1 ile 30 arası toplam 590 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

DRPIC İDDİALI KONUŞTU-
    Tüm bu iddialar ortada dolaşırken, Dinamo Zagrebli futbolcu Hırvat yıldız Dino Drpic ise siyah beyazlı takıma henüz imza atmadan iddialı açıklamalarda bulundu. Takımının Antalya kampında yaptığı açıklamada, rüyalarını gerçekleştireceği bir takıma geldiğini ve Beşiktaş'ta uzun yıllar forma giymek istediğini söyledi.

Drpic, "Rüyalarımı gerçekleştireceğim bir takıma geldiğime inanıyorum. Beşiktaş'a yapmak istediklerimi gerçekleştirmek için geldim. Elimden gelen en iyi performansı sergileyeceğim. Beşiktaş'ta başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu.

Türk futbolu hakkında çok fazla bilgisinin olmadığını ifade eden Drpic, "Şampiyonlar Ligi ve Avrupa liglerinde Türkiye'nin ismini çok duydum. Türkiye, merak ettiğim bir ülkeydi. Gördüğüm kadarıyla Türkiye'de çok iyi takımlar var. Uzun yıllar burada kalmak istiyorum. Bunun için Beşiktaş'a geldim. Türkiye'yi çok sevdim. Özellikle İstanbul futbol açısından çok uygun bir yer. Daha önceden Türkiye'ye gelip futbol oynamak isterdim. Bunu da bugün gerçekleştirmiş oldum" diye konuştu.

Drpic akşam saatlerinde İstanbul'a gideceğini ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atacağını belirtti.

Antalya'da kendisini izlemeye gelenlerin ilgi odağı olan Drpic, şimdiden Beşiktaş taraftarlarının gözdesi oldu. Kendisine Beşiktaş forması hediye edilen Drpic, Siyah-beyazlı formayı giyerek basın mensuplarına poz verdi.

ajansspor.com
    Last edited by GeNç KaRTaL : 31.Ocak.2008 at 19:29
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Evet transfer tamam,' vazgeçtik' haberlerinin ise İmkb-BJK AŞ ile ilgili bilerek çıkarıldığını düşünmekteyim.Herneyse.. esas olan gerçek bu transfer...

Befam'ın tespiti sonucu yine teklif yapılmış bir futbolcu Drpic...Befam kurmaylarının defans konusunda Balkan ülkesi futbolcuların kalitesine inandığına bu transferle daha çok inanmış bulunuyorum.Geçen sene de yine bir Hırvat olan Dario Smoje'ye teklif yapmışlardı fakat daha sonra Tigana'nın vetosuyla vazgeçilmişti.Şimdi yine bir Hırvat olan Drpic alındı.Bilindik Hırvat ekolünün mantatisiyle oynayan bir futbolcu,markaj yeteneği yüksek ve 90 dakika diri olarak kalabilecek kondüsyonda oynayabilen bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.

Esas olan Ertuğrul hoca ne düşünüyor,bunu değerlendirmek lazım,talip olunan futbolculara bakıyoruz,gerek Beto,gerek Zapotncy markaj yeteneği çok kuvvetli isimlerdi.Beşiktaş'a bakıyoruz İ. Kaş, Toraman, Zan,Üzülmez var,bunların hepsi çok iyi markajcılar.Yani hoca 4'lü bir savunma timi yaratmak istiyor sanırım.Drpic'de bu doğrultuda uygun bir isim ,Dinamo'nun altyapısı avrupa da sayılı altyapılardan biri olarak gösteriliyor,Drpic'de bu altyapının ürünü,Dinamo futbol okulundan yetişen bir futbolcu,o okulun kontrolüde şu an eski Barca'li(adını hatırlayamadım) bir futbolcunun komutasında ... Modric gibi,Pokrivac gibi,Tadic gibi,Mandzukic gibi ve City'ye giden Corluka gibi Hırvat futboluna son dönemde çok yetenekli gençler hediye etti. Drpic'ide bu isimlerin arasına ben şahsen eklerim ki bir kesim ekliyor.Fakat bir kesimde bu futbolcunun futbola yeteri kadar konsantre olmadığını düşünüyor.Her kulüpte bu tür aykırı düşünceler olabilir normal karşılıyorum.Sebep olarakta futbolcunun aşırı medyatik ve magazinde yer olması gösterilmiştir.Çünkü Drpic'in eşi (veya sevgilisi) çok medyatik olan bir model-şarkıcı,hemde tam Türk medyasının aradığı tipte magazinsel bir bayan,yani Drpic'in bu bayan yüzünden yeteneğini daim kılmadığını iddia eden bir kesim var .Ben yine de ne olursa olsun Beşiktaş'ın kaliteli bir transfer yaptığını ve yüzünün kara çıkmayacağına inanıyorum. Ülkemize gelen balkan defans oyuncuları genellikle iyi randıman vermiştir.Son olarak Drpic'in alınmasının altında Bobo gibi Holosko gibi ileriye dönük yatırım planları olduğunu tahmin ediyorum.

Son olarak;Popo meselesi...

Kesinlikle hiçbir değeri yok,her zaman bu tür kontrol dışı hareketler olabilir,el kol hareketlerini geçmişte görmüştük.Bir futbolcunun poposunu açması saha dışı bir olay,kagva etmek gibi,soyunma odasında sabuna basıp düşmek gibi,tribünde patlamış mısır yemek gibi,bu meselenin uzamasının futbolculara zarar vereceğini sanmam.Kaldı ki Beşiktaş daha önce de kadın kıyafetleriyle poz veren Martin Palermo'yo da talip olmuştu,alınsaydı 2-3 gün bahsedilecekti sonra herkes Palermo'nun futbolculuğunu masaya yatıracaktı.Drpic'de de farklı olacağını sanmıyorum.Yine kaliteli bir transfer yapıldı,alkışlamak gerek...
    Last edited by Koray Düşova : 31.Ocak.2008 at 21:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Koray Dusova making tactical change...

Mesaj Yetkileri