fenerbahçe içinde geçerli, Zaten Fener' in Alex' i var.

Bu maçın düğümünü Kalli belirler..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Herkes kendi takımını desteklercesine mesajlar atmış.[/B]
    Bu durum seni şaşırtı mı? Hayır

Bu durum bütün site üyelerini şaşırtı mı? Hayır

Bu dünyayı şaşırtı mı? Hayır

Böyledir herkes tuttuğu tarafın kazanmasını ister. Fenerbahçe 50 kez arka arkaya kaybetsin, ben gene Fenerbahçe derim. G.Saraylılarda öyledir. Bu yüzden bunu yazmana pek gerek yoktu. Aydınlattığın için sağ ol.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Bu durum seni şaşırtı mı? Hayır

Bu durum bütün site üyelerini şaşırtı mı? Hayır

Bu dünyayı şaşırtı mı? Hayır

Böyledir herkes tuttuğu tarafın kazanmasını ister. Fenerbahçe 50 kez arka arkaya kaybetsin, ben gene Fenerbahçe derim. G.Saraylılarda öyledir. Bu yüzden bunu yazmana pek gerek yoktu. Aydınlattığın için sağ ol.
    Herşey tuttuğun takımı desteklemek değildir, bazen gerçekleri görmek gerekir ben bunu dile getirmek istedim. Ayrıca ne senin mesajından alıntı yaparak söyledim o sözü nede ismini vererek.

Galatasaray açık oynarsa kaybeder, Kapanır ise bir nebzede olsa şansı olabilir Tur için yani bana göre iş Galatasaray ve o takımı sahaya sürecek olan Kalli' de bitiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray asıl kapanıp tek forvet oynarsa o zaman kaybeder hatta fark yer!
    Galatasaray 90 dakika kapanıp kontratakla gol atamaz ancak rakibine oyunu kabul ettirebilirse kazanabilir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Herşey tuttuğun takımı desteklemek değildir, bazen gerçekleri görmek gerekir ben bunu dile getirmek istedim. Ayrıca ne senin mesajından alıntı yaparak söyledim o sözü nede ismini vererek.

Galatasaray açık oynarsa kaybeder, Kapanır ise bir nebzede olsa şansı olabilir Tur için yani bana göre iş Galatasaray ve o takımı sahaya sürecek olan Kalli' de bitiyor.
    Ben bir mesaja alıntı yaparak bunları dediğini söylemedim ki, asıl amaç espiriydi. Tek belirtiğim herkes tuttuğu tarafın kazanmasını ister. Bu tip maçlarda ne yazıkki objektif olunamıyor. Ben bunu belirtmek istedim.

Mesaj Yetkileri