1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: TFF 1.Lig Takımları Transfer Haberleri

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

GİRESUNSPOR’DAN ALTAYLI MUZAFFER’E KANCA

Uzun bir süredir orta sahanın ortasına takviye yapmayı amaçlayan ve takımı sırtlayacak bir 10 numara alabilmek için girişimlerde bulunan Giresunspor’un, uzun yıllar Süper Ligde görev yapan ve şuan Altay’ın bünyesinde yer alan Muzaffer ile ön görüşme yaptığı ve tarafların aradaki pürüzleri gidermek için çabaladıkları kaydedildi.

KARNESİ PEKİYİLERLE DOLU

Gençlerbirliği, Erzurumspor, Denizlispor, Trabzonspor, Elazığspor ve Akçaabat Sebatspor takımlarında Süper Ligde toplam 159 maça çıkan ve agresif yapısı ile tanınan Muzaffer Bilazer, geçen sezon başında İzmir temsilcisi Altay’a transfer olmuştu.

Geçen sezon Ekrem Al gözetiminde Süper Ligin kapısından dönen ve şampiyonluğu final maçında Kasımpaşaspor’a kaptıran Altay’ın tüm lig maçlarında forma giyen Muzaffer’in de Giresunspor’un teklifine son derece sıcak baktığı ifade edilirken, bu futbolcunun “Burada Teknik Direktörümüz Feyyaz Uçar ile bazı sorunlarım oldu. Sanırım Feyyaz hocam kişisel neden ve tercihlerinden ötürü bundan sonraki süreçte beni kadroya almayacak. Kulübümle anlaşırsanız Yeşil-beyazlı camiaya seve seve gelirim. Karadeniz bana yabancı bir yer değil. Ben Muzaffer olduysam o topraklar sayesinde olur ve Giresunspor’a seve seve hizmet ederim” dediği öğrenildi.

İŞİ BİTİRMEK ÜZERELER

Hafta sonu tamamlanacak olan ara transfer dönemi öncesinde elini çabuk tutmak isteyen Giresunspor’un 30 yaşındaki Muzaffer’i renklerine katabilmek için İzmir temsilcisi ile bir görüşme daha yapacağı bildirildi.

Görüşmelerin bugün ya da yarın akşama kadar sonuçlanacağı da gelen haberler arasında.

HEYECAN YARATACAK

Öte yandan yıllarını Süper Lige adamış olan Muzaffer’in Giresunspor’un transfer gündemine girmesi Yeşil-Beyazlı taraftarları fazlasıyla mutlu edecek.

Unutulmaz kaptan ve efsane 10 numara Mehmet Zengin ile yolların ayrılmasının ardından Yönetimle bazı sorunlar yaşayan Çotanak taraftarların, Muzaffer’in transferiyle bir anlamda gönlü alınmış olacak.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Last edited by LaigLeNoiR : 30.Ocak.2008 at 16:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri