Anket Sonuçlarını Görüntüle: Çeyrek final ilk maçını hangi takım kazanır ?

Voters
78. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

42 53.85%
  • Galatasaray

28 35.90%
  • Berabere biter

8 10.26%
Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 408 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maçlar | Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2006

Maç Kadıköy'de olduğu için gözüm kapalı Fenerbahçe kazanacaktır. İki veya üç farklı galibiyet elde ederlerse turu geçen taraf Fenerbahçe olacaktır. Güzel bir maç olması dileğiyle...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Galatasaray bu seneki 2-0 maçtan öncede formdaydı hatta namağluptu ama yine biz kazandık.50.000 seyirci,müthiş atmosfer,iyi futbol kazanan Fener olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Emre iyide biraz acemi topu oyunda iyi sokamıyor.Ayrıca orkunla ilgili anlaşmazlıkları var geri pasıyla ilgili neredeyse her maç öyle oluyor.
    Aynen katılıyorum
    Emre'ye baskı gelince hata yapabiliyor..Gerci daha genç sayılır yinede servet'le uyumu güzel...Lincoln oynaması zor..Nonda fizik yapısı iyi oldugu için büyük ihtimal maça yetişir..Karan-Nonda mantıklı olur..Hakan balta'da maça yetişirse iyi olur..Hakan sogukkanlı iyi pas yapıyor..
    Ortasahada belli degişiklikler olabilir..Diger mevkiler hemen hemen belli..Servet,Arda,Nonda bunlar kilit oyuncularımız olacak..

Deivid bu aralar çok formda..Oyüzden HakanB-Volkan Arkalı önlü oynamaları sartÇünkü fenerbahce sag kanatı çok kullanmaya basladı..Sanırım bu konuda herkez katılır bana...
    Last edited by Emurafu : 28.Ocak.2008 at 18:20

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Galatasaray bu seneki 2-0 maçtan öncede formdaydı hatta namağluptu ama yine biz kazandık.50.000 seyirci,müthiş atmosfer,iyi futbol kazanan Fener olur.
    Sonuna kadar katılıyorum.Haklısın.

Bence çok güzel bir kura.Umarım hak eden taraf turu geçer,geçen seneki olaylar iki takım içerisinde tekrarlanmaz..

Ancak şöyle bir olay var şanslar eşit tabiki ona lafım yok ama Kadıköy'de kazanmak çok çok zor biraz tarafsız düşünelim lütfen..Turu Galatasaray geçebilir tabiki ama bu kadar psikolojik durum varken ve eksiklerle birlikte ilk maçı kazanamayabilir.Bakın lütfen çarpıtmayın Fenerbahçe kazanır demiyorum..Kadıköy'de Galatasaray'ın kazanması zor diyorum.

Alex,Nonda,Song (oynarsa),Ümit (oynarsa) kilit olur..Arda'nın dün müthiş performansına rağmen böyele maçlara hazır olduğunu düşünmüyorum.Umarım yanıltırda Milli takım bir yıldız daha kazanır..

FB den fark bekliyorum açıkçası en az 3-0 biter gibi Nonda & Song da yok kadro kalite farkı çok büyük iki takım arasındaki...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bizim yedekler daha iyi yahu Yedek kadroyla 2 maçta 9 gol attık.Tam kadroyla biz 2 maçı bırak 3 maçta 9 gol zor atıyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Maç çok eğlenceli olacak..
    Last edited by EreN : 28.Ocak.2008 at 20:21
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bizim yedekler daha iyi yahu Yedek kadroyla 2 maçta 9 gol attık.Tam kadroyla biz 2 maçı bırak 3 maçta 9 gol zor atıyoruz.
    Bizde üç maçta 19 gol attık. Hatırlatırım birinde yedek kadro sayılırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Lig maçına çıkıp kazanabiliyosan o kadro'ya yedek denilmemeli bence..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Bizde üç maçta 19 gol attık. Hatırlatırım birinde yedek kadro sayılırdı.
    Alanyaspor'u sayma Batu.Sizde 2 maç 9 gol bizde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

