Anında Görüntü Şov'u izleyen var mı?
Halit Akçatepe var...
Anında Görüntü Şov'u izleyen var mı?
Halit Akçatepe var...
Serkan benim ki esmer olsun abi.![]()
La olum siz cidden sapıttınız bu gece ha Allah sonumuzu hayır etsin bakayım.
Hay söylemez olaydım ya 100 tane site var arada bir tane kayner giderdi bukadar adama yazık olacagına.![]()
Muhabbet ilginç bir istek İlhan.
Aman İbo, Mustafa abiye söyleyince ters tepmesin, bu konuyu kapatmasın. Hem ben şey miyim yahu, iyilik yapalım dedik siz beni iyice şey yaptınız?
Başka pis işlere girelim biz bunu fazla uzatmayalım...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Valla serkan sen şey olacak bu gidişle.. tellal![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Hiç istemesemde lacivertli arkadaşla aynı fikirdeyim.
Kendimden utanıyorum ama böyle ne yaparsın gerçekler.![]()
edit....![]()
Last edited by ibo : 10.Şubat.2008 at 15:33
Serkan abi bende bu sitenin evladı değilmiyim yahu.(Ne yazdım ama.Biraz acıklı oldu sanki)
İlhan abi yazında bize bekleriz.Malum yazları Antalya bir başka oluyor.
Ne demiş İbrahim Tatlıses "Akdeniz Akşamları..Hele birde Aylardan Temmuz ise.."Adam işini biliyor.Bunlar boşa söylenmiş sözler değil.
![]()
So what?
Saike
Tamam beyler guşluk 3 aylık hareketliliğini yaşadı görev tamamlandı dagılabilirizz.![]()
Emre Bey tüm sorumlu sensin, bundan sonra bu çetenin yapacağı herşeyin sorumlusu sensin. Bizi bu yola sen ittin!
O zaman ben okulu bırakayım yahu, o işte iyi para var zaten.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Neyse beyler sayenizde gece gece gülmekten öldüm. Allah bu 1502069 rumuzlu arkadaştan razı olsun
Hepinize iyi geceler. Benim gecem uzun daha
Anladınız siz onu.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Tamamdır 69 bey.dur ben gençlere söyleyimde snaa "emre abi" değilde "69 abi" desinler artık.
![]()
Sana kolay gelsin İlhan, iyi çalışmalar.
Bu gece gerçekten keyifli geçti ve gecenin sonucunda ortaya tek gerçek çıktı. Emre'nin son 2 harfi 69 oldu.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Töbe estagfurullah.
Oldu olacak değiştiri verin elinize yapışmaz ya lacivert arkadaşlar.![]()
Yook, nick değişimi yasak. Yasak kalktığı anda ilk işim o olacak.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Görevi tamamladık. 69 nickini Emre Bey'in üstüne bıraktık. Artık ben kaçıyorum. Destek gerekirse Serkan bana haber ver. Olmazsa site açalım 69 bey'e ben hosting sponsoru olurum.![]()
Boşuna dememişler demekki bir insanın adı çıkmasın diye vallahi öyleymiş.
Hadi giden arkadaşlar güle güle yine bekleriz.![]()
Tamamdır İbrahim, teşekkürler. Artık Emre ile bütünleşti o, birşey yapmaya gerek yok.
İyi hareketlendi bu gece burası yahu, tüm arkadaşlara teşekkürler, keyifli bir cumartesi gecesi geçirdik.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Evet bu gece baya zevkli geçti.Hadi arkadaşlar kendinize iyi bakın. İyi Geceler.
![]()
Tüm olayları takip ediyorum gözüm üzerinizde renkli insanlar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İyi geceler İbrahim.
Eee kimler kaldı bakalım burada?
"YÜCE ATATÜRK"
Emre abi senin bu bölümde mesajları silme yetkin var mı?
So what?
Saike
Lacivertli dururken bana ne hacet.![]()
Ben burdayım. Birazdan hepiniz gideceksiniz ve buralar bana kalacak![]()
Yok ben bugün geç uyandım, uzunca bir süre buradayım.
Ne oldu Şemsi, silinecek mesajlar mı var yoksa?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Neyse ağalar ben kalkayım artık.Malum yarın okul var.Ben hala gecenin geç saatlerine kadar uyumuyorum.Allah sonumu hayır etsin..
So what?
Saike