Daha önceden göndermiştim taktiğimin resmini başka bir konuda (anlatmak istediğim aşağıdaki resim önceki sezona ait).Sadece Luciano ve Nobre'yi kiralık yaptım, dataya hiç dokunmadım.
Az önce Mahmut Hanefi sakatlandı 5 ay, inanılmaz yükselmişti özellikleri.Çok iyi bir şekilde oynuyordu.
1,5 sezon oldu hala müthiş bir şekilde gidiyor.Hiç formsuzluk yaşamadım 
Halbuki diğer taktiklerde hep yaşardım.
Luciano gidince yerine São Paulo'dan Alex'i aldım defansa.
Mahmut H. - Alex - Servet - Serkan Balcı 4lüsü inanılmaz bir şekilde oynuyordu.
Rüştü Roma'ya gitti, sakatlandı ve sezonu kapadı.
Polat Keser'i oynatıyorum, yedekleri Volkan Demirel, Sinan Bolat.
Taktiğimin en güzel yanı oyun sıkıştığına topu kanatlara şişirerek topu ceza sahası yakınlarına taşıyabilmem.Zira Tuncay'ın da, Kikin Fonseca'nın da hava hakimiyetleri çok iyi olduklarından rakipler beni çok zor durduruyorlar (hatta durduramıyorlar
).
Ayrıca çok hızlı top çeviriyorum,göze hoş gelen bir oyun oynuyorum.Özellikle en hızlı seçeneğine getirdim.Herkes çok çabuk top çevirdiğinden ve geniş alanda oynadığından top bir sol kanatta, bir sağ kanatta; rakip bunalıyor 
En önemli yanı Tuncay ve Fonseca forvete kaçarak oynuyorlar(oklar Anelka'nın yanına).Gerçek bir kanat oyuncusu gibi değiller.Beklerim Tuncay veya Fonseca'dan biri içeriye kaçında orta yapmak için çıkıyorlar.
Böylece hem kanatlar boş kalmıyor hem de 3 forvetli ofansif bir taktik gibi oynuyorum
(Tuncay AML/FC, Kikin Fonseca AMR/SC).
Ortada lig adına bir sıralama kalmadı 
İlk sezonda ligde 27. haftada şampiyon oldum.İkinci sezondayım, 18. hafta bitti.47 puan ile liderim, ikinci Gençlerbirliği 41 puanda.
1.sezonda Ş.L.'nde 2. tura çıkabildim.
2. sezonda Ş.L. eleme maçında S.Prag'a elendim ama inanılmaz oynadılar.Çok iyi bir takım kurgusu oluşturmuşlar.UEFA'da grubu lider bitirdim ve grup maçında Real Madrid'i 4-1 yendim 
Taktik kendi taktiğimdir, uzun denemeler sonucunda ortaya çıktı.
Resim ilk sezona ait, Luciano yerinde Alex (São Paulo), Rüştü yerine Polat Keser oynuyor:
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı