Arkadaşlar türkiye liginden avrupaya en pahalıya transfer olan yabancı ve türk oyuncu kımler cok merak ettim..ve fiyatıyla beraber yazın??
zannedersem yabancı ;jay jay okocha -21 milyon euro gibi bişey olabilir
Arkadaşlar türkiye liginden avrupaya en pahalıya transfer olan yabancı ve türk oyuncu kımler cok merak ettim..ve fiyatıyla beraber yazın??
zannedersem yabancı ;jay jay okocha -21 milyon euro gibi bişey olabilir
elvir baliç de olabilir satıldığında baya bi olay olmuşdu...
20 Milyon Dolar Agustine 'Jay Jay' Okocha Fenerbahçe -> PSG
20 Milyon Dolar Elvir Balic Fenerbahçe -> Real Madrid
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
okocha 18 mil $ baliç 20 m $ a gitti
Bu gidişle birinci Anelka olur![]()
-
GS ilie den çok para kazanmadımı ya
kaç paraydı o
Originally Posted by ridvanu
kardeş gs ne zaman para kazandıki para kazansa bu hallere düşermiydi
28 milyon dolara alinan jardel türkiyede ve avrupada gol krali adamı bedavaya verdiler aynı sezon sportinge gitti orda gol kralı oldu
![]()
çok önceleri Ertuğrul Beşiktaş'a 75 milyara gelmişti.Türkiye'de transfer rekoruydu bu rakam o zamanlar,hey gidi günler hey![]()
ya ben gsliyim ama biz geleni yiyoz su dönemde :d
evet ya çok iyi hatırlıyorum o günleri ne olay olmuştu ya..Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
ama ben 75 değilde 76 milyar diye hatırlıyorum
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
ilie sağlam paraya gitmişti..bence asıl başarı tamas ı para karşılığı satabilmektir
Ben bir de ayhan in g.antep ten bjk ye 8 milyon dolar a geldigini hatirliyrum![]()
hakkaten hey gidi ertuğrulOriginally Posted by TüMeR_yAğıZ
gittk kademe yapamayan bi erman la takas ettik zamanında
![]()
okocha ve balic rakamları doğru ama gs ilieden para kazanmıştı hemde sağlam para
evet flaş transferdiOriginally Posted by PhotoGrapher
Tarık helikopterle gelmişti
FB kaçırmıştı tark ı![]()
1996-2000 sezonlarında Galatasaray kadar hiç bir Türk takımı para kazanmadı...ama sagolsun yiyiciler takımı bu hale getirdi...Originally Posted by jacke
transfer konusuna gelince de Galatasaray Samsunsporlu Serkan Aykutu 8 milyon $ mı ne almıştı...
olabilir ya.geçmiş zaman çok büyük paraydı.Originally Posted by koray_capello
sorma ya oda ayrı bir rekordu Türkiye için.o zaman 6 milyon dolara Mustapha Hadji'ye alacaktı Beşiktaş.İşte Türk diye ayhanı alıp kazıklandıydık.Hadji ise İngiltere'ye gitmişti çok iyi oynuyordu o zamanlar,artık emekliOriginally Posted by PhotoGrapher
![]()
ilie 8.5 mılyon dolara gitti yanlıs hatırlamıosam valencıa ya..tarıkta 170 mılyara gelmıstı fener e
bülent akına 7milyon $ vermişti sağolsun mehmet cansun.yetinmeyip üstüne bi 8 milyon $da serkana vermişti.o da kesmeyince jardele 16 milyon $ verdi.fatih terim de 2.döneminde sarr almaguer christian bratu petre tamas gibi futbolcu bozmalarına 35 milyon $ harcamıştı.toplayınca hepsini galatasarayın borcunun yarısının kaynağı ortaya çıkıyor.türkiyedeki en pahalı satışları ise hep cavcav ve celal doğan yapmıştır.geremiyi 100.000 dolara alıp 5 milyon dolara satmıştı real madride.
arkadaşlar galatasaray hagi kaç paraya almışlardı
hagi yanlış hatırlamıyorsam bonservis ücreti olmadan gelmişti barcelona ile sorunları vardı o sıralar ama tam emin değilim yanlışta olabilir
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
bende hagiye bonservis verilmedi diye hatırlıyorum