Anket Sonuçlarını Görüntüle: Çeyrek final ilk maçını hangi takım kazanır ?

Voters
78. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

42 53.85%
  • Galatasaray

28 35.90%
  • Berabere biter

8 10.26%
1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maçlar | Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

__________orkun___________

uğur__emre__servet___volkan

__serkan__topal__barış__
    ______ardA_______

____karan___hakan

en mantıklı kadro seçimi bu yönde olcaktır..kaldı ki eldeki şartlarda bundan iyi bir kadro sürülmesi mümkün degildir..şartlar ne olursa olsun bu maçtan iyi bir skor alabilecegimizi düşünüyorum..hatta futbolcuların kendini göstermesi açısından iyi bir şans..Fatih Hoca nın da özellikle takip etmesi gerekiyor bu maçı...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    __________orkun___________

uğur__emre__servet___volkan

__serkan__topal__barış__
    ______ardA_______

____karan___hakan

en mantıklı kadro seçimi bu yönde olcaktır..kaldı ki eldeki şartlarda bundan iyi bir kadro sürülmesi mümkün degildir..şartlar ne olursa olsun bu maçtan iyi bir skor alabilecegimizi düşünüyorum..hatta futbolcuların kendini göstermesi açısından iyi bir şans..Fatih Hoca nın da özellikle takip etmesi gerekiyor bu maçı...
    galatasaray bu şekilde 4-3-1-2 oynarsa bizde carlos ve gökhanın önü açlılr volkan ve uğur carlos,uğur,deivid,gökhanla tek başına uğraşmak zorunda kalır bunun sonucuda gs için falaket olur ayrıca alex ön liberosuz bir takıma karşı neler yapabileceği malum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    galatasaray bu şekilde 4-3-1-2 oynarsa bizde carlos ve gökhanın önü açlılr volkan ve uğur carlos,uğur,deivid,gökhanla tek başına uğraşmak zorunda kalır bunun sonucuda gs için falaket olur ayrıca alex ön liberosuz bir takıma karşı neler yapabileceği malum
    sistemi sadece sayısal birer veri olarak düşünme ki bu bağlamda Karl Heinz Feldkamp ın çok güzel bir sözü var..

dolayısıyla şunu söylüyorum 4-3-1-2 gibi görünüyor ama Hakan Şükür ün Arda nın Barış ın , Serkan ın dolaşan oyuncular oldugunu da düşünerek bu sistemin zaman zaman 4-4-2 zaman zaman 4-5-1 gibi varyasyonlara dönüşebilecegini hesaba katmalıyız..ben kadroyu yazarken Galatasaray ın bu yılki genel sistemini yazdım..fakat maç içinde mevkiler sık sık degişebiliyor..örnegin Hakan Şükür zaman zaman orta sahaya kadar gelebiliyor..bu bağlamda çok koşan ,durmadan pres gücüyle rakibi bozmaya çalışacak olan bu kadronun 4-3-1-2 den ibaret olmadığını düşünüyorum

Mesaj Yetkileri