Anket Sonuçlarını Görüntüle: Çeyrek final ilk maçını hangi takım kazanır ?

Voters
78. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

42 53.85%
  • Galatasaray

28 35.90%
  • Berabere biter

8 10.26%
1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maçlar | Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Yusuf galatasaray iyi oynarak değil , kapanarak fenerbahçeyi oynatmadı.

Daha neler. Nasıl kapanarak oluyor ??? Kapanan takım Arda ve Hakan ile karsı karsıya %100 llük gol pozisyonu, Ümit in müthiş şutu volkanın aynı guzellikte cıkarması, İlk yarıda serkan ın sutunu volkan ın cıkarması vsvs ataklar buluyor, ustun olan taraf oluyor ama rakibi kapanarak oynatmıyor ! ??

Mehmet Topal çok iyi oynadı... Orta sahada iyi mücadele etti, Milli formayı hakettigini gösterdi.

Arda her ne kadar karsı karsıya atamasa da cok kostu, mucadele etti . Hatta bazen saga gecim ugur boralı durdurmaya calişti..

İstekli bir GS vardı ve galibiyeti haketti. Olmadı ama sansszddık.. Rövans macında Takımımıza basarılar

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Daha neler. Nasıl kapanarak oluyor ??? Kapanan takım Arda ve Hakan ile karsı karsıya %100 llük gol pozisyonu, Ümit in müthiş şutu volkanın aynı guzellikte cıkarması, İlk yarıda serkan ın sutunu volkan ın cıkarması vsvs ataklar buluyor, ustun olan taraf oluyor ama rakibi kapanarak oynatmıyor ! ??
    Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Eren kardeş, Galatasaray küçümsediğiniz kadrosuyla Fenerbahçe'yi etkisiz eleman haline getirdi. Sabahtandır herşeye bir kulp takma durumundasın. Şunu söylemek istiyorum. Galatasaray iyi oynadı tebrikler deyip sonrada her lafa bir bahane bulmak birbirine tezat düşüyor. İlla istatistik mi koyalım. Her pozisyonun görüntüsünü mü bırakalım. Ne bekliyorsunuz? Neyse herkese iyi geceler.
    Yazdıklarımda kötü veya tezat düşen bir yan göremedim ayrıca herşeye kulp bulduğum senin düşüncendir DisCo kardeş.Ben Galatasaray istediğini aldı dedim.Tebrik ettim.
    Ayrıca pesimistyla
    pozisyonları tekrar izlersen tüm o gollük pozisyonların birer KONTRA atak harikası olduğunu ve gsnin bunu iyi yaptığını görürsün
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri