Fenerbahçe
Galatasaray
Berabere biter
Aslında bir çok açıdan ders niteliğinde bir maçtı.
İlk olarak deplasmanda veya kendi sahanızda bu kadar gol kaçırırsanız bir takımı ölene kadar yenemezsiniz.
Fenerbahçe'nin 1-2 taş çatlasa 3 ezdiği maç dışında Galatasaray kaçırır kaçırır iyi oynar ve Fenerbahçe atar şeklinde olurdu.
Bugün sadece Fenerbahçe atamadı ve berabere bitti.
Bir takım gençlerden kurulu olsada, sokaktanda adam toplayıp maça çıksada hiçbir takımın küçümsememesi gerekir. Küçümseyince sonuçlarını gördük.
Mehmet Topal, Alex'i sahadan sildi. Aslında bu adam her maçta böylede nasıl kabullendirecek bilmiyorum. Hani önemli maçlarda nerde deniyor bugün ve çoğu
zaman vardıda(skora göre değerlendirmeyelim) Semih'in lafı vardı adım Smith olsa diye Mehmet'te yabancı olsaydı baş tacı olurdu.
Fenerbahçemiz Herkes Haddini Bilecek pankartı açmıştı. BencedeBuda işin kalp kırmadan kızdırmacası hemen kavgaya dökmeyelim.
Galatasaray seyircisinede saygı duruşunda yaptıklarını hiç yakıştıramadım. Kendime o kadar yediremedim ki acaba saygı duruşu olduğunu anlamadılar mı diye aklımdan geçirdim ama tezehürat etmek için veya küfür etmek için saygı duruşunu bekleyenler bu kadar saf olamaz. Benim bildiğim yürekliyseniz bastırırsınız Fener seyircisini yaparsınız ne yapacaksanız.
Neyse Galibiyeti kaçırdık. Çok iyi oynadık. Kalli'de skoru beğenmemiş beğenmediysen berabere bitsin diye saçma sapan adamları niye oyuna alıyosun buda günün sorusu olsun.
Ali Samiyendeki maçta Fener kazanırsa tebrik ederiz. Galatasaray yenerse o zaman burada kutlayacağız.