Anket Sonuçlarını Görüntüle: Çeyrek final ilk maçını hangi takım kazanır ?

Voters
78. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

42 53.85%
  • Galatasaray

28 35.90%
  • Berabere biter

8 10.26%
Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 408 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maçlar | Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Bir ek daha yapayım; maçtan önce fark olur diyenler, ya da kaç tane atacağız acaba diyenler şimdi nerede?
    Ayrıca Batuhan; kendi sahanızda beraberlik ne zamandan beri avantajlı bir skor oluyor? Siz ortalığı ayağa kaldırmıyor muydunuz 3 atacağız 5 atacağız kesin kazanacağız diye? Şimdi niye lafı çeviriyorsunuz? Birtaz sözlerinizin arkasında durun artık.
    Siz sadece galibiyette çıkıyorsunuz. Biz ise gollü beraberlik ve galibiyette çıkıyoruz. Şimsi sayısal olarak avantaj kimde? Tabii ki Fenerbahçe'de. Son altı Gatasaray maçının beşini kazandık. Birinde ise berabere kaldık. Bu nedenle ben avantaj bizde diyorum.

Ben kendi sözümün arkasında dururum. Başkasının değil. Ben 3-5 atacağız demedim. Kazancağız dedim. Berabere kaldık. Olabilir illaha her dediğim olacak değil ya?

İlk kez bu kadar heyecanlı bir Fenerbahçe-Galatasaray maçı seyrettim

Galatasaray tempolu,oyuna hakim bir oyun oynadı.Fenerbahçe'yi kendi oyunun içine hapsetti.Kalli 8 Aralık'taki yenilgiden iyi ders çıkarmış.Serkan Çalık,Mehmet Topal,Arda Galatasaray'daki iyi isimlerdendi.
    Gökhan Gönül'ün oyunu için hayal kırıklığına uğradım.Daha iyi bekliyordum.
    Fenerbahçe 65,70'ten sonra biraz toparladı ama iyi hücum organizasyonu kuramadı.
    Ayrıca Fenerbahçe'de kanatlar işlemeyince açılan ortalarda buluşan ve bu tarzla geçen hafta Sivas'ta 2 gol birden bulan Kezman'ın etkisiz kaldığını gördük.

Daha hiçbirşey belli değil.Oynanacak bir 90 dakika daha var.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Akşam mesajlar tek tek incelenecek ve gerekli işlemler yapılacaktır arkadaşlar ona göre mesajlarınızı yazın ne kimseyi tahrik edin nede birbiriniz kırın..Rahatsız olduğunuz mesajlarda uyarı butonunu kullanın..Ö.m atın..Veya msn den yöneticilere söyleyin..!
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

ben cimbomun en cok yerli futbolculardan olmasını cok beğendim helal olsun be hepsi turk adamlar ama genede muthiş futbol.belki galibiyeti kacırdık ama asy de turu geceriz inşallah.helal olsun aslanımaa

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Çok sıkıcı kör dövüşü bir derbi izledik.Fenerbahçe'de Selçuk hariç diğer bütün oyuncular tel tel döküldü.Zaten maçın sonlarında 50.000 kişi Selçuk Selçuk diye bağırdı.

FB Bugün çok kötü oynadı ben bu oyuna bu skor iyi diyorum ancak FB ASY'de
    böyle oynarsa turu geçmesi imkansız.

Ayrıca GS taraftarı bugün çok kötüydü;saygı duruşunda tezahurat yaptılar,sürekli küfrettiler.GS taraftarına yakışmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hiç bir zaman iddaalı konusmamak lazım.. Şimdi de diyorum, FB de turu gecebilir, ama %51 ile avantaj bizde...

Bir de nasıl tehlikeli pozisyon yokmuş anlamadım???

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Siz sadece galibiyette çıkıyorsunuz. Biz ise gollü beraberlik ve galibiyette çıkıyoruz. Şimsi sayısal olarak avantaj kimde? Tabii ki Fenerbahçe'de. Son altı Gatasaray maçının beşini kazandık. Birinde ise berabere kaldık. Bu nedenle ben avantaj bizde diyorum.

