1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Aslan Kükremiş Geliyor(GS) ... [ İlk Kariyer Anlatımım]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sağolun ... Bu arada Internacionel'de 15 yaşında bir çocuk buldum,süper tekniği war...Adı Daniel... 2011'de Galatasaray'da olcak ... ama ben o zmn Galatasaray'da olucam mı bilemiyorum ....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Futbolcularla Özel Görüşme

Arda Turan - Arda Güray

A.T.: Beni çağırmışsınız hocam ...
    A.G.: Evet ... Seninle 1'e 1 konuşmak istiyorum ...
    A.T.: Peki Hocam
    A.G.: Biliyorsun , şu anda UEFA'da Çeyrek Finale çıktık ... Ligde de güzel gidiyoruz ... Önümüzde çok zor , çok ağır bir dönem var ... maçlar ardı ardına geliyor...
    A.T.: Evet Hocam
    A.G.: Bu konuda da açıkcası en çok sana güveniyorum ... Lütfen şu sıralar kendine iyi bak... Ligde de tehlikeli mücadelelere girme , sana UEFA'da ihtiyacım var ... Kendini cesaretlendirmeye çalış , daha çok şut çek , daha çok çalım at ...
    A.T.: Bunları yapacağıma emin olabilirsiniz hocam ...

Ümit Karan - Arda Güray
    Ü.K.: Beni çağırmanızın sebebi nedir hocam ?
    A.G.: Lafı hiç uzatmadan başlamak istiyorum ... Zaragoza ile iki maçımız var... Sen 1. maçta cezan nedeniyle olamayacaksın ama , 2. maça kadar seni Ligde oynatmayı düşünmüyorum ... Bu mevkideki diğer futbolculara görev vererek , Zaragoza maçına hazırlamak istiyorum , Bu süre içinde moralini bozma ve sakatlanmamaya bak ...
    Ü.K.: Peki hocam hiç mi oynatmayacaksınız ?
    A.G.: Yeni bir taktik çalışmalarındayız , prova için seni 1 maç 45 dk civarı oynatabilirim ... Gökhan transferine de kafana takma çalışmalarına düzenli şekilde devam et... Sen benim ne olursa olsun As oyuncumsun ...
    Ü.K.: Sağolun Hocam ...

Can Nurullah - Arda Güray
    A.G.: Hoşgeldin Can lütfen otur ...Seninle konuşmak istiyorum...
    C.N.: Peki hocam ...
    A.G.: Biliyorsun ligde ve UEFA'da önemli bir döneme giriyoruz... Rakiplerimize göre bir dezavantajımız var ... Sen hariç tüm kalecilerimiz sakat...
    C.N.: Maalesef Hocam...
    A.G.: Bunun için senden başka oynatabileceğim bir kaleci yok ... Yani Rakitic'i kalede oynatmak istemiyorum... Bu dönem kendini iyi bak ... Sakatlanayım deme ... bunun için zaten senin antreman programını hafiflettim ...
    C.N.: Tamam Hocam...
    Last edited by 3842 : 03.Şubat.2008 at 23:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri