1 ile 30 arası toplam 420 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Sili arastirmacisini anliyorum iyi guzel hos da Tello'yu su anda o mu izliyor yoksa biz mi? Belli ki portekizli arastirmacilar Tello konusunda cok basarisiz olmuslar veya oarada kendini gosterememis ama su anda en az Portekiz ligi kadar iyi bi ligde gayet basarili bi performans gosteriyor ve bu ligin ust dusey hatda yildiz seviyesindeki oyuncularinda biri degil mi? Buyuk takimlarindan birinde oynamiyorum mu? Bu sorularin yanitlari evet ise ve Tello bu degerleri hak edicek performans gosteriyorsa Sili arastirmacisi neden buna karsi cikiyor bende buna pek anlam veremedim. Yani mesela bizim lig'den bi oyuncu Sporting'e gitse ve cok basarili olsa bizim gormedigimiz bi performans gosterse Portekizli arastirmacilara karsi mi cikicaz mesela? Yok bizdeyken bu adam bole degil di hic bi yerde olamaz mi dicez? Yani Tello bu degerleri hak ediyorsa ve siz bunu gozlemliyorsaniz size saygisizlik olmuyor mu bu? Hadi simdilik bole olsun ama sezon sonu bu knuyu mutlaka konusmaniz lazim yeniden gozden gecirilmesi gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Sili arastirmacisini anliyorum iyi guzel hos da Tello'yu su anda o mu izliyor yoksa biz mi? Belli ki portekizli arastirmacilar Tello konusunda cok basarisiz olmuslar veya oarada kendini gosterememis ama su anda en az Portekiz ligi kadar iyi bi ligde gayet basarili bi performans gosteriyor ve bu ligin ust dusey hatda yildiz seviyesindeki oyuncularinda biri degil mi? Buyuk takimlarindan birinde oynamiyorum mu? Bu sorularin yanitlari evet ise ve Tello bu degerleri hak edicek performans gosteriyorsa Sili arastirmacisi neden buna karsi cikiyor bende buna pek anlam veremedim. Yani mesela bizim lig'den bi oyuncu Sporting'e gitse ve cok basarili olsa bizim gormedigimiz bi performans gosterse Portekizli arastirmacilara karsi mi cikicaz mesela? Yok bizdeyken bu adam bole degil di hic bi yerde olamaz mi dicez? Yani Tello bu degerleri hak ediyorsa ve siz bunu gozlemliyorsaniz size saygisizlik olmuyor mu bu? Hadi simdilik bole olsun ama sezon sonu bu knuyu mutlaka konusmaniz lazim yeniden gozden gecirilmesi gerek.

Söylediklerinin hepsinde haklısın. Böyle bir şeye karıştıklarını duyunca ben de şaşırdım zaten fakat elimden şuan için hiçbir şey gelmiyor. Yalnız burada Şili şefine de kızamıyorum, kızılacak birileri varsa onlar da Tello Lizbon'da oynarken onu araştıran daha doğrusu araştıramayan görevliler. Bir araştırma bu kadar mı kötü olabilir, Tello her maç ilk 11 oynayan birisi değil fakat 6 senedir Lizbonda oynuyor, en az 50 kere forma giymiştir, fakat adamların Tello'nun yarıdan fazla özelliğini boş bırakmışlar ve 120küsür bir CA layık görmüşler. Şimdi 120den 146'ya çıkartınca Şili şefi de şaşırıyor ve diyor ki: Bu adam senelerdir 120li CAlarda, yaşı da genç değil, Şili'nin sıradan bir oyuncusu konumundayken nasıl oluyorda yarım sezonda Şili'nin en iyi oyuncularından biri konumuna geliyor. İşte sıkıntı burdan kaynaklanıyor, bizim yapmamız gerekenTello'yu 2.devre de izleyip gelecek sene için istediğimiz CA'yı verebilmek için Şili şefiyle anlaşmak.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Mesaj Yetkileri