Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 248 sonuç

Konu: Almanya Ligi [Bundesliga] 2008-2009

  1. #151
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3,741

    Default

    Hambug : 4 - 1 : Stutgart


    Son Şampiyon darbeyiii fena yedi


  2. #152
    Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!
    Mesajlar
    4,320

    Default

    İddaa'da da Hamburg'a oynamıştım.Beni yanıltmadılar

  3. #153
    Nesil
    2007
    Yer
    Adana
    Yaş
    34
    Mesajlar
    6,566

    Default

    Almanya ( Bundes Liga ) Ligi 11. Hafta Puan Durumu


    (/s)

  4. #154

    Default

    Gol yemiyorlar!

    Bundesliga'da 11 hafta sonunda namağlup liderliğini sürdüren Bayern Münih kalesine de adeta etten bir duvar çekmiş durumda. 11 hafta sonunda sadece kalesinde 4 gol gören B.Münih, aynı başarıyı 1972-1973 ve 2001-2002 sezonlarında da tekrarlamıştı.

    Bayern Münih daha önce 2001-2002 ve 2002-2003 sezonlarında 34 maçta 25 gol yiyerek kırılması zor bir rekora imza atmıştı.

    Bakalım bu sezon B.Münih bu rekorunu kırabilecek mi...

  5. #155
    Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..
    Mesajlar
    3,064

    Default

    Dortmund bir an önce hareketlenmesi lazım..en azından Avrupaya gitmeliyiz..

  6. #156
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,335

    Default

    Bugün Lig tv'de Oğuz Tongsir söyledi Fatih Tekke'ye Avrupa'nın 3 takımından teklif varmış bunların içinde Werder Bremen'de varmış çk iyi olur bence bu haber doğruysa

  7. #157
    Nesil
    2006
    Yer
    -
    Mesajlar
    2,192

    Default

    Ah Bayern Ah. Çok kaçırdık çok. 0-0

  8. #158
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1,253

    Default

    8 gollü maç: Bochum 5-3 Wolfsburg

    Bundesliga'da bu akşam oynanan karşılaşmalardan dikkat çekici olanı kuşkusuz Bochum'un Wolfsburg'u 5-3 yendiği maçtı.

    Bochum'un 4, 20, 42 ve 44. dakikalarda bulduğu 4 golle 4-0 öne geçmesinin ardından Wolfsburg'un geciken golleri geldi: 49'da Schäfer, Grafite 56.dakikada 2 gol bularak skoru 4-2'ye getirdiler. Bochum Epalle'yle 63.dakikada son golünü kaydederken maçın skorunu tayin eden gol Wolfsburglu Grafite'nin ayağından 73.dakikada geldi.

    Akşamın diğer karşılaşmasındaysa sezonun formda takımlardından Karlsruhe Duısburg'u Eggimann'ın 29.dakikda gelen golüyle 1-0 yendi.

  9. #159

    Default

    Bochum öyle cok gol atan bir takim degildir,hatta maclari genelde alt biter,bu mac süpriz olmus.Ben berabere bitececegini saniyordum.

  10. #160
    Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..
    Mesajlar
    3,064

    Default

    Bochum Bundesliga'da ilk defa 5 gol atmıştır

  11. #161

    Default

    Stuttgart 3-Bayern Münih 0 dk. 68 Yıldıray gol attı...

  12. #162
    Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri
    Yaş
    34
    Mesajlar
    7,034

    Default

    ulan bu dortmund iddayı yatıracak neden bu kadar kötü oldu bu takım

  13. #163

    Default

    Hitzfeld'in son maçlardaki seçimleri çok eleştiriliyor düşüşe geçti Bayern... Podolski bir türlü istenilen futbolu ortaya koyamıyor...

  14. #164
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default

    Dortmund, sayesinde iddaa'da bir kuponum ilk maçtan yattı. Stuttgrat Münich'i dağıttı beklemediğim bir skordu.

