Anket Sonuçlarını Görüntüle: Çeyrek final ilk maçını hangi takım kazanır ?

Voters
78. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

42 53.85%
  • Galatasaray

28 35.90%
  • Berabere biter

8 10.26%
1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maçlar | Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Galatasaray'ımız bu kadar eksiğimize rağmen çok iyi oynadı.Hepsi birer aslan gibiydi.Hepsine helal olsun.İkinci maç için avantajlıyız.Tabi ki ASY'deki maç kolay olmayacak umarım bugünkü gibi mücadele ve güzel futbolla galip geliriz.Fenerbahçe'yi ilk defa bu kadar kendi sahasında mahkum gördüm kötü oynadılar.Dunga'nın gelmesi Fb'li futbolcuları etkiledi

Aynen, Dunga'nın maçı izlemeye gelmesi Brezilya'lı futbolcuları rehavete sürükledi, sonucunda bazı futbolculardan yararlanamadı Fenerbahçe.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında bir çok açıdan ders niteliğinde bir maçtı.

İlk olarak deplasmanda veya kendi sahanızda bu kadar gol kaçırırsanız bir takımı ölene kadar yenemezsiniz.
    Fenerbahçe'nin 1-2 taş çatlasa 3 ezdiği maç dışında Galatasaray kaçırır kaçırır iyi oynar ve Fenerbahçe atar şeklinde olurdu.
    Bugün sadece Fenerbahçe atamadı ve berabere bitti.

Bir takım gençlerden kurulu olsada, sokaktanda adam toplayıp maça çıksada hiçbir takımın küçümsememesi gerekir. Küçümseyince sonuçlarını gördük.

Mehmet Topal, Alex'i sahadan sildi. Aslında bu adam her maçta böylede nasıl kabullendirecek bilmiyorum. Hani önemli maçlarda nerde deniyor bugün ve çoğu
    zaman vardıda(skora göre değerlendirmeyelim) Semih'in lafı vardı adım Smith olsa diye Mehmet'te yabancı olsaydı baş tacı olurdu.

Fenerbahçemiz Herkes Haddini Bilecek pankartı açmıştı. Bencede Buda işin kalp kırmadan kızdırmacası hemen kavgaya dökmeyelim.

Galatasaray seyircisinede saygı duruşunda yaptıklarını hiç yakıştıramadım. Kendime o kadar yediremedim ki acaba saygı duruşu olduğunu anlamadılar mı diye aklımdan geçirdim ama tezehürat etmek için veya küfür etmek için saygı duruşunu bekleyenler bu kadar saf olamaz. Benim bildiğim yürekliyseniz bastırırsınız Fener seyircisini yaparsınız ne yapacaksanız.

Neyse Galibiyeti kaçırdık. Çok iyi oynadık. Kalli'de skoru beğenmemiş beğenmediysen berabere bitsin diye saçma sapan adamları niye oyuna alıyosun buda günün sorusu olsun.

Ali Samiyendeki maçta Fener kazanırsa tebrik ederiz. Galatasaray yenerse o zaman burada kutlayacağız.

Mesaj Yetkileri