Transferler çok güzel hayrını gör![]()
Transferler çok güzel hayrını gör![]()
Msnden devam edelim abi yoksa kariyer kapanacak kötüsü bu![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
2.yarının ilk maçına iyi başlıyoruz ve deplesmanda Antep ile oynuyoruz..Antep eski takımıdayken benden çok çekmişti Samsunspordada çekmeye devam edecek anlaşılan..
Sercan Temizyüreğin 2 gol 3 asisti maçı bize getiriyordu ve artık çıkış istiyorduk..Ligi ne kadar yukarıda bitirirsek bizim için o kadar iyi..
Şok bir şekilde beşiktaşıda deviriyoruz..Maça full savunma ile başladık ve ilk yarıyı kendi sahamızda kabul ettik fakat 2.yarının 60 dakikasından sonra saldırmaya başladık ve golü bulduk..
3.maçımızda ağır bir yenilgi alıyoruz ve Kayseriden tam 4 tane gol yemekten kurtulamıyoruz..Yanılmıyorsam karlı saha oyuncularımıza yaramadı..
4.maçımızda Rakip Gençlerbirliği fakat sahada yine Sercan Şov var Sercanın iyi oynadığı maçları kaybetmek mümkün değil!!
5.maçımızda Rakip Konya ve benim Konyaya karşı büyük bir kinim var..!! Ve sahada Sercan Şov var..!
6.maçda Manisa İle oynadık ve Sercana Teşşekür ediyoruz..!
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Tebrik ederim Turgut abi çok güzel gidiyorsun umarım yukarlara doğru tırmanacaksın.
7.maçımızda Bursa Deplesmanındaydık bu sefer tökezleyecem derken tökezledik ve 3-1 skorla mağlup olan ekip olduk..!
8.Maçımızda Tekrardan galip geliyoruz ve yükselişimiz devam ediyor..Rakip Ankaraspor skor net 3-0..
9.maçımızda Belediye bozgununa uğruyoruz ve sahadan 3-1 mağlup ayrılıyoruz..!
10.maçımızda Sivas ile karşılaşıyoruz maçta tribün şov vardı ve maçı kazanmasını biliyoruz..
Bu maç ölüm kalım maçı gibi bir şeydi çünkü Samsun Yenerse üst sıralara İnter-Toto aşkına koşacaktı Sivas yenerse farkı açacaktı ve tribünde binlerce kişi Samsunun kazanmasını istiyordu..!
11.maçımızda Sivas galibiyetini hiçe sayacak bir maç çıkarıyorz ve uzun süre sonra ilk beraberliğimizi alıyoruz..!
[/COLOR][/B]
Abi takımı baya adam ettin tebrikler
TuRGuT o ne hal öyle sen naptın Samsunspora..Şirinler seninle gurur duyuyor
Eeee seneye iyi birşeyler yaparsın artık..Malum bu sene bitiyor herhalde..
Sergio_Aguero; Eyvallah Deniz Sağolasın Daha güzel günler görmek dileklerimle
drazan11; Sağolasın Kardeşim ee duysunlar Samsun nerde görecek bu günleri![]()
Harika Turgut abi puan durumu nasıl![]()
yunusgs; Lig birazdan bitecek Yunus o zaman eklerim![]()
helal Turgut çok iyisin...
Düzelme var abi..BENCE Lig sonu başka bi takımla anlaş..
İyi galibiyetelr elde etmişsin. Samsunspor'u eski günlerine getireceğine inanıyorum.![]()
Bravo abi güzel gitmişsin , sezon sonu yine ayrılık olcakmı ?![]()
he kardesım bu sercan benım takım arkadasımdı ya ılkokulda bızım forvettı bende kalecıydım ama etkısızdı baya hatta ılk mac elenmıstık 3-0 ıyı gelıstırmıs kendını fenerbahceye gıdıyo he gozlerım yasardı![]()
Evinde gerçekten süper maçlar çıkarmışsın.Derplasmanı da biraz düzelttin mi bu ligde seni durduracak ekip yok![]()
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Turgut abi düşme potasından alıp Avrupa kupası hedefini koymuşsun kendine.Tebrikler..
So what?
Saike
süpersin samsun şampiyon...
Helal sana gocaoglan,süper gidiyon.
Zevkli maçlar yapıyorsun galiba maşallah neredeyse hepsi bol gollü geçiyor. Ligi orta sıralarda bitirirsin diye düşünüyorum. Sercan transferinde de fenerbahçe aldığı için pek üzülmemişsindir![]()
Fıratcan Alçınkaya; Sağolasın FıratCan
Karizma_Aykut ; İsteyen takım olursa veya kovulan ant.. başvuru yapacam..Şuana kadar Beşiktaşdan teklif geldi ama ilgilenmedim
Bay Önder ; İnşAllah Kardeşim..Çalışıyoruz ama çok zor olacak gibi..
batuhanry ; Dediğim gibi eğer kovulan olursa başvuru yapılacak
drazan11 ; ya adam nerde sen nerdesin kardeşim
20Alex20 ; taraftar sağolsunLig bu sene bitti artık seneye nerede olurum bilemem tabi
GeNç KaRTaL ; Şemsicim Avrupa bu sene yalan oldu ama ilerleyen seneler inşAllah..
TheTrooper ; Sağolasın Ama çok zor yahu
EmperoR ; Sağolasın BarancımSeni örnek alıyorum
_BeeTLeJuiCe_ ; Ya gollü oluyor ya gollü attığım kadar yiyorumSercan konusunda ise eğer birgün yuvaya dönersem mutlu olmuş olacağım ve Sercanı kadroda görmek güzel olacak
![]()
Ligi Güzel bitirdik..
Kısa bir değerlendirme yapayım; Öncelikle güzel bir sezon geçirdik..Aslında ligin başında takıma geldim ama 2.yarıya kadar oyuncu arayışları içine girdim ve ancak 2.yarı takımdaki yerimi alabildim..İyikide böyle yapmışım yoksa başarı gelemezdi..Bir sürü oyuncu aldık ve kadromuzu yeniledik..Tüm planlarımız genç yetenek Sercan Temizyürek üstüne kuruluydu ve o da bizim yüzümüzü kara çıkarmadı.! Zaten bunun sonucunda Fenerbahçeye transfer oldu!! Ayrıca Ligde beklendiğimizin üstüne üst sıralarda bitirmemiz seneye iddalı olduğumuz gösterdi..Tabi çoğu kişiye göre bu sıralama iyi değildir ama puan farkı 5.ile sadece 10 olunca bize güzel geldi..İşte puan durumu..
![]()
inşallah ilk 5 e girersin sağın solun belli oluyobi maç 4-0 galip bi maç 3-1 yeniliosn
Tebrik ederim Turgut abi hedef seneye Uefa olur![]()
Bence sen FTk yi alırsın içime doğdu![]()
kısıtlı imkanlarla çok iyi iş çıkarmışsın ama sercanı kaybetmen kötü olmuş geleceği çok parlak bi oyuncu
ayrıca başka takım almadıysa agouda ya bak derim hem maliyeti çok düşük leblebi gibide gol atar
samsunu iyi adam etmişin valla 2 gün takip etmedik real maçından taaaa buralara gelmişin helal olsun
Takımı iyi kurtardın Turgut Abi seneye senden ilk 5 bekleriz![]()
seneye iyi transferler ve ilk 5 bekliyoruz