Ben kendi sözümün arkasında dururum. Başkasının değil. Ben 3-5 atacağız demedim. Kazancağız dedim. Berabere kaldık. Olabilir illaha her dediğim olacak değil ya?
    Fenerbahçe 2. maçta birşeyleri değiştiremezse bu sefer Sami Yen'den çıkamaz. Mevcut durumda (sayısal olarak değil de şu andaki performans olarak bakarsak) Fenerbahçe'nin turu atlaması mümkün değil. Ha, birşeyleri değiştirirsiniz , mantalitenizi mesela, o zaman da sahadaki mücadele belirleyecek herşeyi. Ama avantaj Galatasaray'da, çünkü kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde oynayacağız.
    Last edited by Mirza : 03.Şubat.2008 at 23:37

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Hiç bir zaman iddaalı konusmamak lazım.. Şimdi de diyorum, FB de turu gecebilir, ama %51 ile avantaj bizde...

Bir de nasıl tehlikeli pozisyon yokmuş anlamadım???

cimbomun cok cok net pozisyonları var bakın bakalım maca fenerin tek cimbomun ise en az 5 tane net fırsatı var.elimizden kactı fener.artık asyde cozulur hersey.iyi oynayan taraf gsydi.inşallah turu gececezz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.Bahçe'li arkadaşlar lütfen kabul edin,G.Saray daha istekliydi,daha çok pozisyona giren taraftı...

30 tane rapor geldi. Bir süre kilitli.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Arkadaşlar ortam biraz soğusun
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

tebrikler GS rövanş için avantaj elde etti bu kadar as oyuncusu olmamasına rağmen...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Tahminlerim hemen hemen tutuyor. Fenerbahçe'nin 1-0 kazanacağını ve ya da çok az gol olacağını söylemiştim ama Fenerbahçe değil asıl Galatasaray avantajlı skor elde etti. İkinci maç için tahminim 2-0 idi, bu hâlâ geçerli. 3 hafta sonra Fenerbahçe'nin böyle ucuz atlatacağını düşünmüyorum. Lincoln çok fark yaratacaktır.

Ayrıca bu Arda'yı hiç beğenmedim. Kaçırdığı golü bir kenara bırakalım, Şükür bile kaçırıyor çünkü ama oyuna kendini hiç vermiyor Arda. Serkan bile Arda'dan kat kat iyi oynadı.

Hakan Şükür'ün çıkarılması Fenerbahçe'yi kurtaran etkendi. Kalli büyük bir hata yaptı. Çünkü Fenerbahçe zaten formsuzdu bu maç, gol bulmaya çok yaklaşmışken Hakan'ı oyundan alması çok saçmaydı. Ben, disiplinini bir kenara koyarsak Kalli'nin iyi bir teknik adam olduğunu düşünmüyorum. Sadece, oyuncular üzerindeki korkutucu etkisi sayesinde oyuna bir nebze etkisi oluyor. Benim değerlendirmem böyle. Nihayet ekleyebildik.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Biraz daha birbirinize atıfta buLunmadan yorum yapın. Kimseyi sinirLendirmeyin. GeriLmeyin,germeyin. BunLarı size 3455435434 kez tekrarLamanın bir anLamı yok. Sahada oLanLarın size yansımasını da anLamam zaten. Maç bitti. Maç hakkında kritik yapın. Kim ne yaptı. Şu şöyLe yapsa daha iyidi vs gibi. Biribirinizi çekiştirmek yerine.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Fenerbahçe 2. maçta birşeyleri değiştiremezse bu sefer Sami Yen'den çıkamaz. Mevcut durumda (sayısal olarak değil de şu andaki performans olarak bakarsak) Fenerbahçe'nin turu atlaması mümkün değil. Ha, birşeyleri değiştirirsiniz , mantalitenizi mesela, o zaman da sahadaki mücadele belirleyecek herşeyi. Ama avantaj Galatasaray'da, çünkü kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Bilmem birşeyler ifade ediyor mu senin için....
    G.Saray ile oynadığımız son üç deplasman maçının ikisini kazandık. Bunlardan kaybettiğimiz maç ise kupada 3-2'lik maçtı ondada bu skor ile turu geçmiştik. Geçen yılki o üzücü olayların yaşandığı maçı 2-1 kazandığmızıda hatırlatmak isterim. Artık kimin taraftarın önünde olduğu değil hangi takımın gol atacağı maçın sonucunu belirleyecek. O maça kadar mantelitemiz değişecektir. Maldonoda takıma girerecek. Yararlı bir oyun sergiler ise ortasahamız G.Saray'a nisbeten daha iyi olacaktır.

Tabii ki G.Saray'ın kendi evinde olması, taraftarı önünde olması ayrı bir avantaj. Ama bu avantajlar bazı maçlarda tersine dönüyor. Rakip takım daha iyi motive oluyor. İstediği sonuç ile dönüyor.

Ben Fenerbahçe'liyim bu yüzden Fenerbahçe'min turu geçeceğine inanıyorum. Sen G.Saray'lısın G.Saray turu geçecek diyorsun. Bundan daha doğal bir yorum olamaz. Bu yüzden tartışmamız hatalı. Çünkü ikimizde kendi takımımızın turu geçeceğine inanıyoruz. İkinci maçı bekleyelim maç sonu hangi renklerin turu geçtğini görürüz.

Ilk önce bu zor macta yenilmedigimiz icin takimimizi yürekten kutluyorum.
    Mactan önce favori Fenerbahce demistim,cünkü 9 tane futbolcudan yoksun,yabancisiz,deplasmanda derbi macina cikacak olan Galatasaray vardi.Ve futbolcular oynadiklari futbolla bize bu laflari yutturdular adeta.Aslanlar gibi savastilar.Maci hakedecek futbolu ortaya koydular ama iste sans yanimizda degildi ve net pozisyonlardan yararlanamadik.

Mactan önce Fbli üyeler fark atariz falan diyorlardi,onlara cevap vermeyecegim de önceden büyük konusmanin iyi olmadigini herhalde anlamislardir.

Bence avantajli bir skor elde ettik,kendi sahamizda sakatliklarin da dönmesiyle beraber,o essiz taraftarlarimizla beraber Fenerbahceyi yener ve turu geceriz diye düsünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Geçmiş olsun Semih. 0-0'lık skor Samiyen'de avantaj da olabilir dezavantaj da olabilir. Fenerbahçe'nin atacağı bir gol turu getirir ama yiyeceği bir gol strese sokabilir. İki takımın oyuncularına da tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Galatasaray'ımız bu kadar eksiğimize rağmen çok iyi oynadı.Hepsi birer aslan gibiydi.Hepsine helal olsun.İkinci maç için avantajlıyız.Tabi ki ASY'deki maç kolay olmayacak umarım bugünkü gibi mücadele ve güzel futbolla galip geliriz.Fenerbahçe'yi ilk defa bu kadar kendi sahasında mahkum gördüm kötü oynadılar.Dunga'nın gelmesi Fb'li futbolcuları etkiledi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Galatasaray'ımız bu kadar eksiğimize rağmen çok iyi oynadı.Hepsi birer aslan gibiydi.Hepsine helal olsun.İkinci maç için avantajlıyız.Tabi ki ASY'deki maç kolay olmayacak umarım bugünkü gibi mücadele ve güzel futbolla galip geliriz.Fenerbahçe'yi ilk defa bu kadar kendi sahasında mahkum gördüm kötü oynadılar.Dunga'nın gelmesi Fb'li futbolcuları etkiledi

Aynen, Dunga'nın maçı izlemeye gelmesi Brezilya'lı futbolcuları rehavete sürükledi, sonucunda bazı futbolculardan yararlanamadı Fenerbahçe.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

0-0'a şükretmeliyiz Galatasray maça çok iyi hazırlanmış çokta iyi oynadılar

ancak 0-0lık sonuca rağmen Galatasaraylı taraftarların ve futbolcuların sonucu Bayram havasıda yaşaması onlara yakışmadı (bence) Sonuçta Galatasarayı temsil ediyorlar bu gayet normal olmalı

Taraftarimiza helal olsun.Gercekten süperlerdi,bir ara Kadiköy sustu,bizi dinledi. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Zaten Dunga Brezilya Milli takımını izlemeye geldi. Bunda birşey yok. Alex'i ilk defa bu kadar kötü gördüm. Orkun çok kötü bir kaleci. Galatasaray mutlaka yabancı ve kaliteli bir kaleci almalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ATV'deki yorumculardan biri Deivid çok iyi oynadı. Dunga onu milli takıma düşünebilir gibi birşey dedi. Acaba farklı bir maç mı izledik biz :s Hemen değiştirdim kanalı öyle bir yorum alınca. Yahu sahada bizim takımdan en kötü kişiydi bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında bir çok açıdan ders niteliğinde bir maçtı.

İlk olarak deplasmanda veya kendi sahanızda bu kadar gol kaçırırsanız bir takımı ölene kadar yenemezsiniz.
    Fenerbahçe'nin 1-2 taş çatlasa 3 ezdiği maç dışında Galatasaray kaçırır kaçırır iyi oynar ve Fenerbahçe atar şeklinde olurdu.
    Bugün sadece Fenerbahçe atamadı ve berabere bitti.

