Yaptığımız transferler:

Silberbauer takımdan ayrılmak istediği için sözleşmesini yenilemedi bizde bu yüzden alternatif sağ kanat transferi yaptık.



Oyuncu arayışları sırasnda gözüme çarpan ve hem forvet hemde sağ kanat oynayabilen bir oyuncu daha aldık.



Bu iki oyuncuda sol ayaklarını çok iyi şekilde kullanabiliyorlar. Sol kanatta Gronkjær'e de alternatif olabilirler.

Yabancı hakkından dolayı fazlaca oynatamadığım Coe yerine Avrupa pasaportu bulunan bir kaleci aldık.



Kaleci arayışı sırasında gözüme çarpan genç bir Danimarkalı kaleciyide kadromuza kattık.



Transfer çalışmaları yaptığım esnada geçen sezonu 15. sırada bitiren Betis'ten bir teklif aldım ve o teklifi kabul ettim.




Takımın başına geldiğim sırada transfer bütçesi €1M du. Bu parayı maaş bütçesine aktardık ve başkandan yeni sezon için bütçe istedik fakat olumsuz yanıt aldım. Bu yüzden benden önce imzalayan transferler ile yetiniyoruz.
Benden önceki yönetim 2 tane süper transfer yapmış. Bunlar Riquelme ve Torrado.



Önümüzdeki sezon için takımda düşünmediğim 15 oyuncuyu satılık listesine koydum fakat şu ana kadar sadece Vogel'i satabildik



Gelen, giden oyuncular sonucunda oluşturduğumuz kadromuz.



Başkana bir kaç defa daha transer bütçesi isteği yaptıktan sonra bize €3.5M'luk bit bütçe sağladı. Fazla bir miktar olmasada bu parayı çok yönlü, hızlı bir forvet iiçin kullanmayı düşünüyorum. Artık bu paraya kimi bulursak