Teşekkür ederim okartal.
Teşekkür ederim Burak abi iyi transferler yapacağım.
Teşekkür ederim Mert umarım eleyeceğiz.
Evet Deniz abi yendiler
Tamam Ferdi gitmeyeceğim üstlerine
Teşekkür ederim Yusufcan.
Teşekkür ederim Aykut.
Teşekkür ederim Alican.
Teşekkür ederim Mustafa abi evet takıldım olsun o kadar zaten
Teşekkür ederim Kerem.
EVET DEVAM EDELİM
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final 1.Maç KONYASPOR 1-3 KOCAELİSPOR
MAÇIN YILDIZI:YUNUS ALTUN
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final 2.Maç KOCAELİSPOR 1-1 KONYASPOR
MAÇIN YILDIZI:KOPUZ KILIÇARSLAN
MAÇ SONU BÜYÜK BİR ZAFER YAŞANIR KOCAELİSPOR TARİHİNDE 2 KEZ KAZANDIĞI TÜRKİYE KUPASINA İYİCE YAKLAŞMIŞTIR.VE GÖRÜŞLER:
Muhabir:Hocam kupaya artık iyice yaklaştınız neler söyleyeceksiniz?
Yunus Uçan:Artık kupaya daha çok istiyoruz bu takım bu kupayı daha önce 1997 ve 2002 yıllarında aldı ve bu sene de almayı istiyoruz takımımı cani gönülden kutluyorum ve dipnot artık zorlu rakipler bundan sonra başlıyor.
Bank Asya 1.Lig 19.Hafta KOCAELİSPOR 2-2 ESKİŞEHİRSPOR
MAÇIN YILDIZI:UĞUR IŞIKAL
MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Sen sormadan ben söyleyeyim kötü gidişat sürüyor taraftarlarımız endişelenmesin en kısa zamanda toparlanacağımıza söz veriyorum.
Bank Asya 1.Lig 20.Hafta ELAZIĞSPOR 0-1 KOCAELİSPOR
MAÇIN YILDIZI:MEHMET KAHRİMAN
MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Muhabir:Hocam sözünüzü tuttunuz neler söylemek istiyorsunuz?
Yunus Uçan:Biz söz verdikmi tutarız her ne kadar penaltıyla kazansakta 3 puanı aldık sonuçta bu dönemde takımda biraz sorunlar var onları aşarsak eski KOCAELİSPOR u izleyeceğiz.
Bank Asya 1.Lig 21.Hafta KOCAELİSPOR 21 ALTAY
MAÇIN YILDIZI:TANER GÜLLERİ
MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Muhabir:Hocam sanki toparlanmaya başladınız?
Yunus Uçan:Evet şu an için gidişat güzel seri galibiyetler bir takımı ayakta tutan en önemli etkendir umarım Gaziantep B.B maçını da kazanıp çıkışımızı sürdürürüz.
[COLOR="Purple"]Bank Asya 1.Lig 22.Hafta GAZİANTEP B.B 2-2 KOCAELİSPOR
MAÇIN YILDIZI:TÜRKER DEMİRHAN
MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Muhabir:Hocam zor kurtuldunuz
Yunus Uçan:Ne gülüyorsun kurtulduk ya sen ona bak takımda demiştim sorunlar var biraz ve atlatamadık henüz bugünde kar yağışı altında oynamamız bizi mahvetti umarım İstanbulspor maçıyla birlikte kendimize geliriz.
Bank Asya 1.Lig 23.Hafta KOCAELİSPOR 3-0 İSTANBULSPOR
MAÇIN YILDIZI:ALİ GÜZELDAL
MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Muhabir:Bu sefer kazandınız hocam toparlanma varmı?
Yunus Uçan:Sonunda toparlanma var sorunlarımızı hallettik bu farklı galibiyetle de umarım bir daha böyle kötü bir döneme girmeyiz.
23 HAFTA SONUNDAKİ PUAN DURUMU:
BİRAZDA GENEL DEĞERLENDİRME YAPALIM:
Ligde işler iyi gidiyor lideriz Süper Lige az kaldı son beraberlikler canımızı sıksada toparlandık artık umarım böyle devam ederiz.Türkiye Kupasında kimse bu kadar ilerleyeceğimizi tahmin etmiyordu ama biz yılmadık devam ediyoruz ve işte rakibimiz:
VE FANATİKTE ÇIKAN HABER:
KOCAELİ BURAYA KADAR
Kocaelisporun buraya kadar bile gelmesi mucizeydi ve tüm spor yazarları aynı çatı altında birleştiler FENERBAHÇE KOCAELİSPOR'U SİLER,EZER,GEÇER.
Hemen Ardından Yunus Uçanın Açıklamaları:
Yunus Uçan:Bizi kimse ezemez bu takım bu taraftar desteğini aldıkça turu geçecek ve kupayı alacaktır.