Bu ne ya gerçekten üstün birt oyuncu o bölgede bu kadar gol helal olsun valla.
Bu ne ya gerçekten üstün birt oyuncu o bölgede bu kadar gol helal olsun valla.
Acayip form tuttu.Portekiz maçında işimiz çok zor olacak..
So what?
Saike
Alex Ferguson bunu kesfeden adam,ManU´ya transfer etti bu adami.Ama kendisini tam olarak gelistirebilmesi,kanitlayabilmesi icin Panathinaikos´a kiraladilar.Gelecek sezon bunu ManU formasi altinda izleyecegiz yani.Bence seneye ManU formasi altinda iyi isler cikartacak bu futbolcu.
Servet'in kaşla göz arasında indirmesi lazım yoksa zor.
Tartışmasız Dünyanın En İyi Futbolcusu.. Onu durdurmak çok zor, inanılmaz frikik çekiyor ve yaptığı hareketler tam bir sanat eseri![]()
Dünyanin en iyi oyuncusu.. Adam rakip oyuncularla dalga geciyor resmen..
EURO 2008'de İtalya ile oynarlar inş. da bacağını kolunu Manchester'e postalarlar...
Bu sene ManU'da Ronaldo da müthiş performans sergiliyor rekoru kırabileceğini düşünüyorum penaltılarıda o kullanıyor
ManU Tottenham'ı gole boğdu
İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United, Tottenham deplasmanından 4 gollü galibiyetle döndü.
İPL'de haftanın merakla beklenen maçın ilk yarısının sonunda Manchester United, tartışmalı bir penaltı kazandı.
Cristiano Ronaldo, Steed Malbranque tarafınfan yere düşürülünce kazandığı penaltıyı Ronaldo ile gol çevirdi ve maçın ilk yarısını 1-0 üstünlükle tamamladı.
İlk yarı ManU'nun 1-0 üstünlüğüyle kapandı. İkinci yarının 3. dakikasında Vidic kafayla skoru 2-0'a taşıdı. 54. dakikada ise Ronaldo'nun ortasında Paul Scholes zor pozisyonda golü bularak Manu'ya 3-0'lık farkı getirdi. Luis Saha'nın ortasında golü bulan Ryan Gigs farkı 4'e çıkarttı.
Karşılaşmada başka gol olmayınca ManU, Tottenham'ı 4-0'la geçerek, Chealsea ile arasındaki puan farkını korudu.
M.United Totenham'ı gole boğdu resmen 4-0
goller:c.ronaldo,vidic,scholes,gigs
puan durumu şimdilik nedir ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İngiltere teknik direktörü Fabio Capello merakla beklenen kararını açıkladı ve İngiltere milli takımının başında Steven Gerrard'ın kaptan çıkacağını belirtti.
Liverpool'un yıldızı Steven Gerrard'ın, ülkesinin Çarşamba akşamı İsviçre milli takımıyla oynayacağı özel maçta kaptan olarak çıkacağı açıklandı.
Eski teknik direktör Steve McClaren döneminde kaptan olan John Terry, sakatlığı nedeniyle kadroda bulunmuyor.
Capello, daha önce yaptığı açıklamada, Eylül ayındaki Dünya Kupası grup eleme maçları başlayana kadar uzun vadeli bir kaptan seçmeyeceğini belirtmişti.
Sonunda bir teknik adam Steven Gerrard'ı kaptan yaptı. Hayırlı olsun.
Çok daha iyi oyuncular var onlar olabilirdi.
Aygüncüm Gerrard öyle siradan bir yildiz futbolcu degil.Liverpool´un kaptani,mükemmel liderlik vasiflarina sahip bir isim.Kaptan olmak icin illaki yildiz futbolcu olmaya gerek yok.Takimi gerektiginde atesleyecek,yönetecek,arkadaslariyla diagloglari iyi olan kisiler kaptan olabilir.
İngilizler içinde Gerrard'tan iyi bir oyuncu aklıma gelmiyor.
Doğru seçim olmuş
Hadi Lampard veya Beckham kadroya alınsa olurduda.Ama ikiside olmayınca oklar Gerrard'ı gösteriyor.Capello iyi bir seçim yapmış diyebiliriz.Önder bir oyuncu İngiltere'ye de kaptan olarak yakışır.
Gol attıktan sonraki sevinçleri pek bi güldürüyor insanıMükemmel bir form sergiliyor maaşallah..
Sezar'ın hakkı Sezar'a..
Gerçektende çok iyi bir futbolcu ama biraz az havalansa çok çabuk gaza geliyor ve çabuk havalanıyor. Bu huyunu atsa süper olacak.
Gerrard kaptan olmak için yaratılmış başkası da olamazdı zaten . Haketti bunu Stevie..
Yahu Lampard ilk önce Gerrard´in basarilarini yakalasin ondan sonra iyimi degil mi karar veririz hea ?
Gerrard tam bir kaptan,gemisini zor durumdayken kurtaran,taraftari atesleyen,takimini lider gibi yöneten,gerektiginde bütün yükü omuzlarina alan birisi + olarak ta oynadigi futbol.![]()
Gerrard tam da 12. mesajın son paragrafında anlatıldığı gibi bir futbolcu. Bu liderlik vasıflarının yanında ; top kapar, duran top kullanır, şut çeker, pas dağıtır, oyun kurar..
Teknik yetenekler her futbolcu da olabilir ancak liderlik her baba yiğidin hakkı değildir. Bu nedenle bana göre İngilizler en doğru seçimi yapmışlar.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Gerarrd bu görevin üstünden layığıyla gelir.Beckham yoksa Gerarrd'ın kaptan olması en doğru karar.Hatta Beckham varken bile olabilir..
So what?
Saike
Mevcur şartlarda en uygun kişi.Doğru karar...
Ligin ilk haftalarından sonra Arsenal'ın şampiyonluğa oynayacağını bekliyordum ama bu kadar iyi bir form beklemiyordum.Arsenal eğer ManU deplasmanında mağlup ayrılmazsa ordan sonra şampiyonluğu bırakacağını sanmıyorum.Bu sene çok iyi oynuyorlar.Maçlarını izlemek keyif veriyor.49 maçlık yenilmezlik rekorunu kırdığı zamanlardaki gibi takır takır top oynuyorlar.Arkalarında da fazlaca taraftar desteğini buluyorlar.Şahsen bu sene Arsenal'ın şampiyon olmasını çok isterim..
Ayrıca City'ye de değinmek istiyorum.Ligin başı dahil hiçbir zaman oynadıkları futbolu beğenmemiştim.Evinde de nasıl hiçbir takıma puan vermediğine de şaşıyordum.Bayadırda kötü gidiyolardı belki UEFA şansını bile kaybedebilirler..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Gerçekten böyle bir oyuncuya karşı Avrupa 2008'de oynanamız çok kötü. Defansıfımızda ağır isimler var. Böyle bir oyuncuya karşı defasnımız faullü oynayaacaktır. Ben o maçtan kırmızı kart bekliyorum. Özellikle Servet bu konuda en çok tehlikeye sahip oyuncu olarak gözüküyor.