1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Özel Yetenekleriniz

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Hayır rüyalarımı nadiren belirleyebiliyorum asıl demek istediğim rüyayı görürken bile rüyada olduğumu bilip istediğim şeyleri yapabilmem.Yani bir köpek saldırırken normalde onun acısını ufaktan hissedersiniz dimi? işte ben elimde sopa olmasa bile o anda sopa yaratabiliyorum.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Hayır rüyalarımı nadiren belirleyebiliyorum asıl demek istediğim rüyayı görürken bile rüyada olduğumu bilip istediğim şeyleri yapabilmem.Yani bir köpek saldırırken normalde onun acısını ufaktan hissedersiniz dimi? işte ben elimde sopa olmasa bile o anda sopa yaratabiliyorum.
    Bende de var ama, sopa yaratmak aklıma gelmiyor. Direk kaçıyorum.
    Dejavu bende de var.
    Birşeyin olacaüına inanıyorum. Bu kesin olacak, içimde bu his var diyorum. Oluyor. Hislerim kuvvetli. Ama başka zamanlarda hislerimi fuyamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    aynısı bende de olur hatta ben ışınlanmayı, o eski street fighter'daki ryu'nun özel saldırısı (halk dilinde aduket) yapıyorum mesela. rüyaya özel bir zevk veriyor. ama bu son aylarda nedense bu kontrol yeteneiğim kaybettim. ilginç gerçekten. Birde rüyalar farklı farklıdır. mesela bir konudaki üyadan başka konuya geçerken fon müziği duyuyorumm..

Mesaj Yetkileri