1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Aslan Kükremiş Geliyor(GS) ... [ İlk Kariyer Anlatımım]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ve bir Transfer daha yaptık ... Kadro şişti ama olsun ...
    CSKA'dan Daniel Carvalho'yu sezon sonunda , para ödemeksizin renklerimize katacağız... Bu arada Ankaragücü'ne uçan tekme attık 4- 0 kazandık ss'leri bir ara koyarım ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Güzel transferler yapmışsın Rakitic ve Alex çok işine yarar. Bu arada Yattara gereksiz olmuş biraz. Onu oynatacağın yere alt yapıdan genç oyunculara şans verirsen daha iyi olur gibiydi. Neyse gelsinde para veren olursa satar kar edersin.

Takımda iyi gidiyor. Şampiyon olacagın kanısındayım.

Başarılar.
    Sağol ... yattara hakkındaki görüşüne ben de biraz sahibim ... kararsız kaldım ama sonra aldım ... ama dediğin gibi satmayı düşünüyorum ...

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Transferlerin cok güzel. Rakitic'i genelde 4-5M euroya transfer edebilirsin sezon sonu.
    Rakitic , 7 MYTL ... Yönetim transfer bütçesini iyi verirse ... Düşünebilirim ama , o zmn AMC'de : Carvalho , Lincoln , Rakitic , Alex , Oğuz olacak ... 5 oyuncu ... Alex'le CarvalhoYu nereye sokacam diye kafayı yiyorum ve Oğuz'a da arasıra şans tanımayı düşünüyorum ...

En başta gitmek istediğim takımlar Milan , R. Madrid , ManU demiştim ama fikrim değişti ... GS'den sonra olursa , Sevilla , Valencia , Atl . Madrid'den birine gitmeyi istiyorum ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Carvalho :

20 Takımın peşinde olduğu adamı bedevaya aldık ... Arda'yı sağa çekip carvalhoyu solda oynatabilirim ... Zaten Arda'ya Sağ tarafı %100 alıştırdık ...

Ankaragücü : Galatasaray

Last edited by 3842 : 10.Şubat.2008 at 22:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri