Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
Memo aslında kötü birşey söylemek istememiş sadece seçtiği kelimeler, sözünün fanatikçe algılanmasına neden olabilirki bende ilk başta öyle anladım.

Demek istediği, herkes tarafından bilinen birşey. Galatasaray bu sene takımda büyük çaplı gençleştirmeye gitti ve neredeyse yaş ortalaması 22-23 civarında. Bu yaş grubundaki çoğu oyuncu Türk ve bu yaştaki türk oyuncusunun büyük maçlara konsantre olamayacağını (istisnalar hariç) söyleyebiliriz. Ben ikinci defa okuduğumda böyle anladım.

Biraz iyi niyet yahu
Mustafa böyle anlat canımı ye GS oynamayı bilmiyor falan demek rakip takımın taraftarının yani bizim kızmamıza sebebiyet verir...

Senin aanlattıgın gayet acıklayıcı ve teknik yorum ; ama digerinde o yok Dedigim gibi senin anlattıgın gibi olan acıklamaya hiçbirsey denmez

Maca gelirsek; elbette kendi sahasında olusu ve kadrodaki eksik oyuncular göze alındıgında fb nin 1 agır bastıgı dusunulebilir.. Ama herseyden önce bu bir Derbi ve hiç bir derbi öncesinde cok rahat, kesin gibi kelimeler kullanmak dogru olmaz... Fb bir adım önde olsa da takımımıza güveniyoruz ve AVANTAJLI skoru alabilmeyi istiyoruz. Olmaz diye birsey yok...