kadıköyde bence ilk 25 dk bir gol bulucaz sonrada ligin ilk yarısında ki maçta olduğu gibi topu galatasaraya verip ama pozisyon vermeden hem onları yorucaz hemde iyi oynuyorlamış gibi gösterip soyunma odalaırnda bir rahavet yaratıcaktır zico ve aynen ligin ilk yarısındaki maç ve son sivas maçındaki gibi ikici yarıya fırtına gibi girip maçı koparacak golleri arayacaktır fenerbahce
    tabi bunun yanında fubolcularımızn büyük maçlara ne kadar motive olduğunu ve ziconun derbi karnesi ibreyi fenerbahceye döndüren etmenler

bence galatasarayı eleriz ama kupayı gene alamayız gibime geliyo

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Son Kadıköy'de oynanan maçta ki gibi çok pozisyona girip atamamanın bir anlamı yok yani az pozisyon bulup çok gol atmalıyız ve son zamanlarda bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendiriyoruz.Ayrıca Batman'den kesinlikle gol bekliyorum.Kezman,Semih,Alex 3-0.
    Last edited by goosfraba : 28.Ocak.2008 at 21:54 Reason: Alıntı yapılan mesaj silindi.

İlk maç evimizde bunu iyi değerlendirmemiz gerekiyo.Erken gelecek bir gol,maçı rahat kazanmamızı sağlayabilir.

Nesil
    2006

Sizi mutlu edicekse almayalım canım kupayı sizden değerlimi.Son Kadıköy'de oynanan maçta ki gibi çok pozisyona girip atamamanın bir anlamı yok yani az pozisyon bulup çok gol atmalıyız ve son zamanlarda bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendiriyoruz.Ayrıca Batman'den kesinlikle gol bekliyorum.Kezman,Semih,Alex 3-0.
    Eğer o pozisyonların aynısını bulursak, bu sefer gol atarız. Çünkü takım motive olmuş durumda. Belediye maçından sonra ettikleri galibiyet yemini gerçekleşiyor. Üç maçta 19 gol attılar. Bu maça aynı motive ile girerlerse aynı pozisyonlar gol olacaktır. 2-0 olsun bizim olsun. Çünkü 2-0 skor bize yeter. Deplasmanda bir gol atarsak rakip 4 gol atması demek.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Galatasaray bu maçta gol atarsa..27sindeki rövanşta turu geçer..bu yüzden bu maçta kesin gol atmalıyız..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence fazla riske etmeyiz maçı çünkü 2.maç ASY de o yüzden bence bu maç berabere biter ASY de turu geçen taraf oluruz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İnşallah Fenerbahçe kazanır ve kavgasız ve gürültüsüz bir maç olur.Bana göre erken final iki taraf içinde zorlu son yıllarda Fenerbahçe üstün görünsede sonuçta bu bir derbi ve karşıdaki takım Türkiye'nin en iyi takımlarından ne kadar eksik olursa olsun.Unutmayalım ki bu takımlar birbirlerini en kötü zamanlarında bile yenebilir.Maça gelince şimdi Kalli'nin kuracağı kadroyu merak ediyorum yine hucümu düşünen önde basan savunma oyuncularınında sık sık hücuma katıldığı bir takım mı yoksa sabırlı bekleyen bir takım mı.Çünkü lig maçlarında anadolu takımları Galatasaray'ın boş bıraktığı alanları iyi kontralarla kullanamıyor.Ama Fenerbahçe bana göre Türkiye'nin en iyi kontra takımı bakıyorsunuz yana geriye paslarla rakibi bayıyorlar ama 10 saniye içinde öyle paslaşmalar yapıyorlarki bakıyorsunuz pozisyon doğuyor ve gol oluyor buda takımdaki oyuncuların yüksek teknik kapasitesi sayesinde oluyor.Yani bence Kalli'nin tutumu bu maçın skorunu belirler

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Herkes kendi takımını desteklercesine mesajlar atmış.

Şu bir gerçek ki Fenerbahçe kapalı oynayan takımlara karsı zorlanıyor, açık oynayan takımlara karsı farka gidebiliyor. Bence kadıköyde ki maçta düğümü Kalli çözer, Fenerbahçenin iskeleti hazır nasıl bir kadro ile çıkacağı biliniyor. Kalli Fenerbahçe´ye karşı sükse yapma amaçlı tabiri cahizse kumar oynamaya kalkarsa Fenerbahçe rahat bir galibiyet alır, biraz akıllı rakibi üstüne çekip Nonda gibi Serkan Çalık gibi oyuncuları Fenerbahçe defansına yerleştirirse çok zevkli çekişmeli bir karşılaşma izlemiş oluruz..

Galatasaray takımında Lincoln oynarsa takımın daha başarılı olacağı kanısındayım, ölü topları kullanabilecek adam lazım Galatasaray' a.

Aynı şey Fenerbahçe içinde geçerli, Zaten Fener' in Alex' i var.

Bu maçın düğümünü Kalli belirler..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kalli kendimizi ispatlamamız gerek dediğine göre, yine kumar oynar gibi geliyor..

Ayrıca Lincoln ilk 11'de kesinlikle başlamamalı, öyle bir hata yapılmaz.. Duran top için Volkan Yaman, Barış ve Arda üçlüsüne güvenmek zorundayız..
    Last edited by uAburak89 : 29.Ocak.2008 at 01:53

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

kessinlikle.Eğer geçen maçtaki pozisyonları bulursak maç farka gider eğer kallinin istediği transferler olmazsa bu maça ilk maçtaki taktiği ile çıkar büyük bir olasıkla fenerbahce yine pozisyon vermeden güle oynaya kazanır ve kallide bunu bahane ederek istifasını sunabilir
    böylelikle adını 15 oyuncu aldı 16. alınmadı diye istifa eden teknik direktör olarak değil fenerbahceye yenilince istifa eden teknik direktör diye anılmak isteyebilir

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Galatasaray Lıncoln ile başlarsa bizim işimize gelir.Adam 1,5 2 aydır topa dokunmuyo böyle bi derbide ilk onbirde başlatılması intihar olur.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bende formda diri bir Lincoln´den bahsettim, Galatasaray´ın bu maçta Lincoln´e çok ihtiyaç duyacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lincoln maçta oynayacakmış,Dün çift kale maçta çok iyi oynamış..oynamış.Nonda,HakanB süpheli..HakanB yetişirse,Sol taraf Hakan-Volkan olur,Deivid bu aralar formda..
    Kalli ve Lincoln'ün artık medyayı susturma vakti...Medya sürekli üstlerine geliyor onlar için iyi bir sans..Ankaragücü maçındaki ortasaha ile kazanmamız çok zor.
    Lincoln,Barış ilkonbirde olur sanırım..

Kalli istifa falan etmıyecek..Sezon sonu zaten gidecek..Zaten suanda Kalli giderse takım çöker..
    Last edited by Emurafu : 29.Ocak.2008 at 13:02

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence lincolnün oynaması tehlikeli olabiir..adam daha dün takımla çalışmalara başladı..ama hakan balta barış ve nonda nın yetişmesi grekiyor..

bu arada hasan şaş ne zmn iyleceşecek haberi olan ?

10 eksikten (hatta barussoyla birlikte 11 ) bi 5 tanesini kurtarabilirsek derbiye kadar ben maçtan ümitliyim..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Galatasaray Lıncoln ile başlarsa bizim işimize gelir.Adam 1,5 2 aydır topa dokunmuyo böyle bi derbide ilk onbirde başlatılması intihar olur.
    Abartma istersen.2 gün önce antrenmana çıktı.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Abartma istersen.2 gün önce antrenmana çıktı.
    Antreman iLe maç kondisyonu bir mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

lincoln yoksa arda var merak etmeyin ayrıca lincoln manisa maçında tam hazır olacak klüp doktorloru da lincoln de adnan polata böyle dediler..polat kendi açıkladı..

orta saha 3lüsü sağlam olsun da lincoln ün yoklugu dolar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Antreman iLe maç kondisyonu bir mi ?
    Osman ayağına top gelmedi dedi onun için dedim ben.Bu antrenmanlarda Lincoln'ün kondisyonunu arttırıyor zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Arda,Galatasaray formasıyla Fenerbahce karsısında daha beraberlik bile göremedi bunu belirtmek isterim.Eşleşme hakkındaysa Kadıköyde iyi bir skor alırsak turu geçeriz diye düşüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Arda,Galatasaray formasıyla Fenerbahce karsısında daha beraberlik bile göremedi bunu belirtmek isterim.Eşleşme hakkındaysa Kadıköyde iyi bir skor alırsak turu geçeriz diye düşüyorum
    Sanki 40 maç oynamış kadıköyde

Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri