Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 319 sonuç

Konu: FM 2006'da Gördüğümüz Hatalar-Sorunlar

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Bir hata daha 2. sezonun başında Türkiye Terim'i kovdu bende başvurdum kabul ettiler.Neyse kadroya bakıyom emre 6 maç alpay 6 maç serkan balcı 4 maç cezalı isviçre maçından dolayı tamam buraya kadar herşey normal bu adamlar cezalı olduğu için kadroya almıyom doğal olarak ama bir türlü cezaları düşmüyor birde cezalı cezalı kadroya alayım dedim baktım o zaman cezaları düşmeye başladı saçmalık bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buna hata denilebilir mi bilemiyorum tam olarak ama yazmam gerektiğini düşündüm. Bir forvet oyuncumu 3 sezon uğraştıktan sonra gerçekten çok güzel bir hale getirdim. Chelsea, Barcelona, Juventus dahil çeşitli kulüplerden ziyadesiyle yüklü ücretler karşılığı transfer teklifi alan bir oyuncu haline geldi. 4. sezonun başlarında oyuncum yaklaşık 10 haftalık bir sakatlık yaşadı ve daha 2. haftadayken öylesine açıp baktığımda aşağıdaki tabloyla karşılaştım. Daha önce bitiriciliği 20, hızı 17, yaratıcılığı 16, pası 18 gibi değerlere sahip olan oyuncum şu hale gelmişti:
    http://img154.imageshack.us/img154/1577/deniz9uq.jpg

Yani bu demek oluyor ki bu oyuncuyu tekrar eski haline getirmek için en az 1 sene daha uğraşacağım. Buna hata mı dersiniz, saçmalık mı bilemiyorum ama söylemek istedim.

Aynısı benimde başıma geldiydi ama merak etme. Sakatlığı geçince antrenmanlara başlayınca hemen eski özelliklerine kavuşuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım öyle olur.

Quote Originally Posted by ermoon34
    1-1 giden herhangi bir maçta 80' eğer karşı tarafın puana ihtiyacı varsa 10' boyunca atak yapıyor. Ama sizin puana ihtiyacınız varsa o 10' su gibi akıyor..
    +10000000

aynen valla ben yeniliyorsam yada beraber kalıyorsam hoop diye maç bitiveriyor.Eğer bir farkla öndeysem +95. dakikaya kadar bitmiyor ve çoğu zaman son saniyede gol yiyorum...

bendeki problem düşman başına gelmesin eğer maç penaltılara kalıyorsa istediğiniz kadar kazanın sizi kaybetmiş olarak gösteriyor hatta o yüzden süper kupa şampiyonluğum gitti allahtan save lemiştimde bi daha açtım ve intikamımı aldım

7. Question yardımm!!!

selam ya ben save ettiğim bi oyunu tekrar oyun içinde açmak istiyorum ama olmuyo yani maçta final maçında yenildim ve takrar açmak istiyorum save ettiğim yerden başlamak istiyorum ama oyundan çıkıp tekrar girmem lazım. Acaba bunu başka bir yolu varmı. Yardım edersiniz sevinirim

abi bide ben şöle bi durumla karşılaştım ben karşıyakayı aldım TSL ye yükseldim neyse Türkiye kupası maçlarında çeyrek finalde Beşiktaş ile karşılaştım ilk maç onların sahasında 1-1 bitti ikinci maç benim sahamda 0-0 bitti ve ne enteresandır ki maç uzatmalara kaldı ben mi yanlış biliyorum yoksa oyunda yanlış mı yapmışlar 1-1 in rövanşında 0-0 kalırsan avantaj bende olur ben tur atlarım ve nitekim o uzatmalar sonucu penaltılarda yenildim şimdi gelde delirme kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

sezon bittiğnde bazen fikstür gelmiyor,turkiye liginiş bşampiyon bitiriyon (0 dolar kazandığınız haberi geliyor) bazende 3-4 haziran tarihlerinde oyun ilerlemiyo baya bi bekliyo bi gün geçmesi için bu beklenen sureyle 20 gün gfeçirilir

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

hangi versiyonu oynuyorsun sen...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte bir hata mı desem ne desem karar veremediğim durum daha. Kaleye yaklaşık 30 metre mesafeden rakip takım serbest vuruş kazandıysa "Aha gol yedim." diyorum. Yani penaltılar bile bu kadar gol olmuyor. Oturdum, bir sezon boyunca yediğim neredeyse tüm golleri izledim, bana karşı kullanılan 10 penaltıdan sadece 4'ü gol olmuş (kaçanların 1'i aut diğerlerini kaleci çıkarmış) ama 21 serbest vuruşun 16'sını yemişim. Sıkılmadım bu serbest vuruşları kullanan oyuncuların profillerine baktım, 12-15 arası değerlerde neredeyse hepsi. Yani benim serbest vuruşu 20 olan adamım dağlara taşlara vuruyor ama 12 olan adam rakip takımdaysa 90'a çakıyor. Hayır antrenmandan, hocadan desem değil zira tüm yıldız seviyelerim 4'te. Bir sürü değişik şey denedim, hatta barajı kaldırdım değişen hiçbir şey olmadı. Garip yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

oyunda belirgin bir şekilde 20 zenginliği var
    zlatan ibrahimovicde 13 tane 20 vardı gördüm şaşırdım
    databaseden hepsini 20 yapsan bile oyunda o kadar 20 olmaz işe yaramaz adamlarda bile 3-4 tane 20 var oyunda özellikleri baya bi yükseltip yapmışlar

14. Exclamation Acil Yardım

Selam Ben Bu programı İndirdim Ama ÇAlıştıramıyorum Uygulama Dosyası Bulunamadı Diyor Hangi Dosyadan Bahsediyor bu Yeni Versiyon Cözemedim Bir Yardımcı OlaBilirmisiniz Tşkler Şimdiden

15. Default bi sorunum var

siteden türkçe fm yi indirdim.oyun türkçe oldu.sonra remake&mix skin ini yükledim skin i kullandığımda oyun ingilizce oluyo .ne yapa bilirim?

bu fikstür gelmemesi olyı hangi vesiyonda görülüo

6.0. da görülüyordu ...
    -

peki hangisini yükliim güncellemelerden(datasız)

6.0.3. sonra her sitenin kendine has güncellemesi.Turksportal da iken Demirhan1984 ve Jesus_fb'nin hazırladıını indirebilirsin
    -

en iisi hangisiyse bi link atsan bn şimdi 6.03 ü yüklüorm

bi de 6.03 de herhangi bi sorun belirlendi mi

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by angelus.mg
    en iisi hangisiyse bi link atsan bn şimdi 6.03 ü yüklüorm

bi de 6.03 de herhangi bi sorun belirlendi mi

Buyur arkadaşım güncellemeyi aşağıdaki linkten indirebilirsin.Yalnız dikkat et bunu 6.0.3'ün üzerine kuracaksın.Diğer versiyonlarda(6.0.1- 6.0.2) sorun çıkarabilir..

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=6688

saol selman abi

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by angelus.mg
    saol selman abi
    Reca ederim

ya ben yabancı kontenjanına taktım kafatı.gerçekte FB de fabiano kiralık.ve 6 yabancı var.FM de ise 7 gösteriyo toplamda ben bi oyuncu satsam da alamıyom fabiano yüzünden 6. olarak gösteriyor.6+1(fabiano)gerçekte birini yollasan alırsın!!!

maçı kazanıyorum seriye son verdi yazıyo ara sıra da kazanıyorum yönetim yenilgiye üzüldü yazıyo valla anlayamadım...

Maçı kazanıp seriye son verdi demesi..Duruma göre değişiyor..Bazen üst üste bilmem kaç maç sonra kaznıyorsun,kaybedeyorsun ya da berabere kalıyorsun..

Diğer dediğini biraz açarmısın..
    -

mesela ben maçı 3-1 kazanıyorum yönetimden şöyle bi cevap geliyo.....Karakartal yönetimi (herhangi bi takım) yenilgiden dolayı üzgün yazıyo....

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

benim oyunda ilginç olarak her frikik gol olmaya başladı.atan oyunculara bakıyorum frikik özelliği 9 olan adam bile gol atıyor.artık frikikler penaltıya döndü benim oyunda.başka karşılaşan varmı bu sorunla?

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    benim oyunda ilginç olarak her frikik gol olmaya başladı.atan oyunculara bakıyorum frikik özelliği 9 olan adam bile gol atıyor.artık frikikler penaltıya döndü benim oyunda.başka karşılaşan varmı bu sorunla?
    ah ah keşke bnde de olsa

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ

O senin taktik becerin
    -

Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri