Ligde kalan 3 maçımızı da oynadık.
--------------------------------------------------------
Bank Asya 1.Lig
34.Hafta Puan Durumu

Son maçlarda aldığımız mağlubiyetler sayesinde ligi 2.bitirdik.Turkcell Süper Lig biletini alan son takım Antalyaspor oldu.
Turkcell Süper Lig'de ise Galatasaray şampiyon olurken İstanbul BŞB,Kasımpaşa ve Gençlerbirliği OFTAŞ küme düşen takımlar oldular.

Transfer Gündemi

Volkan Çekiç Kayseri Erciyesspor'da !

Geçen 2007-2008 sezonunu Kayseri Erciyesspor'da kiralık geçiren Konyaspor oyuncusu Volkan Çekiç Kayseri Erciyesspor'la 3 senelik sözleşme imzaladı.Volkan'ın Konyaspor'la sözleşmesi bittiği için Kayseri Erciyesspor bu transfere para ödemedi.

Volkan Çekiç transferi ile ilgili teknik direktör Mert Çeken şöyle konuştu:
-Volkan geçen sezon bizdeydi.Pek fazla forma şansı bulamasa da son haftalarda attığı gollerle takımını Süper Lig'e taşıdı.Önemli maçlarda motivasyonu iyi olan bir oyuncu.Bu sezon katkı sağlayacağına inanıyorum.

Abdurrahman Dereli Kayseri Erciyesspor'da !

Sivasspor'un başarılı sağbek oyuncusu Abdurrahman Dereli Kayseri Erciyesspor'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.Abdurrahman'ın sözleşmesi bittiği için Kayseri Erciyesspor bu transfere para ödemedi.

Abdurrahman Dereli'nin takıma katılması ile ilgili teknik direktör Mert Çeken şöyle konuştu.
-Abdurrahman çok iyi Süper Lig tecrübesi olan bir futbolcu Ankaragücü ve Sivasspor'da iyi işler yaptı.Kendisini 1 senedir takip ediyorduk.Takıma katkı sağlayacağından şüphem yok.

Emmanuel Osei Kayseri Erciyesspor'da ..

Sözleşmesi boşta olan 25 yaşındaki Ganalı ortasaha oyuncusu Osei Kayseri Erciyesspor'la 5 senelik sözleşme imzaladı.

Osei transferi ile ilgili Mert Çeken şöyle konuştu.
-Osei ortasahada her türlü görevi kaldırabilecek,ortasahayı toparlayabilecek bir oyuncu.Kendisinin ayrıca Serie A tecrübesi de var.Onu bir dönem Akçaabat Sebatspor'da izlemiştik.Osei'nin tek dezavantajı dizinden uzun süren sakatlığı nedeniyle 1 yıldır futbol oynamamış olması.Bu açığı da hazırlık kampımızda kapatacağımızı düşünüyorum.
--------------------------------------------
Gelecek sezon için ilk transferlerimiz böyle oldu.Sezon öncesi hazırlık kampını ALmanya'da yapacağız.Bu kampta 2 tane hazırlık maçı da oynayacağız.Daha takımıza yapacağımız takviyeler de olacak,takımdan ayrılan oyuncular da.Şu an için takımda çok ciddi golcü sıkıntısı var.Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.