Tabi ki favorim menajerden dolayı Baran.Ama Şemsiye'de başarılar.Baran yapacağı bir,iki transferle ligi götürür.
Tabi ki favorim menajerden dolayı Baran.Ama Şemsiye'de başarılar.Baran yapacağı bir,iki transferle ligi götürür.
Güzel bir kariyer olacağa benziyor.Manu favorim.Şemsi kusura bakma Chelsea'yi oldum olası sevmem![]()
Transferlerimiz :
Rodrigo Palacio
Rafinha
Ligdeki ilk macimizda deplasmanda Sunderland´i rahat yendik.
Kendi sahamizda zorlandigimiz macta M´Boroyu devirdik.
Deplasmanda Blackburn karsisinda puan kaybina ugramadik ve bu mactan da 3 puanla ayrildik.
Kendi evimizde tek kale oynadigimiz macta sansiz bir sekilde Everton karsisinda galip gelemedik.Puanlar paylasildi bu macta.
CL Grubumuz belli oldu.
![]()
Transferler süper baran ayrıca iyide gidiyosun ve cl grubunda güzel![]()
İyi başlamışsın Baran abi.Transferlerde Güzel..
Baran iyi baslamıssın..Palacio iyi transfer..
Tebrik ederim Baran abi transferlerin çok güzel lige harika başlamışsın Cl grubundan da 1.olarak çıkarsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Chelsea'ye kümede kalma yolunda başarılar diliyorum...
MAN'u kuvvetli hücum hattı , Chelsea ise sağlam orta sahası ile çok güçlü iki ekip.
Ben şahsen CHELSEA'nin ipi göğüsleyeceğine inanıyorum..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Chelsea 4X4 lük baslamışbasarılar ikinizede...
Chelseanin kaleden baslayarak forvete kadar Manudan daha iyi takım forvetini biraz daha güçlendirirsen kupaları toplarsın Semsi.Basarılar ikinize de..
.
.
.
Lige daha iyi baslayan Semsi olmus ama Baranda bu işin peşini bırakmıyacaktır
Last edited by scar face : 06.Şubat.2008 at 19:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şemsi iyi başlamışsın![]()
Deplasmanda Wigan karsisinda zorlanmadik ve rakibimizi rahat gectik.
![]()
Derbi maçta Chelsa'ya Başarılar Diliyorum..
Haydi yapın şu maçı![]()
Dev maca saatler kaldi.Manchester United kendi evinde lig lideri Chelsea´yi konuk ediyor.Iki Türk managerin savasinin galibi kim olacak ?
Community Shield macinda ManU Chelsea´yi yenerek kupaya uzanmisti.Semsi Sek rövansi almak istiyor ama Baran Altuntas hic orali bile degil. (:
Old Trafford tiklim tiklim !
Manchester United teknik direktörü Baran ALtuntas mac öncesi yaptigi basin toplantisinda maci kazanacaklarini iddia ederken,liderlik koltuguna tekrardan oturacagiz dedi !
Ballack ve Bridge kesin yok.Drogba şüpheli.Yinede maçı kazanacağımızı düşünüyorum.![]()
So what?
Saike
Haydi bakalım centilmence bir maç olsun![]()
Chelseya iddaada üst basın![]()
Chelsea çok iyi başlamış bu,öyle giderse ligi alır götürür.İddaa da maç 02 verdim 100 misliyi de bastık inşallah sakata gelmeyiz.![]()
Ovvvvvv Baran abi neredeyse küme düşme potasına gireceksinTebrikler Şemsi abi mükemmel başlamışsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Chelsea iyi başlamış..
İkinizede başarılar..
Ben bişey biliyorumda söylüyorum dimi..Forza Chelsea..![]()
Tez zamanda kayıtlı dosyanızdan kreş damps hatası alasınız.![]()
Olmamış bu yenilgi Barancığım. Şemsi'ye tebrikler. Biz buna deep impact diyoruz![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Tebrikler Şemsi.Bastık parayı kazandıkChelsea'dan