-
Tebrikler Şemsi güzel galibiyet ama baran bu işin peşini bırakmaz.
-
Yenilmez Değiliz
Chelsea patronu Abramovic'in sezon başı süpriz bir şekilde başa getirdiği Şemsi Şek basın mensuplarıyla 5 çayında bir araya gelerek gündemdeki konuları konuştu.
Yenilmez Değiliz
Şemsi Şek konuşmasında lige namağlup başlamalarına sevindiğini,takımından istediği performansa sezon başında ulaşılmasının lige namağlup başlamalarını sağladığını söyledi.Şemsi Şek:"Açıkcası takımımın potansiyelini biliyordum ama bu kadar erken ortaya çıkarmaları bize namağlup bir başlangıç yapmamızı sağladı." dedi.Şemsi Şek en büyük rakipleri Man.Utd galibiyetiyle ilgili olaraksa "Sezon başında Community Shield'ta bizi yenmişlerdi.Orada yaptığım taktiksel hata ve maç içinde yaşadığımız şansızlıklar bizi mağlubiyete götürdü ama Lig maçında deplasmanda onları yenmemiz bizim gerçek gücümüzü herkese gösterdi." dedi.Ayrıca Şemsi Şek yenilmez olmadıklarını,elbette bir gün onlarında yenilebileceklerini söyledi.
2 Bomba Peşindeydik 1 ini Patlatabildik
Şemsi Şek transfer hakkında ise:"Takımı geldiğimde ayrıntılarıyla inceledim ve acil bir transfer ihtiyacının olmadığı kanaatine vardım.Elimizdeki kadro yeterliydi ve yapacağımız transferler bir çok kulvarda yarışan kulübümüzü güçlendirmek adına olacaktı.Bu amaçta Agüero'yu aldık.Sevilla'dan Dani Alves ilede ciddi bir şekilde ilgilendik ama anlaşamadık.Dani Alves'te gelseydi tam süper olacaktı.2 bomba peşindeydik şimdilik 1 tane patlatabildik.Yinede takımdan memnunum.Bizi hedeflerimize götürecek kalitede hepsi."dedi.Ve 5 çayı böylece bitti.
Kaynak:BBC
Mesaj Yetkileri