  15. #165
    Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari
    Mesajlar
    1,443

    Default

    Bayern'in lastik patladı.Lige iyi bi giriş yapıp sonra düştüler.Werder ve Hamburg 1 puana indirdi farkı..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  16. #166
    Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!
    Mesajlar
    4,320

    Default

    Yıldıray çok formda.Bayern'e gol atması da sevindirici...

  17. #167

    Default



    Stuttgart, Bayern'i dağıttı !..

    Stuttgart'tan Bayern'e darbe !.. Milli futbolcumuz Yıldıray Baştürk'ün formasını giydiği Stuttgart Bundesliga lig lideri olan Hamitli Bayern Münih'i adeta bozguna uğrattı. Stuttgart Bayern'i Yıldıray'ın da gol attığı maçta 3-1 yendi ve rakibinin namağlup ünvanına son verdi.

    Bu sezona kötü bir başlangıç yapan gerek Bundesliga'da gerekse de Şampiyonlar Ligi'nde başarısız sonuçlar alan Stuttgartkarşılaşmaya mükemmel başladı. Karşılaşmanın henüz 10. dakikasında M.Gomez ile 1-0 öne geçen ev sahibi ekip farkı ikiye çıkartan golü 30. dakikada milli futbolcumuz Yıldıray Baştürk ile bulurken, ilk yarının sonucunu 42. dakikada ilk golün sahibi M.Gomez belirledi.

    İkinci yarıda skor avantajının vermiş olduğu rahatlıkla sahaya çıkan Stuttgart Bayern karşısında bu devrede de üstün oyununu devam ettirdi. 70. Dakikada Lucio'nun atılmasıyla 10 kişi kalan Bayern 86. dakikada Luca Toni ile farkı ikiye indirse de karşılaşmadan Stutgart 3-1 galip ayrılmayı başardı.
    Bu galibiyetle birlikte rahat bir nefes alan Stuttgart puanını 19'a çıkartırken, ligdeki ilk mağlubiyetini tatan Bayern Munih 28 puanda kaldı.

  18. #168
    Nesil
    2006
    Yer
    -
    Mesajlar
    2,192

    Default

    Ne lan bu şaka mı ? 3-1 vaybe Yıldıray senide kınıyorum burdan.

    Saygılarımla...

  19. #169
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    36
    Mesajlar
    3,078

    Default

    Anadolu AjansıGüncelleme: 19:06 TSİ 7 Kasım 2007 Çarşamba




    Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Schalke 04'de forma giyen Türk kökenli oyuncu Mesut Özil sakatlandı.

    FC Schalke 04'ün internet sitesinde yer alan haberde, 19 yaşındaki Mesut'un, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'ye karşı yapılan maçta mafsal kemiğinden sakatlandığı ve hafta sonu oynanacak Hamburger SV karşılaşmasında forma giyemeyeceği belirtildi.

    Mesut da milli takımların yapacağı karşılaşmalar nedeniyle lige verilecek aradan sonra tekrar oynamayı umduğunu ifade etti.

    Öte yandan, takımda sakatlıkların artmasından dolayı Hamburger SV karşılaşması için sıkıntı çeken teknik direktör Mirko Slomka, Alman Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, sakat olan milli futbolcu Halil Altıntop'un belki takımda yer alabileceğini, ancak bu konuda riske girmek istemediğini söyledi

  20. #170
    Nesil
    2007
    Yer
    İzmir
    Mesajlar
    2,587

    Default

    Bayern bu kadroyla bu skorlar insanı hayrete düşürüyor.

  21. #171

    Default

    FC Bayern 2-1 Wolfsburg

    Hamit 2.golde pası atan isimdi... Son bölümleri çok keyfli maçın... Marcelinho yu gördükçe Trabzonspor nasıl kaçırdı bu adamı dedim tek başına kafa tuttu resmen Bayern'e...

  22. #172
    Nesil
    2006
    Yer
    -
    Mesajlar
    2,192

    Default

    Ah Bayern ah , maçı izledim hayal kırklığıydı biz fark bekliyoruz. Ayrıca Marcelinnho neymiş öyle , zaten hangi iyi futbolcu gelse Türkiye'ye kötü oynayıp diğer takımlarda estiriyor.

  23. #173
    Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri
    Yaş
    34
    Mesajlar
    7,034

    Default

    stuttgart düzelmeye başladı iyi bir seri yakaladı

  24. #174
    Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..
    Mesajlar
    3,064

    Default

    Stuttgart: 1 2: Dortmund..

    işte bu beni Dortmund beni yanıltmadı..

  25. #175
    Nesil
    2007
    Yer
    istanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    2,208

    Default

    van der vaart tartışmasız ligin en kaliteli oyuncusu.

  26. #176
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default



    Bayern galibiyetle başladı: 1-2
    Dünyanın en prestijli liglerinden biri olan Bundesliga'da, sezonun ikinci yarısı başladı.

    Bundesliga'ya flaş transferler yaparak başlayan ancak zaman zaman sürpriz sonuçlara imza atarak eleştiri oklarının hedefi haline gelen Bayern Münih, ikinci yarının açılış mücadelesinde Hansa Rostock'u, deplasmanında 2-1 mağlup etti.

    Bundesliga'da ilk yarıyı, Werder Bremen'in gol farkı ile önünde lider tamamlayan Bayern Münih'e 3 puanı getiren golleri, 11. dakikada Franck Ribéry ve 43. dakikada Luca Toni atarken, Kern'in, 52. dakikada Rostock adına attığı gol, sadece farkı 1'e indirmeye yetti.

    Bayern Münih, sezona 3-0'lık Rostock galibiyeti ile başlamıştı. Bayern'i 1-0 öne geçiren golü kaydeden Ribéry, ikinci yarının hemen başında, yerini Hamit Altıntop'a bıraktı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:


    Leverkusen kaldığı yerden
    Bundesliga'nın 18. hafta maçında Bayer Leverkusen deplasmanda Energie Cottbus'u 3-2 mağlup etti. Ev sahibi ekibin gollerini 15. dakikada Papadopoulos ve 77. dakikada Bassila atarken, Leverkusen'in sayıları 59 ve 86. dakikalarda Simon Rolfes ile 69. dakikada Bulykin kaydetti.


    Sporx TV'den canlı yayınlanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip 15. dakikada, Leverkusen'den kiralık alınan Papadopoulos'un golüyle öne geçti. Daha sonra kapanan Cottbus kalesine yüklenen Leverkusen ilk yarıda Energie Cottbus savunmasını açamayınca ilk yarı 1-0 sona erdi. İkinci yarıya da etkili başlayan konuk Leverkusen 59'da beraberliği yakaladı. Beraberlikten sonra da zayıf rakibinin üstüne giden, G.Saray'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Leverkusen, 69. dakikada bir gol daha buldu ve deplasmanda 2-1 öne geçti. Maçın 77. dakikasında ise sahneye Bassila çıktı ve attığı golle Energie Cottbus'a beraberliği getirdi. Maçın bitimine dakikalarda kala kazanılan penaltı atışını S. Rolfes gole çevirince Leverkusen bu kritik deplasmandan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

    Energie Cottbus bu yenilgiyle 15 puanda kalırken, Bayer Leverkusen puanını 33'e yükseltti ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı. Bayer bu galibiyetle son 6 maçında 5. kez sahadan galibiyetle ayrılmış oldu.


    Bundesliga'da bugün alınan diğer sonuçlar şöyle;

    Bielefeld 0-1 Wolfsburg
    Duisburg 3-3 Dortmund
    Energie Cottbus 2-3 Leverkusen
    Hamburger SV 1-1 Hannover
    Hertha 0-3 Eintracht Frankfurt
    Karlsruhe 2-0 Nurnberg
    Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Şubat.2008 at 21:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    So what?
    Saike

  27. #177
    Nesil
    2006
    Yer
    Başkent
    Yaş
    37
    Mesajlar
    4,122

    Default Fırsat Teptiler

    Bundesliga'da 19. haftanın en önemli karşılaşmalarından birinde Bayer Leverkusen ile Hamburg 1-1 berabere kaldı. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta ev sahibi ekibin golünü 60. dakikada Manuel Friedrich atarken, konuk takımın sayısı 27. dakikada Hollandalı yıldız Rafael Van der Vaart'tan geldi.

    Sporx TV'den canlı yayınlanan maçta, G.Saray'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi B.Leverkusen, BayArena'da güçlü rakibiyle berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Haftaya 33'er puanla giren iki takım, şampiyonluk yarışında Bayern Münih ve Werder Bremen'i takip ediyordu. Bu sebeple puan kaybına tahammülü olmayan iki takım yenişemeyerek bir anlamda fırsat teptiler. İki ekip için de, yarın oynanacak Bayern Münih - Werder Bremen maçı büyük önem kazanmış oldu.
    İlk yarıda yıldızı Van der Vaart'la öne geçen Hamburg ilk yarıyı da bu skorla 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya iyi başlayan Leverkusen 60. dakikada Manuel Friedrich'in kafa golüyle eşitliği yakaladı. Golden sonra Hamburg kalesinde büyük baskı kuran B.Leverkusen 90 dakika sonuna kadar galibiyet golünü bulmayı başaramayınca 1 puana razı oldu.
    Bu maçın ardından iki ekip de puanını 34'e çıkardı.

    Bundesliga'da bugün oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar şöyle;

    Stuttgart 1-3 Hertha Berlin
    Hannover 2-2 Karlsruhe
    Bochum 3-3 Energie Cottbus
    Nurnberg 1-1 Hansa Rostock
    Wolfsburg 2-1 Duisburg


    Sporx.com
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

  28. #178
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default



    Devler yenişemedi: 1-1
    Almanya Bundesliga'nın 19. haftasında ligin dev takımları Bayern Münih ile Werder Bremen, Allianz Arena'da karşı karşıya geldi ve maç 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.


    Konuk ekip karşılaşmanın 6. dakikasında yıldız futbolcusu Diego'nun golüyle 1-0 öne geçti. Bayern Münih'te Luca Toni, 30. dakikada kazanılan penaltıyı değerlendiremezken, kırmızı beyazlılar 32. dakikada Ze Roberto'nun golüyle eraberliği yakaladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

    İkinci yarıda her iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve maç beraberlikle sonuçlandı.

    Bu sonucun ardından Bayern Münih, puanını 40'a yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Werder Bremen ise 37 puana yükseldi ve ikici sırada kaldı.10.02.2008

    Kaynak : Sporx.com
    So what?
    Saike

  29. #179
    Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2,779

    Default

    Fraknfurt'un devre arasinda aldigi, benimde 1 yildir takip ettigim Martin Fenin 3 macta 4 golü var. Bonservis bedeni ise 3,5M'du. Adamin fiyati simdiden 7M diyorlar. Bide bu Euro 2008 parlarsa...

  30. #180
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    37
    Mesajlar
    16,014

    Default



    Kehl 2012'ye kadar Dortmund'da

    Almanya 1.Ligi takımlarından Borussia Dortmund, Sebastian Kehl ile olan sözleşmesini 2012 yılına kadar uzattığını açıkladı. Sarı-siyahlı ekipte orta saha mevkiinde görev yapan Kehl konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ” 6 yıldır bu kulüpteyim ve şimdi sözleşmemi 2012 yılına kadar uzattık. Dortmund’ta oynamaktan her zaman mutluluk duymuşumdur” diye konuştu. Kehl takımı Dortmund’ta bu sezon 7 maçta forma giydi ve 1 de gol kaydetti.


    Kaynak : Sporx.com dış haberler



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •