Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için.
Tebrik ederim Kasım abi artık Seria b desin
çok güzel gidiyor umarım çıkarsın seria b ye
Bu şekilde devam edebilirsek sezon sonuna kadar lider olarak bile çıkabiliriz

puan farkı bir anda çıkmış

bir de abi ben Boston'la 5. ve 6. ligdeyken başkan her hafta böyle bağış yapıyordu
Her kariyerimde yaptığım gibi maaş bütçesini falan birazcık aştım. tabii buda kulübün bütçesini kötü etkiliyor. Takımda oynatmayı düşünmediğim yaşı fazlasıyla ilerlemiş oyuncularla sözleşmeleri iptal edince 1.5milyon ytl kadar eksiye düşmüştü onu kapatmaya çalışıyorlar gelen paralarla.

umarim serie a ya çıktığın günleri görürüz dale don dale yide takımın marşı yaptınmı kimse seni dize getiremez
Don Omar'ı hiç sevmem şarkılarınıda bizim kulübün besteleri de, tezahüratlarıda süper zaten, taraftarımın işini bilir
--------------------------------------------------------------------------
ara transfer döneminde gelen/giden oyuncular olmuştu onları eklemeyi unutmuştum. özür dileyerek şimdi paylaşıyorum sizlerle.
GELEN OYUNCU
Wilton
Gremio'dan bonservis bedeli ödemeden kadromuza kattık Wilton'u. AB dışından oyuncu alamıyoruz aslında ama İspanya pasaportununda olması sayesinde Cavese'ye geldi. fiziksel özellikleri henüz yeterli olmasa da gelecek vaadeden bir genç olduğu belli oluyor teknik özelliklerinden. Aslında kafamda sol beke takviye yapmak vardı ama uygun oyuncu bulamayınca bu genci aldım. DL antremanı vererek o bölgeye adapte olmasını sağlıcam.
GİDEN OYUNCULAR
Luigi Panarelli - Torres (3k ytl)
Nazzareno Tarantino - Teramo (150k ytl)
Alessandro Farina - Benevento (100k ytl)
Serie C1/A 21.Hafta
anlamıyorum nasıl oluyor yaa şu skora bakın....Cavese : 2-4 : Graziani!!! defans yok sanki hayrettin bişey!!!
Serie C1/A 22.Hafta
Geçen haftaki kazadan sonra daha dikkatli oldum savunma yönünden. Güzel futbol ve skorla sahadan galip ayrıldık.
Serie C1/A 23.Hafta
Başabaş geçen mücadelede kilit nokta Djetou'nun penaltı atışıydı. Onu gole çevirebilseydik galip ayrılabilidik ama olmadı. 1 puanda fena sayılmaz.
Serie C1/A 24.Hafta
Zayıf rakibe karşı etkili futbol ve şansında yardımıyla 4-0 gibi farklı bir skorla galip gelmeyi bildik. Yalnız savunma teklemeye başladı inşallah bir çare bulabilirim çok geç olmadan.
Serie C1/A 25.Hafta
Kenarda maçı izlerken saçı başı yolduğum bir maç daha. Müthiş savunma yaptı Sassuolo takımı, kontrataklarla da çok tehlikeli oldular. Ne denediysem etkili olamadım hücum hattında. Puan alamadanda ayrılabilirdik sahadan o yüzden çokta üzülmüyorum sonuca.
Puan Durumu

5 puan farkla liderliğimizi sürdürüyoruz. Önümüzdeki maç kesinlikle çok zor geçecek. Venezia ile evimizde karşılaşıcaz ancak rakibimiz son zamanlarda çok formda ve son 16 maçını kaybetmedi...Merakla beklenen karşılaşma pazar günü TSİ sayfalarında!
Beni izlemeye dewam edin