Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Football Manager Türkiye´de Yeni Dönem

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Güzel gelişme. Tebrikler..

Bu arada yeri değil ama sormak istedim, FM 2008 Türkçe Yama ne zaman sunulacak tam olarak? (:
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Ne mutlu bize ki böle bir site görevlilerimiz var.. bizim için herşeyi yapmaya çalışıyorlar...

Yeni dönemde Süper lig ve alt ligler artık gerçeğe çok daha yakın bir şekilde oyuna aktarılacak. Tüm Fm severler için Hayırlı Olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tüm FM severlere ve Turksportal ailesine hayırlı olsun

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Yeni dönemde Süper lig ve alt ligler artık gerçeğe çok daha yakın bir şekilde oyuna aktarılacak. Tüm Fm severler için Hayırlı Olsun...
    Henüz 2. Lig için fazla ümitlenmeyin. En azından kadroların doğru olması için çaba gösteriyoruz. Oyuncu kalitelerinin gerçekçi olması vs gibi şeyler için ekibimizin bu ligi yakından takip eden arkadaşlarla daha büyümesi gerekli.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Daha önceden verdiği emekler için Türker abiye de sonsuz teşekkürlerimi iletirim...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

hayırlı olsun tüm turksportal ailesi ve feme severlere.

sonunda ağız tadıyla türkiye ligini oynayacak olmak gerçekten heyecan verici.. seni bekliyoruz 8.0.2

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hepimize hayırlı olsun Türker Tozar'a teşekkürler yeni yönetime başarılar dilerim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Türker'e bu zamana kadar olan bütün emekleri için çok teşekkür ederim.
    Yeni dönemde de hep beraber elele harikalar yaratmaya devam edeceğiz.

Desteklerinizin devamını rica ediyorum, böylece sizlerin güzel sözleri motivasyonumuzu daha çok arttırarak sürekli yenilenen bir aşk gibi işimize zevkle sarılmamıza destek olacaktır.

Eleştirilerinizi, güzel sözlerinizi ve katkılarınızı bekliyoruz, bu zamana verdiğiniz her katkı için çok teşekkür ederiz.

Bu işte emeği olan herkese çok minnetarım, başarılarımızın devamını diliyorum.

Herkese iyi eğlenceler, bol FM'lı günler
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

son bi kaç gündür iş güç derken siteye fazla giremiyordum..ama duyduğum en güzel haberi aldım..

açıkcası bu forumda türker tozarı en çok eleştrien peluk deza ile bendim herhalde ama şimdi bunlar geride kaldı..hatasıyla sevabıyla görevini tamamladı ve gitti..kendisine yaptıkları için teşekkürler...

şimdi yeni gelenlere bir iki şey söylemek istiyorum..

1- bence yazalıkları alınan üyelere önce hemen af çıkarılsın..yeni dönem geçmişteki hatlarından pişman olanlara şans versin.
    2- forum sitesinin yeni bir tema ve arayüzle çok daha farklı ve kaliteli olabileceği kanısındayım..
    bu konuda bir forum konusu açılsın ve üyelerden gelecek fikirler değerlendirlmsin..

bir de son sözüm...

YENİ GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLYORUM..ALLAH UTANDIRMASIN.

oo gec oldu ama sonunda oldu hayirli ugurlu olsun

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri