1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Bizimkisi Aston Villa Hikayesi(okartal Kariyer)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kazma View Post
    oldukça saçma transferler transfere ihtiyacın olan bölümleri yazmışsın ama onlara göre almamışsın beşiktaş gibi olacağı şimdiden blli tbi trnsferlerde şaka yapmadıysan "dost acı söyler"
    Onlara göre aldım:
    Transfere ihtiyaç olan mevkiler: Gk,Dr,Dl,Dc,Ml,St(böle demişim yukarıya bak)
    Sergey ignashevich(DR,DC)
    Sebastien Roudet(AML)
    Ze Castro(dc)
    Alex(AMC) ml ye çalıştırılıyor sadece bu mevkisi değil
    iLhan mansız(St) Ölesine aldım bir tane türk olsun diyen en sevdiğim futbolcu olduğu için ayrıca)
    şuan sadece GK,DL,ST YE İHTİYACIM KALDI ST YE ÇOK İHTİYACIM YOK PARA KALIRSA YILDIZ ALMAYA DÜŞÜNÜYODUM ST YE...
    Kalan Bütçe:10.4 MİLYON DOLAR(bu parayla 5 milyona bir kaleci 5 milyona 1 dl almayı düşünüyorum öneri verirseniz çok sevinirim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by okartal View Post
    Onlara göre aldım:
    Transfere ihtiyaç olan mevkiler: Gk,Dr,Dl,Dc,Ml,St(böle demişim yukarıya bak)
    Sergey ignashevich(DR,DC)
    Sebastien Roudet(AML)
    Ze Castro(dc)
    Alex(AMC) ml ye çalıştırılıyor sadece bu mevkisi değil
    iLhan mansız(St) Ölesine aldım bir tane türk olsun diyen en sevdiğim futbolcu olduğu için ayrıca)
    şuan sadece GK,DL,ST YE İHTİYACIM KALDI ST YE ÇOK İHTİYACIM YOK PARA KALIRSA YILDIZ ALMAYA DÜŞÜNÜYODUM ST YE...
    Kalan Bütçe:10.4 MİLYON DOLAR(bu parayla 5 milyona bir kaleci 5 milyona 1 dl almayı düşünüyorum öneri verirseniz çok sevinirim
    DL i.in o kartal Sylvian Armand yada Cristian Pander bunlardan briini almalısın
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri