1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Şanlıurfaspor'a 32.000 Kişilik Stadyum

Hybrid View

Nesil
    2006

Stad kazanmak sorun değil, parayı verirsin yaparlar. İçine taraftar çekebilemek artık gün geçtikçe zorlaşıyor. Öncelikle taraftar çekebilecek stadlar yapmak gerekiyor. Umarım için taraftar dolu bir stad olur.

Bu tip kulüplerimiz stad yaparken birde Loca yapmalar gerekiyor. Almanya, İngiltere gibi liglerin ikinci ligi değil, üçüncü ligde ki kulüplerin bile Locaları var.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Koşu pistinin olması normal ki her türlü spor yapılsın Urfa'da yeteri kadar tesis olduğunu sanmıyorum bu yüzden koşu pisti olmalı stat hamleleri güzelde statlar boş bunada bir çözüm bulmalılar sanırım federasyon biletlerden vergileri yüksek alıyor kulüplerde bilet fiyatlarını şişiriyor kimsede maç gitmiyor.

İzmir'e de bir stat lazım artık Atatürk çok büyük Alsancak'ında kale arkaları yok şöle dikdörtgen İngiliz tarzı bir stat yakışır aslında

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Koşu pistinin olması normal ki her türlü spor yapılsın Urfa'da yeteri kadar tesis olduğunu sanmıyorum bu yüzden koşu pisti olmalı stat hamleleri güzelde statlar boş bunada bir çözüm bulmalılar sanırım federasyon biletlerden vergileri yüksek alıyor kulüplerde bilet fiyatlarını şişiriyor kimsede maç gitmiyor.

İzmir'e de bir stat lazım artık Atatürk çok büyük Alsancak'ında kale arkaları yok şöle dikdörtgen İngiliz tarzı bir stat yakışır aslında
    Tek vergi değil, hem Federasyon'un aldığı vergi, hem devletin kestiği vergi hem de Biletix ile satıldığı için biletler pahalı oluyor. Çünkü biletix sadece bir biletten 4 YTL gibi bir para kazanıyor. Bu nedenle bilet ücretleri pahalı oluyor.

Koşu pistinde ki yorumuna katılıyorum. Urfa'da bilindiği gibi Atletizm, Uzun Atlama gibi sporlar yapılması için bu tip pistlere ihtiyac var, bunun içindem yapılması gayet doğru buluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

19.02.2008 tarihinde çekilmiş bazı fotoğrafları koymak istedim.Başka bir siteden buldum.Alıntıdır.

Mesaj Yetkileri