Anket Sonuçlarını Görüntüle: Çeyrek final ilk maçını hangi takım kazanır ?
- Voters
- 78. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Galatasaray
-
Berabere biter
-
Dunga geliyorsa oyuncuların performansına etki edeceği kesin.
Geçen maçtan önce de fark beklemesin FB, bu sefer kazanacağız, namağlup geliyoruz, Kadıköy'de kazanamama baskısı falan yok, hücum oynayacağız vs yorumları vardı ve sonuç değişmemişti. Yine aynısı olur diyorum. Her derbi öncesi diyorum önümüzdeki 10 yıl için Kadıköy'de oynanacak maçlarda iddiaya girebilirim.
Son maçı kaybettiği için ve yıllardır Kadıköy'de kazanamadı için, bu maçta kontrollü oynaması avantajlı olabilecekken, dediğim sebeplerle atak oynarsa Galatasaray Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürmüş olur.
Zico zaten büyük maçları seviyor, 2. maç deplasmanda da olsa 2 maçlı olduğu için ilk maçta saldırmayacaktır. Kontrollü oynar ve kontralarla gol arar, savunmayı da kapatarak gol yemeden açı bitirmeye çalışır.
Eğer tek maç ve yine Kadıköy'de olsa elenebilirdik diyebilirdim. Ama 2 maç ve evimizde son yıllarda üstünlüğümüz söz konusu(Şimdi kupada da GS üstün demeyin tekrar, kupada maçlar aralıklarla oynanıyor ama biz Kadıköy'de her sene kazanıyoruz.
) bu nedenle 1-0 da olsa kazanırız.
Yok fark olur, ezeriz, sen ezersin ben ezersin gibi saçma ve tahrik edici mesajlardan kaçının.
Galatasaray saldırırsa Zico'nun istediğini yapmış olur, Kalli bunun ilk maçta sökmediğini anlamıştır ve kontrollü oynayacaktır.
Kurayı ilk duyduğumda heyecanlandım. 2 tane keyifli maç daha izleyeceğiz, iki takım eşleşmese hafta sonu oynanacak maçlardan alacağınız keyifi düşününü ve şimdi alacağız keyfi düşünün.
Bu keyif, bu heyecan, bu zevk için birbirimizi kırmayalım, bu keyfi, bu heyecanı, bu zevki beraber yaşayalım...
Mesaj Yetkileri