-
Erdal, sponsor desteğiyle Antep'te
Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, hafta sonu yapacakları Sivasspor maçında, sahadan en iyi sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi. Kırmızı-siyahlılar, teknik direktör Nurullah Sağlam gözetiminde Celal Doğan tesislerinde hazırlıklarını sürdürdü. Tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda, ısınma koşusunun ardından kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapıldı. Nurullah Sağlam, yaptığı açıklamada, takımın başına geçen hafta geçtiğini, bu süre içinde takımını yakından tanıma fırsatı elde ettiğini, yapılan transferlerle yepyeni bir takım oluşturmaya çalıştığını belirtti.
Gaziantepspor'da köklü değişikliklere gitme zorunluluğu olduğunu, yeniden yapılanmayı gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Sağlam, şunları kaydetti: ''Sistem, oyun anlayışı itibarıyla farklı bir takım olduğumuzu herkes görecek. Öncelikle yenilgiyi düşünmeyen, saldıran, golü düşünen, futbolun tüm güzelliklerini sahaya yansıtan bir takım hüviyetinde olacağız. Gaziantepspor artık korkulan bir takım olacak. Zor durumdayız, ama buradan kurtulmak da yine elimizde. Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Sivasspor maçı bizim için çok önemli. Rakibimiz Anadolu'yu ligde en iyi şekilde temsil eden takım. Teknik direktörleri ve futbolcular uyum içinde. Uzun süredir birlikte oynayan bir futbol takımı. Hırslı ve güçlü bir mantaliteleri var. Biz de lige yepyeni bir sayfa açarak en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Kadroma güveniyorum.''
Göreve geldiğinde yönetim kurulundan ilk planda transfer isteği olduğunu, bunun imkanlar ölçüsünde gerçekleştirilmeye çalışıldığını kaydeden Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Ben gelmeden önce Beşiktaş'tan kaleci Murat Şahin, Galatasaray'dan Özgürcan, Brezilya'dan Ivan de Souza, Şili'den Manuel Neira, Samsunspor'dan Samet ile mukavele yapılmıştı. Ben, kulübün maddi durumunu da düşünerek maliyeti olmayan, ancak bildiğim oyuncuların alınmasını tercih ettim. Eski oyuncularımız olan Hasan Yurt, İlhan Özbay ve Erdal Güneş'le yeniden anlaştık. Hiç transfer olmamasından, bunların olmasını tercih ettim. İyi mi olacak yoksa kötü mü olacak ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz. Şahsen, aramıza yeni katılan oyuncularımızın takıma katkı yapacaklarına inanıyorum. Zamanımız kısıtlı. Bu nedenle çok çaba sarf etmeliyiz. Takımı alacağımız puanlarla bir an önce rahatlatıp, üst sıralara doğru tırmanmalıyız. Öncelikle tabii ki Sivasspor maçını kazanmak istiyoruz, kaybetmemeyi, mücadeleyi öğreneceğiz.''
-SPONSOR DESTEĞİ-
Sağlam, daha önce anlaşmaya vardıkları Erdal Güneş'in transferinde Kayserispor kulübünün pürüz çıkarması üzerine bu transferin zora girdiğini, bugün devreye giren bir sponsor vasıtası ile Erdal Güneş transferinin gerçekleştiğini, Şilili forvet oyuncusu Manuel Neira, Slovak futbolcu Thomas Sedlak ile Samsunspor'dan alınan Samet'in sözleşmelerini ise karşılıklı olarak feshetme yoluna gideceklerini belirtti. Sağlam, şu anda gündemlerinde başka bir transfer olmadığını sözlerine ekledi.
06.02.2008
Kaynak : AA
Mesaj Yetkileri