Anket Sonuçlarını Görüntüle: Çeyrek final ilk maçını hangi takım kazanır ?

Voters
78. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

42 53.85%
  • Galatasaray

28 35.90%
  • Berabere biter

8 10.26%
1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maçlar | Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yusuf laf sokma, varsa diyecek birşeyin alıntı yapar dersin, tamam mı?

Ben dedim Semih oyunda olsak gol atardık diye ve hala da aynı şeyi söylüyorum. 36 dakika birşey yapmamış olması kalan 60 dakikada da birşey yapmayacağı anlamına gelmez.

Semih'in en azından topu ileride tutabilme özelliği var, Kezman ayağına gelen her topu eziyor. Galatasaray'ın bu şekilde devam edeceğini sanmıyorum, yabancılar gelince bu takım mutlaka bozulacak, daha mı iyi olacak yoksa daha mı kötü izleyip göreceğiz.

Lütfen ortamı germeyin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

G.Saraylı taraftarlara jest!
    Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi tribünlerde fair play rüzgarı esti. Fenerbahçeli yöneticiler G.Saraylı taraftarlara jest yaptı! Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'na takımlarını desteklemek için gelen 2 binin üzerindeki sarı kırmızılı taraftara çay ve su ikramı yapıldı.

Bunuda unutmayalım. Ancak bir ara Fener taraftarı küfür mü ediyordu. Sanki Lig tv tribün sesini kestide bana mı öyle geldi.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    G.Saraylı taraftarlara jest!
    Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi tribünlerde fair play rüzgarı esti. Fenerbahçeli yöneticiler G.Saraylı taraftarlara jest yaptı! Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'na takımlarını desteklemek için gelen 2 binin üzerindeki sarı kırmızılı taraftara çay ve su ikramı yapıldı.

Bunuda unutmayalım. Ancak bir ara Fener taraftarı küfür mü ediyordu. Sanki Lig tv tribün sesini kestide bana mı öyle geldi.
    Gördüğünüz gibi bu ikramlara sırf ölen kişi FENERBAHÇE'li diye küfür ederek cevap verdi galatasaray taraftarı.Nerden mi biliyorum? Gs tribününden gelen arkadaşıma sordum ve bu yanıtı aldım."Adam fenerliydi ondan susturmadılar bizi"..
    Ayrıca maçın sonuna doğru çok küfür oldu hemde gerçekten çok.Hem fenerbahçe 'ye hem galatasaray'a ceza kesilmeli bu küfür olayından.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri