İlk resmi maclarim sonrasi skorlardan oldukca memnunum.
Kupa maclari
Lig Maclari
Puan durumu
Genel olarak
Kupa da dolu dizgin ilerledik.Piecanza maci tam olarak sansimizla yenmis olsak da , surpriz olarak Serie A takimi olan Siena yi da eleyerek Brescia ismini bir sonraki turda İnter takiminin karsisina yazdirdik.Butun spor otoriteleri bu maci bekliyor.Biz Sieana yi gecerek bu ligin takimi olmadigimizi kanitladik ama İnter maci tam donum noktasi olacak.Hedef kupa da sampiyonluk..Simdiden o maci sabirsizlikla bekliyorum.
Kupa maclari ilk olarak oynandi bu fikstur benim cok tuhafima gitti aslinda ama takimim icin iyi maclar oldu.Lig de genel olarak zor bir takim oldugumuz imajini herkesin kafasina koyduk.Eksik yonlerimiz de goze carpan en onemli şey hucum yonunde kaliteli futbolculara sahip olmamiza rahmen gol yollarindaki sıkıntılarimiz di.Bunu simdilik takimin tam oturmamasina bagliyorum.İlerde daha gollu karsilasmalara imza atacagimizi dusunuyorum.
Taktik olarak daha once soyledigim gibi klasik 4-4-2 yi benimsedim.Aslina bu taktigi genel olarak hic kullanmazdim ve sevmezdim ama bu lig ve bu oyuncu potansiyelleri icin ideal oldugunu gordum.Taktikte oyuncularima bireysel komutlar vermekten cekiniyorum.Ozellikle orta saha ve defans oyunclarima.Bunu bir kac mac denedim ve cok ters tepkilerde bulundugunu tespit ettim.Sonuc olarak taktigin takimsal olarak etki etkmesi yonunde kanaat verdim.Takim oyunu oynamak alt liglerde cok cok onemli olsa gerek.Bunuda anlamis bulundum.
Suan icin takimimin verilerinden memnunum.Cok kart goren bir ekip olduk.Yani cok hirciniz.Bu bize cogu zaman orta saha da mucadele olarak kesinlikle pozitif yonde yansiyor.Cok top kapiyoruz.Taktiklerde top kapma normal olarak secili olmasina rahmen bir cok kere ozellikle orta saha oyuncularim kirmizi kart goruduler.Bunun arastirmasi olarak baktigimda orta sahadaki oyuncularim saldirganligi yuksek derecede.
Bunlarla birlikte bir ust lig icin calismalara devam etmekte.Amacimizin sampiyonluk oldugunu belirteyim.Bir sonraki macim Lig lideri ve favorilerden Chevio ile..Bu ma ilk yaridaki en onemli maclarimdan biri..Sans dileyin...Gorusmek uzere bir sonraki maclarda.)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
onerilerin cok guzel ama sunu soylim.AB disindan oyuncu oynatamiyorum.Tam olarak proseduru anlayamadim ama ab disi oyuncu transfer ettigim zaman iptal oluyor hemen.Ama Seri A icin o soyledigin isimleri listeme aldim.