1 ile 30 arası toplam 201 sonuç

Konu: Dale Cavese

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz, yorumlarınız için. İnşallah güzel bir kariyer olur diye umut ediyorum. Bu videonun Cavese'yi seçmemde büyük etkisi olduğunu söylemeliyim. Çoğu yönden Beşiktaş'a benzettim takımı
    Şu tezahüratları olsun, ateşli taraftarları hatta kulübün simgesi kartal. Bu kadar olur ancak

Fazla uzatmadan kariyere girişi yapalım artık...
    sezon sonu hedefini seçerken ligde orta sıraların üstünde yer almaya çalışacağımızı belirttim. Bu hedef doğrultusunda transfer için 210k ytl transfer bütçesi ve 3.5 milyon ytl maaş bütçesi ayırdıklarını söylediler. Zaten kulübün rep. i ortada, çoğunlukla serbest/kontratı sona ermek üzere olan oyunculara yöneldim. uzun araştırmalar sonucu takıma ve bütçeye uygun oyuncularla anlaşmaya vardık. İşte yeni kartallar
    Luca Franceschelli (free)...Martin Djetou (free)........Giuseppe Pancaro (free)..Paolo Acerbis (free)

__________________________________________________ _______________
    Yoann Bourillon (free)......Cristof Babatz (free)......Arthur Sorin (35k ytl).....Charles-Andre Doudin (65k ytl)

__________________________________________________ _______________
    Alberto Lora (20k ytl) Andrea Cupi (loan)
    --------------------------------------------------------------------------
    Serie C1 de mücadele eden bir kulübe göre gayet iyi transferler yaptık. Özellikle Arthur Sorin süper transfer oldu, hem ucuz hem çok yetenekli.
    Oyuna ilk başladığımda medyanın tahmini 11. olacağımız şeklindeydi, takviyelerden sonra şampiyonluk şansı oranları aşağıdaki gibi oldu

buda ne kadar yerinde transferler yaptığımızı gösteriyor bence.

ve hazırlık maçlarıyla dewam ediyoruz. Gayet yararlı hazırlık dönemi geçirdiğimize inanıyorum. Bu süre zarfında takımı daha iyi tanıdım, uyum sorununu büyük ölçüde atlattık. Aldığımız sonuçlarda gayet tatmin edici oldu taraftarlar ve bizim açımızdan.

Bu arada Serie C kupası gruplarıda belli oldu. S grubundaki rakiplerimiz (evet yanlış değil gerçekten ''s'' grubu ) Angri, Melfi, Andria ve Manfredonia kulüpleri oldu. hiçbirini tanımıyorum ama yakaladığımız havayla bunları ezer geçeriz diye düşünüyorum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kullanmayı düşündüğüm taktiği de belirteyim. Daha önce farklı takımlarla denedim ve sonuçlarından geyet memnun kaldım.
    Serie C Cup Group S
    bu ss'te ilk resmi maçımızdan geliyor. İlk maçımızdı kupada, deplasmana çıkıyorduk. maçtan önce pek emin değildim ancak sahada öyle bir oyun sergilediler ki rakibe pozisyon vermedik 2-0 temiz galibiyet aldık. Doudin'in sakatlığı geçince çok daha aktif olucaz atak yönünden.
    Last edited by Knightmare : 30.Ocak.2008 at 02:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri