1 ile 30 arası toplam 115 sonuç

Konu: Kanarya mı Kartal mı? (Ortak Kariyer)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by KorcanK View Post
    okartal istifa ! bu ne kiytirik takimlara eleniyosun avrupada bence daha kucuk takimlarda dene sansini.. bu tansferleri belki istanbulsporda yaparsan sevinir taraftar
    Arkadaşım Sezer Öztürk için Taraftar mutluluğu bfull poggerpohl gelsin ssleri koyucam ayrıca beğenmediğin ADAMDAN SAYMADIĞIN İlhan Mansız da nerdeyse full diğerleride otalarda bitek charles andre doudlin inb çok düğşük o kadar ss koyunca görürsün Ayrıca kııytırık dediğin takımın kadrosuna bak öle konuş Wiltord Emerson vs. Tüm emekli olmaya yakın iyi oyuncuların çoğu uefada elendiğim takımda ayrıca 82 de yediğim golle elendim bunuda bil...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Korcan sonuçta kendi kararı.Nasıl biliyorsa öyle oynasın
    Aynen öle ama sonuçta sizin yorumlarınız benim için altın değerinde
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Onur123 View Post
    ya abi o kadar transfer yaptın ben oynarken görmedim daha adamları bjk nin şuan ki kadrosuyla çıkıyosun sahaya
    Şu anki kadrosuylamı Sezer ilhan
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Onur123 View Post
    ya abi o kadar transfer yaptın ben oynarken görmedim daha adamları bjk nin şuan ki kadrosuyla çıkıyosun sahaya
    Şu anki kadrosuylamı Sezer ve ilhan kadroda diğerleri yedekte
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by juanov View Post
    arkadaşlara yüklenmeyelim transferleri beğenmeyebilirsiniz ama önemli olan iyi ve doğru taktiği takıma oturtmak zaten beşiktaşın kadrosu çok yetersiz değil normal bir kadrosu var
    Yorumun için sağol arkadaşım doğrular arkadaşımın dediği katılıyorum....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by KorcanK View Post
    iyide adam avrupada 0 cekti ligde berbat gidiyor böyle olursa seneyede para gelmicek ve aynı şey olacak
    Neresi kötü sadece 3 kere yenilmişiz ve birinciyle aramızda 6 puan var Bunun neresi BErbat bence güzel hatta süpere yakın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yorumlarınız için teşekkür ederim sonuçta herkesin düşüğncesi farklıdır
    Last edited by okartal : 10.Şubat.2008 at 14:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri