Southampton şehrine gerçek hayatta bir çok kez gittim gerçekten çok ateşli taraftarları var mesela sokaklarda formasız gezen adam bulamazsın o derece ayrıca yönetim sağlam para vermiş preimer league de başarılar
Southampton şehrine gerçek hayatta bir çok kez gittim gerçekten çok ateşli taraftarları var mesela sokaklarda formasız gezen adam bulamazsın o derece ayrıca yönetim sağlam para vermiş preimer league de başarılar
Tebrikler Deniz.Premier ligde de başarılı olucağına inanıyorum.
Tebrik Ederim Deniz...Premier Lig'de Başarılar..
Yeni sezon hazırlıklarına başladık!...
----------
Premierlige yükselir yükselmez hemen transfer hazırlıklarına başladık.Kadromuzdaki bir çok yaşlı isimlerle yollarımızı ayırıp genç oyuncularla takviyeler yaptık.Yani revizyona gittik(:
Birçok genç oyuncuyu kadromuza kattık.Böylece transferi kapattık.Artık lige konsantre olmamız gerekiyor.
----------
Takıma yei katılan oyuncularla birlikte İsviçre'de bir kamp düzenledik.
Kampta başarılı sonuçlar alamamıza rağmen bizim için çok olumlu geçti.Takıma birçok oyuncu kattık.Uyum sağlamaları biraz zaman alabilir.Ancak ilerde süper bir ekip olacağız!...
----------
Yeni sezona başlamadan önce kadromuzun son hali...Taktikte bir değişiklik yapmadım.
----------
Her türlü önerilerinize açığım(:
Yeni gördüm Deniz. İnşAllah seni Premiership'de iyi yerde görürüz.
Gördük zaten.Yeni gördüm Deniz. İnşAllah seni Premiership'de görürüz.
Kadro güzel olmuş Deniz, küme düşmezsin bu sezon. İlk 16 içinde olursun gibi geliyor bana.![]()
![]()
Başarılar dilerim, ilk 10'da bitirmeni bekliyorum..x)
İlk 8'de görmek isteriz![]()
Transferler kaliteli ve güzel tebrikler ve Premier Ligde başarılar Deniz abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
transferler gerçekten güzel başkan bizim azizin kardeşi heralde bu kadar bütçe ya abramoviçte ya azizde olur![]()
Southampton küme düşmeden önce premier league den düşmeyen 3 takım içindeydi efsaneyi tekrar başlatmanı ve 2-3 sezon içinde avrupaya açılmanı istiyorum
biraz fazla şey istedim galiba![]()
yorumlarınız için çok sağolun arkadaşlar.Hedefime gelince; hedefimiz tabiki ilk sezon için önce küme düşmemek ama çıkabildiğimiz kadarda yükselmek(:
----------
Birazdan premier ligdeki ilk maçlarımızı eklerim...
Deniz basarılar..İlginç bir takım ilginç bir kariyer..
Premier Lig Başlıyooo!...
----------
Ligin ilk maçında süper bir performans sergilememize rağmen henüz kaleci hataları yüzünden maçtan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık
Bizimle beraber Premier Lige çıkan Watford karşısındada üstün oynamamıza rağmen yine defansta yaşadığımız sorunlar yüzünden maçtan mağlup ayrıldık):
Ezeli rakibimiz karşısında taraftar desteğinide arkamıza alarak çok güzel oynadık ve ilk 3 puanımızı ezeli rakibimizden aldık(:
West Brom deplasmanında zorlanmamıza rağmen 90+da zaratenin attığı golle bir puanı almasını bildik(:
Evimizde oynadığımız Wigan karşlısında iyi bir oyun sergilememize rağmen 90+da kendi kalemize attığımız gol sonucunda sahadan beraberlikle ayrıldık.
----------
Aldığımız bu sonuçların ardından puan durumuna göz atalım(:
----------
Ligde oynadığımız ilk 3 haftada henüz iyi bir kalecimizin olmaması ve beklerin transferini geç gerçekleştirmemiz nedeniyle kötü sonuçlar aldık.Artık böyle olmayacak(:
Bu arada Zaratenin performansına dikkatinizi çekerim
anlaşılan gol yollarında sorunun yok biraz daha defansif oynamayı deneyebilirsin ayrıca yerin gayet iyi şu an için
Deniz taktik ve takım uyumu herşeyi çözer.Bir havaya girdikleri zaman öyle gidiyorlar bol şans![]()
Arkadaşlar iyi bir solbek öneriniz varsa bekliyorum.sol bekte biraz sıkıntı yaşıyorum
Matias Cahais veya Pablo Hererra'ya bak bir Deniz.
Lige tüm hızıyla devammm!...
----------
Tüm kupalarda bu kez gidebildiğimiz yere kadar gitmeye çalışacağız.Yedek ağırlıklı çıktığımız maçta galibiyet alrak bir üst tura çıktık.
Zorlu Birmingham deplasmanında öne geçmemize rağmen koruyamadık ve beraberliğe razı olduk.Deplasmanda bizim için bir puan iyidir.
Ligin dev ekibi Manu kaşısında mükemmel bir oyun sergilememize rağmen sonradan yediğimiz gollerle mağlup ayrıldı
ligin dep ekiplerinden liverpool deplasmanında en azından bir beraberlik alabilridik ama olmadı.maç içinde beni mutlu eden şey çok iyi mücadele etmemizdi.
league 1 ekibi karşısında rahat bir galibiyet alarak kupada yolumuza devam ettik
Son haftalardaki kötü gidişimize dur demek için bu maça mutlak 3 puan için çıktık.Çok kontrollü bir oyunlada 3 paunı söküp aldık
Zorlu West Ham deplasmanında iyi bir oyun sergiledik önede geçtik ama malesef skoru koruyamadık.Takım gün geçtikçe iyiye gidiyor.Moralimizi bozmaya gerek yok
----------
Ligin 10.Haftasında puan durumu şöyle
----------
Şuan için alt sıralarda olsakta ileride daha iyi olacağımıza eminim.Bizi izlemeye devam edin...
10 macin 6 sinda 1 yada daha fazla gol atmis zarate.basarilar sezonun devaminda.
premier lig de başarılar kardes inş ligde kalırsın
deniz daha çok puan toplaman lazım bir de zarate'yi sakatlasalar aynen kümeye gidersin![]()
Deniz abi çok kötü değil durum ama biraz daha gayret edersen senin için daha iyi olacak.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
zarate nin alternatifi varsa pek sorun yaşamazsın ama o adamın da alternatifi var mıdır bilinmez![]()