Bir takım gençlerden kurulu olsada, sokaktanda adam toplayıp maça çıksada hiçbir takımın küçümsememesi gerekir. Küçümseyince sonuçlarını gördük.

Mehmet Topal, Alex'i sahadan sildi. Aslında bu adam her maçta böylede nasıl kabullendirecek bilmiyorum. Hani önemli maçlarda nerde deniyor bugün ve çoğu
    zaman vardıda(skora göre değerlendirmeyelim) Semih'in lafı vardı adım Smith olsa diye Mehmet'te yabancı olsaydı baş tacı olurdu.

Fenerbahçemiz Herkes Haddini Bilecek pankartı açmıştı. Bencede Buda işin kalp kırmadan kızdırmacası hemen kavgaya dökmeyelim.

Galatasaray seyircisinede saygı duruşunda yaptıklarını hiç yakıştıramadım. Kendime o kadar yediremedim ki acaba saygı duruşu olduğunu anlamadılar mı diye aklımdan geçirdim ama tezehürat etmek için veya küfür etmek için saygı duruşunu bekleyenler bu kadar saf olamaz. Benim bildiğim yürekliyseniz bastırırsınız Fener seyircisini yaparsınız ne yapacaksanız.

Neyse Galibiyeti kaçırdık. Çok iyi oynadık. Kalli'de skoru beğenmemiş beğenmediysen berabere bitsin diye saçma sapan adamları niye oyuna alıyosun buda günün sorusu olsun.

Ali Samiyendeki maçta Fener kazanırsa tebrik ederiz. Galatasaray yenerse o zaman burada kutlayacağız.

Özellikle Alex pek etkili değildi Carlos'la Gökhan da atağa kalkmadılar pek.GS'de Emre'yi çok beğendim Mehmet Topal yine iyiydi inş performansını devam ettirip Euro 2008'de milli takıma faydalı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Dunga ile alakası yok bana göre. Sonuçt Brezilyalı futbolcuların hiç birinde tecrübe veya buna benzer sorun yok. Zaten hepsi 25 yaşın üstünde, milli takım maceraları başlasaydı veya kalıcı olsaydı, şimdiye kadar devam ederdi bu..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Bir söz vardır : "Yerli malı yurdun malı erkes onu kullanmalı" diye. Galatasaray uzun zaman sonra bunları yapıyor ve bu işi çok iyi başarıyor. Önce Ankaragücü deplasmanı şimdi de Fenerbahçe deplasmanı. İnanılmaz boğucu bir presle orta sahada üstünlük kuruyor ve kazandığı topları saklayıp kanatlara yayıyor. Ama maalesef ki bu işlemi yavaş yapıyor. şte onu da hızlı yapmayı bir becerebilseler bu takımın yabancıya ihtiyacı kalmaz zaten.

Galatasaray ortasahanın genç, diri, dayanıklı ve koşan oyunculardan oluşması Fenerbahçe ortasahasını bence allak bullak etti. Çünkü İki takımın da orta sahası arasında büyük farklar var. Normal kıyasladığınız zaman teknik ve mantalite açıından Fenerbahçe ortasahasının üstün olması gerekirken Galatasaraylı futbolcular bize bunun yanlış olduğunu bu maçta tekrar gösterdiler. Orta sahanın bu üstün performansından dolayı onları kutluyorum.

Ayrıca ben burada Fenerbahçeli oyuncuları değil Zico'yu suçlu buluyorum. Çünkü hep aynı mantaliteyle oyuncularınızı oynatırsanız eninde sonunda bir şekilde bu bir yerden patlak verir. Yani hep aynı hareketleri yapıyor Zico. Aynı şeyi demin Rıdvan Dilmen'de söyledi. Uğur-Vederson, Semih-Kezman, Deivid-Colin Kazım... Değişiklikleri bile hep aynı! Artık bişeylerin değiştirilmesi vakti yavaş yavaş geliyor bence. Çünkü Alex'i karşı takım kitlediği zaman bu orta saha ve değişiklikler bişey yapamıyor. Umarım Maldonado yararlı bir transfer olur ve bu orta saha düzenini bozar da toplar biraz Fenerbahçe ortasahasını... Yoksa Avrupa'da işi zor kanısındayım.

Ayrıca şuanda bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'yi ASY'deki maç için daha avantajlı görüyorum. Çünkü gollü beraberlik Fenerbahçeye yarayacak golsüz beraberlik maçı uzatacak. Kısacası Galatasaray'ın mutlaka ve mutlaka galibiyete ihtiyacı var. Ama şu da bir gerçek ki eğer Fenerbahçe böyle oynarsa Galatasaray, Fenerbahçe'yi yener gibime geliyor.

Gerçekten üstün performans sergileyen Galatasaray'lı futbocuları özellikle Galatasaray ortasahasını ayrıca özel olarak da Mehmet Topal ve Emre Güngör'ü tebrik ediyorum. Gerçekten harikalardı.

Fenerbahçe'de ise Selçuk tek başına oynadı diyebilirim. Takımı tek başına sırtladı. Diğer hiçbir futbolcu hiçbir varlık gösteremedi.

Bence çok zevkli bir maçtı. İnanılmaz mücadele vardı. Bu maçlarda gol de olsa insanların inanılmaz zevk aldığı bir derbi daha olacaktı olmadı. Umarım bu mücadele gücü iki takımda da düşmez ve ASY'deki maçta da aynı mücadelenin üzerine bi de gol veya goller eklenir ve hak eden kazanır. Ama tabii ki gönlüm ASY'de Galatasaray'ımın kazanmasından yana...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yahu büyük konuşmayıon diyorsunuz sonra da Sami Yen'de farklı kazanırız, turu kesin geçeriz diyorsunuz. Çelişkiyi anlayamadım.

Neyse Galatasaray en iyi oyununu oynadı mücadele etti berabere kaldı, Fenerbahçe son dönemlerdeki en kötü oyununu oynadı, mücadele etmedi berabere kaldı.

Böyle düşününce 2. maçta iyi oynarsak neden turu geçmeyelim diye düşünüyorum. Kalli kazanmayı istese belki kazanabilirdi bugün, çünkü Fenerbahçe çok kötüydü ama maçtan önce o da yenilmemeyi ilk planda tuttuğu için bence sıkıcı bir maç oldu.

Selçuk'un bu oyunundan sonra ve Aurelio'nun Fenerbahçe'deki en kötü oyunuydu bence, bu oyunundan sonra bakalım Maldonado yanında kim oynayacak? Aurelio'yu bu kadar kötü görmemiştim.

Kaybedebilirdik, sevindiğim nokta sahamızda 35 maç oldu yenilmiyoruz. 2. maç için şimdiden konuşmak erken. Galatasaray Kadıköy'de berabere kaldıysa biz de ASY'de berabere kalabiliriz.

Son 20-25 dakika Fenerbahçe biraz kendine gelir gibi oldu, rakibi sahasına hapsetti, az da olsa pozisyonlar bulmaya çalıştı orada da Lugano atıldı o baskı da sona erdi. Ayrıca Servet'in Semih'e dalışı, topla alakası olmadan dalışı ve sakatlaması ile Galatasaray taraftarının saygı duruşu sırasında yaptıkları maçın hoş olmayan anlarıydı. Neyse dahabüyük olaylar olmaması da sevindirici.

Servet'in Semih'in oynama hakkını elinden aldıktan sonra Kezman'ın girmesiyle ileride hiç top tutamaz olduk, belki Semih oyuna devam edebilseydi gol bulabilirdik. Kezman, Semih'in yaptıklarını yapamıyor.

Mücadelesinden dolayı Galatasaraylı oyuncuları da tebrik ederim...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Dunga ile alakası yok bana göre. Sonuçt Brezilyalı futbolcuların hiç birinde tecrübe veya buna benzer sorun yok. Zaten hepsi 25 yaşın üstünde, milli takım maceraları başlasaydı veya kalıcı olsaydı, şimdiye kadar devam ederdi bu..
    Ya bazı arkadaşlar Dunga'nın gelişi Brezilya'lı oyuncularımızın formunu kat kat arttırır demişti ben o yüzden dedim onu;D

Bu takim büyük gelecek vaadediyor,Baris,Emre,Serkan,Mehmet Topal,Arda,Ugur,Volkan gibi cok iyi,savasci,Galatasaray ruhuyla mücadele edecek genclerimiz var.Gercekten ben takimimdan gurur duyuyorum.

Isterse yabanci sinirlamasi kaldirilsin.Bize viz gelir,tirs gider.
    Biz bu genclerle oynamaya devam etmeliyiz,bunlar bizim gelecegimiz.Eger bir büyük basari daha gelirse bunlarla gelecektir.

Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri