şardanın listesini görmeden önce canaydın olmasın da kim olursa olsun derdim ama mehmet cansun ve abdürrahim albayrak isimleri sanırım şardanı bir adım öne çıkarıyor.
şardanın listesini görmeden önce canaydın olmasın da kim olursa olsun derdim ama mehmet cansun ve abdürrahim albayrak isimleri sanırım şardanı bir adım öne çıkarıyor.
Listesinde Abdürrahim Albayrak, Mehmet Cansun, Mümtaz Tahincioğulları(yanlış yazmış olabilirim), Burak Elmas gibi isimleri barındıran ve arkasına GS camiasının en önemli kişilerinden biri olan Selahattin Beyazıt'ın desteğini alan, hemen akabinde yapacağı projelerle bizleri olduğu gibi kongre üyelerini de büyüleyen Yiğit Şardan'ın büyük bir aksilik olmassa Başkanlığa seçileceğini tahmin ediyorum(istiyorum(istiyoruz(başka çaremiz yok))))
Eğer yine lisecilik, abi kardeşlik, saygı niyetine boyun eğme durumları, sesini gereken yerlere duyuramama durumu ve de en önemlisi profesyonellikten uzak(haksızlık ettiysem özür dilerim) tamamen dernek havasında yönetilen bir kulüp olan GS'de; yine bu değerler uğruna elini masaya vuran bir büyüğü(maalesef Ö.Canaydın'ı) başkan seçebilirler. Fakat belirtmeliyim ki; GS'yi büyük kılan değerlerine verdiği önemdir.
bu listenin seçimi alması lasım benceOriginally Posted by Sir DEATH
bu lıste 2002 de de vardı ama gene canaydın secıldıOriginally Posted by francesco10