İnşallah Deniz abi.
Teşekkür ederim Burak abi.
Bakalım Ferdi hasret sona ermişmi
İnşallah King.
Anca haber verebildim teşekkür ederim Eren.
Teşekkkür ederim Alican.
Evet Mert bu şart.
İnşallah Mustafa abi bu kupayı fazlasıyla almak istiyorum.
Bakalım Aykut belki bir mucize olur
İnşallah Yılmaz.
Hemen geliyor Burak abi.
DEVAMMM
Bank Asya 1.Lig 24.Hafta KOCAELİSPOR 2-0 KARTALSPOR
MAÇIN YILDIZI:ALİ AKDENİZ
GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Güzel bir futbol oynadık Kartalspor ligin iyi ekiplerindendi ve galip geldiğimiz için çok mutluyum artık hedefe az kaldı.
Bank Asya 1.Lig 25.Hafta KOCAELİSPOR 3-1 ANTALYASPOR
MAÇIN YILDIZI:ALİ GÜZELDAL
GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Süper bir futbolla ezdik Antalyasporu gidişatımız süper sırada Fenerbahçe ve Giresun maçları var.
Bank Asya 1.Lig 26.Hafta KOCAELİSPOR 1-0 GİRESUNSPOR
MAÇIN YILDIZI:Volkan Uşal(Kaleci Giresunsporda)
GÖRÜŞLER:Rakibi ezdik ama 1 gol bulmamız biraz sıkıntı vericiydi ama herşeye rağmen 3 puanı almak mutluluk verici.
26.HAFTA PUAN DURUMU
Playoffları garantiledik ama şampiyon ya da 2.olabileceğimizi düşünüyorum.
Bank Asya 1.Lig 27.Hafta ORDUSPOR 1-2 KOCAELİSPOR
MAÇIN YILDIZI:ALİ GÜZELDAL
GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:İyi futbol oynamasakta 3 puanı kötü oynayarakta almayı bilmek lazım bu yüzden mutluyum.
Bank Asya 1.Lig 28.Hafta KOCAELİSPOR 0-0 SAKARYASPOR
MAÇIN YILDIZI:AHMET ŞAHİN
GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Rehavete kapıldık iyice ve üstün oynamamıza rağmen gol atamadık.Bence seri puan kayıpları başlıyor
Fortis Türkiye Kupası Yarı Final 1.Maçı KOCAELİSPOR 1-0 FENERBAHÇE
MAÇIN YILDIZI:HAYDAR KOÇ
GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Burada herkese kolay kolay yenilmeyeceğimizi gösterdik Kötü oynadık az pozisyona girdik ama Fenerbahçeyi devirdik işte zafer bu.
Zico:Kötü oynamadık ama gol atamadık Kocaelisporu kutluyorum ama Şükrü Saraçoğlunda nice devler yenildi onlar mı yenilmeyecek ben buna gülerim
Fortis Türkiye Kupası 2.Maç FENERBAHÇE 3-3 KOCAELİSPOR
MAÇIN ÖYKÜSÜ:
MAÇ ÖNCESİ:Günlerden 09.04.2008 kim bilebilirdi ki Kocaelisporun başarılarına başarı katacağını kim bilebilirdi ki Kocaelisporun turu geçeceğini Şükrü Saraçoğlunu dolduran 55.000 taraftar Kocaelide ise sadece 679 taraftar Fenerbahçeli taraftarların seslerini bastırabiliyor Zico emin Fenerbahçe taraftarları emin Fenerbahçe emin.Ama o da ne Saraçoğlunda ŞOK.
6.DAKİKA:Alex emin olan herkesi coşturuyor Alex atıyor kaptan atıyor Fenerbahçe 1-0 önde.
10.DAKİKA:Serdar Topraktepe bir diğer kaptan adeta Alexe bende bu takımın kaptanıyım diyor bende gol atarak takımımı kurtarabilirim diyor 1-1.
26.DAKİKA:Murat Duruer genç oyuncuya da nasipmiş bu maçta gol atmak bu atmosferde takımını öne geçirmek adete mesaj yolluyoremin olan herkese Tiribünlere şöyle diyor SUSUN!
28.DAKİKA:28.Dakika geliyor kaptan Alex bir kez daha umutlanmayın burası Saraçoğlu buradan çıkış yok diyor.
DEVRE ARASI:Yunus şöyle diyor: Beyler bu maçı bu skorla bitirelim ve tarih yazalım.
61.DAKİKA:Kezman çıktı sahneye adeta inanan herkese şu mesajı veriyorNe SUSUYORSUNUZ!
MAÇ SONU:Yunus ne diyor: Beyler 1 gol yapabilirsiniz.
119.DAKİKA:Serhat çıkıyor hemde ne çıkış ne vuruş ne muhteşem bir gol Tüm tribünler susuyor ve umutlarını çimlere gömüyorlar seneye diyor Kocaelisporlu futbolcular mesaj veriyorlar ve TARİH YAZIYORLAR 3-3
MAÇIN YILDIZI:ALEX(AMA BENCE BENİM TÜM FUTBOLCULARIM MAÇIN YILDIZI)
GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Ne deniyordu maçlar öncesi Kocaeli buraya kadar hadi şimdi çıkında BİZ YANILDIK deyin ama diyemezler işte KOCAELİ BU artık hedef KUPAYI ALMAK.
Zico:Üzgünüm turu geçemedik maçı kazanamadık ve umutlara veda ettik.Umarım ligde şampiyon oluruz ve herşeyi unuttururuz taraftarımıza Kocaeliyi kutlarım.
SEVİNÇ GÖSTERİSİ:
VE RAKİBİMİZ FİNALDE SİVASSPOR OLDU.

Şaka bi yana inşallah finale çıkıp seneye 1. Lig'e çıktığında avrupada da oynarsın. 

emin olan herkese Tiribünlere şöyle diyor SUSUN!