Bende portsmouth ile oynuyordum, zaten 3 as oyuncum sakat 3 oyuncumda afrika kupasından dönemediği ve kadro eksikliğinden sürekli beraberlik ve yenilgi aldığım için sinir küpü iken birde bu geldi başıma.
Afrika kupasından yeni dönen papou diop'a dört elle sarılıp ilk maçına çıkarmıştım.Defans onünde top çevireyim derken sakatlandı salak ve geride tek defans oyuncum vardı.
Rakip takımın adamıda sakatlanmış adamın ayağından topu aldı ve forvete verip gol attılar!!
Sinirden saçımı başımı yoldum..
Böyle bir durumda rakip takımın topu taca atması gerekmezmi yau.Bu nasıl bir oyun nerde fair play?
B takım A takımı yendi!!!
Utanarak söylüyorum ki Villareal'i çalıştırıyorum.
NOT: İlk hazırlık maçımdı, taktik oturtamamıştım daha.
Şimdi diceksinizki ne var herkez atıyor 9 gol havamı atıyorsun
Ama şöyle bir olay var ben Adanademirsporum
İlk senemde ligi 2. bitirip 2. lige çıktım . soraki senede gene 2. bitirip 1 . lige çıktım . e ligde kalmaya çalışıoz revisyondan geçti takım bütünü deişti .E bide kupa maçı as kadro dinlensin dedik karaktersiz yedekler ve suat usta 1 le oynarsa böle olur![]()
Takımım Liverpool 3.Sezondayım Lig Kupasında Rakipleri
3.Tur Man Utd
4.Tur Arsenal
Çeyrek Final Man City
Yarı Final Chelsea
Bakalım Chelsea'yi de geçersek Wigan veya Charlton gelecek.Federasyon beni kupadan elemek için elinden geleni yapıyor..![]()
Evet yaw çok oluyor öyle . Sinir ediyor oyun tur atlıyorum şampiyonlar liginde tak ilk rakip inter yok manchester adamlar beni rezil edio grup maclarına bakıom kılpayı 2. olmuşbu kadar şansızlık olurmu diyordum ama niyeyse sadece 2008 de diyorum fm 2007 hiç bu kadar sinir olmuyordum
Bir keresinde Ibrahimovic'in şutunu kaleci kurtardı önce ama sonra top ağlarla buluştu, hakem korner verdi.![]()
Papua Yeni gine oyuncuları greve gitmişler heralde federasyonun icraatlarını beğenmeyip.![]()
hehe garip oldu iyice oyun
Bana bu olay geçen senede çıkmıştı.Ayrıca defansı arkasına adam sarkıtma taktiğim vardı.Onu bu sezonda kullandım bir çok eleştiri aldım.
abi sende bı-ulmuşnda hat-rick yapan bir defans oyunxusunu. benden sana tavsiye franchi'ye kontrat teklif et
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
benmi neredeyse her maöıma rakibin taktiğini tahmin ediyor diye yazıyo. çünkü ben rakip takımın ghüçlü tarafını sağlam tutuyorum![]()
Last edited by cemir05 : 09.Şubat.2008 at 05:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çalıştırdığım takım A.C Milan'ın eski oyuncularından Massimo Oddo futbolu bıraktıktan sonra kazandığı paralarla bir iş kurmuş ve iş adamı olmuş. O kadar ilerletmiş ki işleri, Milan kulübünü alacak yakında
![]()
(/s)
Umut senin olay süper ya![]()
2015 yilina kadar kariyer yaptim,tek bir ilginc olayla karsilasmadim.Bu kadar yildir fm oynarim,bir kere bile kulüp baskani degismediNe sansizim yahu.
Şuna bak yahu, ilk işi beni göndermek olacakmış2 kez üst üste ŞL'i kazandıran beni, göndermesi biraz zor, 2019'a kadar mukavelem var
Finansta'da da gözle görüşür bir artış olduKulübün borcu, kaybı ve herhangi birşeyi yoktu finansal açıdan ama eski oyuncu Massimo Oddo'nun başkan olması daha iyi oldu gibi
![]()
(/s)
süper olay.. Milan fakir takim yau![]()
31 şu çektim ama hiç gol atamadım, oyun resmen her dk. rakip sahada oynandı ve hatta normal maçlardaki pozisyon sayısını 3-4e katladı, sürekli pozisyon izliyorum 2d'de : ))
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
o kadar şut ceken bi takımın %38 topa hakim oLması da garip
yok yönetmiyorum ben papuayı geçerken baktım gözüme çarptı. Oyun hatalarla dolu başlığında gene böyle bir hata yakalamıştım takımın hepsi sus cezalı yani![]()
bnde cok oLuo kaLeciye penaLtı attırıom dogaL bise![]()
Degaj ı okumadın herhalde, aynı şey mi ikisi
Hem atmadım yedim :d
İlk defa gördüm bunu da, daha önce karşılaşmamıştım federasyonun para cezasına
![]()
(/s)