Taktiğim sitede de yayınladığım taktiğimin biraz rütuşlanmış versiyonu.
Öncelikle şunu belirteyim önemli maçların çoğunu ve yenik durumda olduğum anlarda maçı full match olarak oynuyorum.
Bana göre taktiğin en önemli yanları kanatları iyi marke etmem ve 5 buçuk oyuncu ile savunma yapmam. Neden 5 buçuk onuda söyleyim. MC'lerden sol tarafta olan hem savunmada hemde ofansta görev alıyor.
Ayrıca oyuncu seçimlerinde önceliği Hızlı oyunculara veriyorum. Şu an Kopenhavn'ın as oyuncularının Hız ortalaması 14 falandır. 4 atak oyuncumda (AMC'ler ve ST'ler) topu sürüyor ve ileri koşular yapıyor. Bu yüzden genel olarak dribbling, pace ve acceleration'ı yüksek oyuncuları tercih ediyorum.
Şu sıralar forumda her ne kadar yaratıcılık serbestliğini düşük yapınca daha başarılı olunduğu söylensede, yaratıcılık serbestliğini 4 atak oyuncumda yüksek seviyede kullanıyorum. Ayrıca Oyun mantığım saldırabildğin kadar saldır elbet yenebilecek kadar gol atarsın. Bu yüzden taktiğin mentality'side 17-18 seviyelerinde atak.
Rakibe göre her maç taktikte ufak değişiklikler yapıyorum. Genel olarak yaptığım; beklerim rakibimiz kanat oyuncusunu devamlı markaj altında tutuyor. Yani maç başlayınca bek oyuncumun komutlarına giriyorum ve kanat oyuncusuna hem adam markajı hemde sıkı markaj yapmasını istiyorum. Bu şekilde rakibimin kanatlardan etkili olmasını engeliyorum. Maçına görede DC oyuncularında adam seçmeden adam savunması yada alan savunması yaptırıyorum.
Taktiğimide tekrar yayınlayayım.Bir sorunuz yada taktik hakkında kafanıza takılan birşey olursa cevaplayabilirim.
Taktiği indirmek için tıklayınız
Ek olarak Defansif taktiğimide ekleyeyim. Bu taktiği Uefa Maçlarında öne geçip skoru korumak istediğim zamanlarda kullandım. Birde 0-0 biten Bordeaux, 2-2 olduktan sonra Toulouse maçında, 1-1 biten Marsilya maçında kullandım. Taktiğe defansif diyorum amaMentality yine maç esnasında en az 15 seviyesine düşüyor yani yine atak ama savunma güvenliği daha fazla ön planda bunuda dizilişten anlayabilirsiniz
Defansif Taktik
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Kariyeri aslında fazla rağbet olmadığı için bitirmeyi, yayınlamadan devam etmeyi düşünüyordum ama fazla takip eden olmasada ara sıra toplu şekilde ekleyeceğim ss'ler ile 8.0.2 çıkana kadar devam ettirme kararı aldım.![]()

Bir sorunuz yada taktik hakkında kafanıza takılan birşey olursa cevaplayabilirim.