Transfer Gündemi

Trabzonspor'dan Adnan Güngör'le de imza aşamasına geldik.Bu transfer de an meselesi ..
İyi bir transfer dönemi geçirdik.İhtiyacımız olan yerlere iyi takviyeler yaptık.Yeni transferlerimiz uyum sürecini atlattıktan sonra daha iyi olacağımızı düşünüyorum.İsterseniz size yeni transferlerimizi tanıtayım.

Abdurrahman Dereli:Sivasspor'dan transfer ettiğimiz oyuncu D/WBR mevkilerinde oynayabiliyor.Sağ kulvara çok katkı sağlayacağına inanıyorum.

Mohammed Cisse:Belçika asıllı Gineli oyuncu da bir stoper'e ait olması gereken bütün özellikleri iyi.Top Kapma,pozisyon alma,markajı iyi.Geçen sezondan iyi olan defans kurgumuzun Cisse ile daha iyi olacağını düşünüyorum.

Pablo Herrera:Çok yetenekli gelecek vaad eden bir oyuncu.D/WB/AMRL oynuyor.Yani hem sol,hem de sağ kulvarda çok iyi,hızlı çevik bir futbolcu.Bu yaşına rağmen milli takıma da çağrılmış.

Emmanuel Osei:DM oynayan genç Ganalı oyuncumuza bonservis bedeli ödemedik.Gerçekten çok istekli,takıma çabuk alışacak gibi.Tek dezavantajı 1 yıl süren sakatlığının ardından futbola yeniden başlaması.

Eduardo Ledesma:MC mevkiinde oynayan Ledesma hem hücuma,hem de savunmaya katkı sağlayabiliyor.Yani tam bir joker.Çok iyi bir transfer olacağı görüşündeyim.

Alex Teixieria:Büyük yetenek.Bu yaşına rağmen teknik ve mental özellikleri harika.Brezilya basını tarafından geleceğin Ronaldinho'su olarak gösteriliyor

Güven Güneri:Scout ekibimizin raporuna göre transfer ettik.Tam bir kapalı kutu.Kendini ispatlaması gerekiyor.

Anselmo Ramon:Forvet mevkisinde sıkıntımız vardı.Bu oyuncu ile sözleşme imzaladık.İyi çıkacağını düşünüyorum.

Hazırlık kampı

İyi bir kamp dönemi geçirdik.Yeni transferler takıma uyum sağladı.Yeni sezona hazır gibiyiz.

Turkcell Süper Lig başlıyor .. !

Ligdeki ilk maçımız Manisaspor ile ..