Anket Sonuçlarını Görüntüle: Çeyrek final ilk maçını hangi takım kazanır ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Çaykur Rizespor

8 28.57%
  • Beşiktaş

17 60.71%
  • Berabere biter

3 10.71%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 61 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maçlar | Çaykur Rizespor - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

gol olmazsa..istanbul'da beşiktaş rizeyi yenebilirmi??grupta oynanan maça bakın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yok böyle bir şey ya.Şu Rize'ye şansımız tutmuyor kardeşim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Rize'ni gol yemeden maçı tamamlaması çok büyük avantaj olur..Tabiki beşiktas yine favori olacak ama rize bir gol atarsa inönüde durum farklı olur..
    Beşiktas çok gol yemeye basladı..Bakalım yeni stoper buna çare olabilecekmi..
    Bugünkü maçta Tello ve Delgadoda yoktu...Beşiktası sanırım bu eksiklikler etkiledi..

İnönüde ki maç çok heyecanlı olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Boş kaleye beş tane gol kaçır.Rize ilk atağında gol atsın,yatsın.Her zaman sökmez.İstanbul'da 3 tane atar turu geçeriz..

çok balsız bir maç olmuş. Neyse İnönü'de turu alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Rize'ye tebrikler ama BJK turu geçer inönüde.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sağlam: "Bu kez olmadı"
    Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Ç.Rizespor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bir çok gol pozisyon kaçırdıklarını ve oyunun geneline baktığımız zaman oyunun tek hakiminin Beşiktaş olduğunu söyledi. Son haftalarda futbol olarak oldukça iyi oynadıklarını söyleyen Ertuğrul Sağlam, "Çok pozisyon buluyor ama golü bulamıyoruz. Rakibe de çok pozisyon vermemiz de bizim büyük sıkıntılarımız arasında yer alıyor. Son haftalarda gol yedikten hemen sonra golü buluyorduk ancak bu hafta olmadı ve bu sonuç kaçınılmaz oldu. Bu sıkıntıyı biz çözmek zorundayız. Bununla beraber de transfer çalışmalarımız sürüyor.

Sistemden kaynaklanan bir sorunlarının olmadığını söyleyen Ertuğrul Sağlam," Bireysel anlamda oldukça sıkınıtı yaşıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımız var. Yeni transfer Gordon hakkında da açıklamlarda bulunan Ertuğrul Sağlam, ilk istedikleri oyuncuyu kadrolarına kattıklarını açıkladı. Maliyetinin Dr***'ten daha fazla olmasına rağmen oldukça kaliteli bir futbolcu olduğunu ve Beşiktaş'a uzun yıllar hizmet edeceğini rahatlıkla söyleyebilirim" dedi.

Devre arasında Vestel Manisaspor'dan transfer edilen Holosko'nun performansından memnun olduğunu ifade eden Ertuğrul Sağlam, "Holosko'yu önde oynatıyorum ve ona bir kısıtlama getirmedim" dedi. Bobo'nun son haftalarda büyük şansızlıklar yaşadığını söyleyen Sağlam, "Bobo'nun çeşitli sıkıntıları var. Ancak bunları en kısa sürede çözeceğiz. Halledilmeyecek sıkıntılar değil. Bobo'nun iyi niyetinden şüphem yok." dedi. Ç.Rizespor karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin kendilerini endişelendirmediğini belirten Ertuğrul Sağlam, rövanşta gerçek kalitelerini sahaya yansıtarak yarı finale yükseleceklerini söyledi.

02.02.2008

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Beşiktaş beni şaşırttı, gerçi Rizespor'un Beşiktaş'ı 3. şok edişi sanırım..

Yine de Beşiktaş turu geçer diyorum, zira son maç İstanbul'da..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Beşiktaş geleneği bozmuş kaç maçtır yenik duruma düşüp maçı çeviriyorlardı ama bu sefer tutmamış . 2.maç zor geçebilir ama Bjk ne yapar ne eder bu turu geçer. Rize'nin yenmesine değil gol yememesine sevindim doğrusu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Fakat Beşiktaş'ın Rize'ye karşı bir şansızlığı olduğunu düşünüyorum. Şansızlığını kıramazsa Rize maçı kazanacağı gibi turuda atlayacaktır.
    Arkadaşlar bazen bir takımın diğerine şansı tutmuyor. Beşiktaş'ta da bu var. 2. maçta ne olur bilinmez. Ama bence Rize turu geçecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rize'ye karşı şansımız tutmuyor arkadaş.Böyle bir şey olmaz.O kadar gol kaçır.Bir bireysel hatadan gol ye.İnönü'de alır,turu geçeriz diyeceğim ama Rize'ye karşı şansımızın olmaması beni korkutuyor.Normal şartlarda turu getirecek skoru alırız İnönü'de.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaşa artık ters gelen bir takım oldu Rize nedenbir bilmiyorum Beşiktaşta Rize maçlarında bir şanssızlık oluyor Rizeyi kutluyorum ne olsada Beşiktaş'ın İnönüde turu geçeceğine inanıyorum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben yenilmemize sevindim açıkcası,ders olur bu onlara atamayana atarlar her zaman

5 tane net gol pozisyonunu harcarsan böyle yaparlar adama..

İnönüde ezeriz geçeriz,sansla falan alakası yok bu işin rakibi küçümsemekten başka bişey yapmadı futbolcular..(Bu maç onlara ders olsun)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla bilmiyorum.Gelen geçen 4.5 atıyor,biz yeniliyoruz adamlara.Neden böyle cins sonuçlar alıyoruz anlamıyorum.

2.Maçta mutlaka turu geçecek skoru almaları lazım.Yetti bu Rize fobisi..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 03.Şubat.2008 at 01:08
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tebrikler Rizespor'a ama ikinci maçta Beşiktaş iki farkla kazanıp üst tura çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şu rize'den çektiğimiz nedir memleketim olmasa varya... inönüde biter bu iş inşallah bobo toparlar kendini.. hiç konsantre değil kaçırdığı goller akıl karı değil..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Rize BJKnin belalısı oldu.Ama turu bjk geçer

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

İBB Fener' e, Rize ise Beşiktaş' a ters. Maçı izledim Rize öyle ahım şahım bir futbol oynamadı, Beşiktaş' ı daha diri gördüm şansızlığı üzerinden bir tülü atamadı. İnönü stadında Beşiktaş kazanıp turu atlar diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

kaç tane net gol pozisyonunu değerlendiremedik....en ciddi ataklarında golü bulduar...inşAllah İnönü'de Turu geçen Taraf Biz Oluruz

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bir takım gerçekten bu kadar şanssız olamaz gerçekten..Üzüldüm Beşiktaş için bi yerde çok güzel top oynamıyor tamam ama bu kadar eksiğe rağmen o pozisyonların birini atsa avantajlı bir skoru olacaktı..

Herşeye rağmen BANKO beşiktaş!

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Maçı tek kale oyna adamlar bi pozisyonda gelsin golü bulsunBu kadar mı şanssızlık olur yahu...En az 5 tane boş kaleye kaçtı.Bobo bu maçtaki laubalice hareketlerinden sonra artık mutlaka kulübeye çekilmeli Kayseri maçında.Bence golde İbrahim Kaş'tan çok Gökhan Zan'ın hatası var.50 metreden kaleye vuruyor.Ondan önce bi pozisyonda daha kaleyi denemişti zaten.Ben bu maçta Ricardinho'yu beğendim.Çok çalışkandı.Bu skorla berabere Tello'suz bir maç da kaybetmiş olduk.Ama İnönü'de skorun böyle olmayacağından eminim ben.Bu kadar şanslı olmayacaklar yani.En az 3 tane atar turu geçeriz...

Süpriz bir sonuc bana göre,her ne kadar Besiktas´in Rize´ye sansinin tutmadigini bilsem de.Normal sartlarda Besiktas´in bu formsuz Rize´ye en az 3 tane atmasi lazimdi.

Inönü de tabiki Bjk turu gecer,ama böyle takimlara karsi ciddiyet elden birakilmamali diyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Süpriz bir sonuc bana göre,her ne kadar Besiktas´in Rize´ye sansinin tutmadigini bilsem de.Normal sartlarda Besiktas´in bu formsuz Rize´ye en az 3 tane atmasi lazimdi.

Inönü de tabiki Bjk turu gecer,ama böyle takimlara karsi ciddiyet elden birakilmamali diyorum ben.
    Zaten 3'ü de 5'i de atacak pozisyonlar bulundu ama beceriksizlik,şanssızlık ve Gonzales'in başarılı oyunu yüzünden bir türlü gol gelmedi.Ama İstanbul'da pek zorlanacağımızı sanmıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rizeden bekledigim galibiyet çıktı.Tebrikler Rizespora .İstanbul'daki maçta ben Rize'nin 1 gol daha atacagıın düşünüyorum tur vizesini Rize alir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şanssızlık yüzünden kaybettiğimiz bir maç oldu. Artık İnönü'ye kaldı iş. 3-4 tane atar turu geçeriz İnönü'de...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Besiktas´in bu formsuz Rize´ye en az 3 tane atmasi lazimdi.
    Rize'nin formsuz oluşu bir gerçek. Ancak şans tutmayınca karşı takımın iyi olması formsuz olması bunların önemi kalmıyor. Rize iyi oynasa zaten kazanıyor kötü oynarsa da Beşiktaş'a karşı kazanıyor. İnönüde ki maç o kadar rahat olur mu bilmiyorum. Çünkü biz ne kadar farkındaysak futbolcularda Rize sendromunun farkındalar. Bana göre böyle kritik maçlarda destekten çok baskı yaratan İnönü ortamında maç oynanacak. Beşiktaş son 2 yılın şampiyonu
    olarak ya kazanamazsak ya gol yersek sıkıntısıda olacaktır. Tabi büyük camia altından kalkması gerekir ancak altından kalkalım demekle olmuyor. Bekleyeceğiz ve göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

bursa_mc attığı lüzúmsuz mesaj üzerine ceza puanı almıştır.

Mesaj yazarken yazdığınız mesajı bir kere daha okumanızı tavsiye ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Nerde o süperman Bobo... 3 tane 100% yüzlük gol kacirdi..
    Holosko 2 tane...
    Besiktasin defans'i tecrübesiz..saglam hic degil, her zaman acik veriyor... bu defansla sampiyon olamazsiniz.. bakalim bu Gordon ne yapacak..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    Rizeden bekledigim galibiyet çıktı.Tebrikler Rizespora .İstanbul'daki maçta ben Rize'nin 1 gol daha atacagıın düşünüyorum tur vizesini Rize alir
    Aksini iddaa etsen şaşardım zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rize çok çok büyük bir avantaj elde etti.İnönü'de kapanacaklar %100.Bizim o maçta mutlaka ama mutlaka maçın başında gol bulmamız lazım.Yoksa tur kaybolur,yazık olur..

Kaçan gollere bir şey demiyorum.Olmayınca olmuyor.Bobo içinse bu hafta Kayseri maçında oynatılmayabilir.Zaten Kayseri karşısında Bobo-Holosko-Nobre çıkarsak çok zorlanırız.Ondan yedek başlayabilir.Sezon başından beri neredeyse her maçta oynadı.Biraz dinlensin.Mental olarakta iyi gelecektir..

Yediğimiz gole gelmeden önce Nobre'nin sayılmayan golünden bahsedecem.Yardımcı hakem öyle kritik bir karar verdi ki (haklıydı) yanılgıya düşübilirdi.Çok zor bir pozisyondu gerçekten.

Yediğimiz goldede Gökhan Zan'ın saçma sapan hareketi ve İbrahim Kaş'ın yavaş kalması sonucu golü yedik.Atamayana attılar..

Ayrıca Rize'li oyuncular yaptıkları çirkef hareketlerle Beşiktaş taraftarının aşırı sempatisini kazandılar.Hiç mi düşünmüyorlar bu maçın rövanşında alacakları tepkiyi,hiç mi düşünmüyorlar bir gün rakiplerine transfer olabileceklerini..Türk oyuncular ne zaman profesyonel olacaklar merak ediyorum..
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri